Μήνυμα σε αλητάμπουρες ακροδεξιούς και ακρο-aristerous λαϊκιστές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Re: Μήνυμα σε αλητάμπουρες ακροδεξιούς και ακρο-aristerous λαϊκιστές

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2020, 19:09

Οργισμένος έγραψε:
Αγις έγραψε:
Σωστο κ ευχάριστο.
Μαζί της πεταχτηκε στο βοθρο κ η χαζοακροαριστερα.

Ο λαϊκισμός μια χαρά είναι στην ελλαδα

Η επαφή με την πραγματικοτητα στρωνει χαρακτήρες - αφου προσγειωσει ανωμαλα οσους ονειροβατουν.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2020, 21:22

Αγις έγραψε:
Η επαφή με την πραγματικοτητα στρωνει χαρακτήρες - αφου προσγειωσει ανωμαλα οσους ονειροβατουν.

Παντα θα υπαρχει λαικισμος, ακομα και στις πιο προσφατες εκλογες υπηρχε, απο ολα τα κομματα. Και οταν λεω ολα, εννοω ολα, ακομα και αυτο που ψηφιζω (ΚΚΕ).
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2020, 21:41

Λαχουρένιος έγραψε:
Αγις έγραψε:

Παντα θα υπαρχει λαικισμος, ακομα και στις πιο προσφατες εκλογες υπηρχε, απο ολα τα κομματα. Και οταν λεω ολα, εννοω ολα, ακομα και αυτο που ψηφιζω (ΚΚΕ).

Δεν εχω ψηψισει ποτέ - αρνουμαι να νομιμοποιησω το καραγκιοζιλικι της καθε κυβερνησης η τα λαικιστικα παιχνιδισματα του καθε κωματος - οταν με το καλο αποκτήσουμε αμεσοδημοκρατια Ελβετικου τυπου και θα μετραει η θεληση μου σαν υπευθυνου πολιτη - ενημερωστε με .
Μεχρι τότε θα ειμαι για .... ψαρεμα :D
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2020, 21:43

Αγις έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Δεν εχω ψηψισει ποτέ - αρνουμαι να νομιμοποιησω το καραγκιοζιλικι της καθε κυβερνησης η τα λαικιστικα παιχνιδισματα του καθε κωματος - οταν με το καλο αποκτήσουμε αμεσοδημοκρατια Ελβετικου τυπου και θα μετραει η θεληση μου σαν υπευθυνου πολιτη - ενημερωστε με .

Για ΝΔ σε ειχα :dunno:

Ουτε στην Ελβετια εχουν αμεση δημοκρατια, και εκει εχουν εκλογες με κομματα απλως ισως κανουν συχνα δημοψηφισματα.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 04 Μαρ 2020, 21:51

Αγις έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Καλά θυμώνουν από το "παλιό" ότι είσαι τυπαρα. Τα είπες πολύ σωστά. :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2020, 21:51

Λαχουρένιος έγραψε:
Αγις έγραψε:

Για ΝΔ σε ειχα :dunno:

Ουτε στην Ελβετια εχουν αμεση δημοκρατια, και εκει εχουν εκλογες με κομματα απλως ισως κανουν συχνα δημοψηφισματα.

Ενημερωσου για την Ελβετία - θα σ αρεσει.

https://referendumsforgreece.wordpress. ... %af%ce%b1/

Επικουρειος και φιλε λερας καπιταλας δεξιουμπας;;; :laugh1:
Δεν παει.

Μαλλον το υπεθετες λογω αντικομθουνισμου .
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μαρ 2020, 22:00

Αγις έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Xθες και σήμερα, πέθανε οριστικά και αμετάκλητα πολιτικά η ακροδεξιά στην Ελλάδα.

Να ζήσουμε να την θυμόμαστε.

Σωστο κ ευχάριστο.
Μαζί της πεταχτηκε στο βοθρο κ η χαζοακροαριστερα.

Σαφώς. Αφού όμως επιτέλεσε έμεσα εξαιρετικά πατριωτικό έργο -> σήμερα που η χώρα σφραγίζει τα σύνορα, κανείς δεν μπορεί χρησιμοποιήσει το επιχείρημα Έλληνες = ρατσιστές.
Κύδος στην ΝΔ και εδώ, για τον αντιρατσιστικό Σαμαρά, ψηλό Παναθηναϊκάκια και διώξεις νεοναζί εγκληματιών και εξαφάνιση του χώρου απο την πολιτική, και στον Κυριάκο μας που έβαλε σε 5άστερα ξενοδοχεία οικογένειες μεταναστών και σε υπέροχους ξενώνες ανηλίκους έως και 20 ετών.

