pluton έγραψε:Εγώ φακελωμένο δεν έχω κανένα, αλλά αυτή η επιχειρηματολογία περί οπλισμένων χωρικών τα λέει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και το τουρκικό επιτελείο και για νεκρούς λαθρομετανάστες μόνο οι τούρκοι ακόμα δεν το έχουμε ακούσει επίσημα από ΣΥΡΙΖΑίους...
Δλδ δεν υπάρχουν οπλισμένοι χωρικοί πάνω στον Έβρο που περιπολούν τα σύνορα; Από το μυαλό μου το έβγαλα;
Εσύ αισθάνεσαι οκ να σε προστατεύει ένας οπλισμένος χωρικός χωρίς να ξέρει τι κάνει;
Πιστεύεις ότι θέλει πολύ να γίνει κάποια στραβή εξαιτίας του υπερβάλλοντα πατριωτισμού αυτών των ανθρώπων;
Ψάχνουμε για ήρωες τώρα;
Δε συμφωνείς ότι τα πράγματα είναι ήδη πολύ τεταμένα και οποιαδήποτε φιτιλιά μπορεί να μας οδηγήσει στο μοιραίο;
Όσο για τον νεκρό μετανάστη, δεν ξέρω ακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε (μπορεί να μην είναι και από ελληνικά πυρά), πάντως είναι βούτυρο στο ψωμί του ερντογάν.
Από το να στρέψει όλη τη διεθνή γνώμη εναντίον μας μέχρι και το να πάρουν λόγο τα όπλα.
Τώρα αν όλα αυτά που λέω δεν τα θεωρείς ψύχραιμη ματιά, αλλά ότι υποστηρίζω τουρκία ή σύριζα .... οκ τι να πω;

Έτσι κυκλοφοράνε στο χωριό μου κάθε μέρα όταν πάνε για κυνήγι.