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:https://twitter.com/i/status/1234921199173541889

Aλέξης88: Δεν υπάρχει αμφιβολία, απο την στιγμή που υπάρχει αυτή η μαζική απόπειρα εισροής στην χώρα, κάθε κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έκανε η σημερινή κυβέρνηση, εγώ θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής.

Κοίταξε έχω πραγματικά αηδιάσει να ακούω τις ψευτιές του Τσίπρα.

Πες μου το 2015 που είχαμε μαζική εισβολή αυτό έκανε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ;

Πέρα απ αυτό πιο κάτω ο Αλέξης μίλησε για αποσυμφόρηση των νησιών και θα πάει τότε πρώτος εκεί, ξέρεις τι σημαίνει αυτό;

Μόλις φύγουν 20.000 από τα νησιά αμέσως θα πάνε 40.000 στα νησιά τι θα κάνουμε τότε; Νέα αποσυμφόρηση; Εντάξει λοιπόν νέα αποσυμφόρηση αμέσως θα πάνε 80.000 στα νησιά τότε τι νέα αποσυμφόρηση;

Δηλαδή με δύο λόγια ο άθλιος μιλά για ελεύθερη διακίνηση, μη ύπαρξη συνόρων.... σταματήστε πια τα παραμύθια.

Έκανε αυτό που θα έκανε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση, του άφησε να περάσουν στην Β. Ευρώπη, έτσι ώστε σήμερα αυτή να στηρίζει το κλείσιμο των συνόρων.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2020, 22:11

Αγις έγραψε:Ενημερωσου για την Ελβετία - θα σ αρεσει.
Δεν παει.

Χμ, ο Επικουρος εζησε σε αλλη εποχη που χαρακτηρισμοι τυπου καπιταλας, φιλελες κλπ δεν υπηρχαν καν. Πιστευω θα ηταν εναντιον της αεναης συσσωρευσης πλουτου γιατι αυτο θα χαλαγε το ζα μαν φου του (οταν τρεχεις ολη μερα για να κονομησεις τελικα τα τρως στα χαπια και τους γιατρους) αλλα ειχε εκφραστει και κατα της κοινοκτημοσυνης. Μπορω να τον φανταστω να στηριζει εναν μετριοπαθη φιλελευθερισμο χωρις πολυ μεγαλες ανισοτητες.

Ναι, αλλα κυριως επειδη σε θυμαμαι να κραζεις ΣΥΡΙΖΑ και οχι (και) ΝΔ. Ισως θυμαμαι λαθος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2020, 22:41

Λαχουρένιος έγραψε:
Αγις έγραψε:Ενημερωσου για την Ελβετία - θα σ αρεσει.
Δεν παει.

Χμ, ο Επικουρος εζησε σε αλλη εποχη που χαρακτηρισμοι τυπου καπιταλας, φιλελες κλπ δεν υπηρχαν καν. Πιστευω θα ηταν εναντιον της αεναης συσσωρευσης πλουτου γιατι αυτο θα χαλαγε το ζα μαν φου του (οταν τρεχεις ολη μερα για να κονομησεις τελικα τα τρως στα χαπια και τους γιατρους) αλλα ειχε εκφραστει και κατα της κοινοκτημοσυνης. Μπορω να τον φανταστω να στηριζει εναν μετριοπαθη φιλελευθερισμο χωρις πολυ μεγαλες ανισοτητες.

Ναι, αλλα κυριως επειδη σε θυμαμαι να κραζεις ΣΥΡΙΖΑ και οχι (και) ΝΔ. Ισως θυμαμαι λαθος.

Ενημερωσου και για τον Κηπο του Επικουρου - πολλα κενα διακρινω στη γνωση,

Λαθος θυμασαι - κραξιμο ριχνω σε οτιδηποτε απολυταρχικο - απο κομθουνισμο και χουντοβασιλικα σταγονιδια μεχρι παπαδαριο δλδ σε οποιονδηποτε και οποιαδηποτε εξουσια θελει να μου κατσει στο σβερκο και να μου επιβαλλει πως θα ζω γιατι κατεχει την απολυτη αληθεια - γνωριζει το καλο μου :D με βαση την βαθια γνωση κ ερμηνεια των ιερων κειμενων ΤΟΥ και με στελνει για αναμορφωση - εξορκισμο - ψυχιατρειο -λιθοβολισμο- καψιμο στην πυρα - βολτα με ελικοπτερο για την απόλαυση της πραγματικα :D ελευθερης πτωσης - μεταπτυχιακο στην αντιμετωπιση σιβηρικου ψυχους - ...... αν δεν ειμαι καλο κ υπακουο - βολικο προβατο ..
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 05 Μαρ 2020, 06:59

«η τουρκια δεν ειναι εχθρος» δεν ειπε το ουρσουλακι;
Και απο ποιον δέχεται υβριδικό πόλεμο και ασύμμετρη απειλή όπως τσαμπουνάει η κυβέρνηση;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”