Να γιατί ο Μπουμπουκος μίλησε για 200 ευρώ μισθο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Να γιατί ο Μπουμπουκος μίλησε για 200 ευρώ μισθο

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιαν 2020, 13:36

Koροιδευομαστε, και απορω αν καποιοι ζειτε σε αλλη κοινωνια. Το 300αρι ειναι μια απτη πραγματικοτητα για δεκαδες χιλιαδες εργαζομενους που ενω ειναι δηλωμενοι ως εργαζομενοι με μερικη απασχοληση και παιρνουν το 300αρι, στην πραξη δουλευουν τουλαχιστον 40 ωρες την ημερα.

Για τον Αδωνι που δεν εχει δουλεψει ποτε ως υπαλληλος στον ιδιωτικο τομεα ολα αυτα του ακουγονται εξωγηινα και πουλαει τρελα εκ του ασφαλους οταν ο ιδιος μονο απο την βουλευτικη αποζημιωση παιρνει 40 φορες παραπανω.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 10 Ιαν 2020, 14:13

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
nemo έγραψε:oxi re μην παφτεις στο επιπεδο του !!!! :P ας ειναι αλλα μου το χαλασατε τωρα

Tιναφτοςρε

Αιλινασ μπαντρειοντης
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 10 Ιαν 2020, 14:17

Λαχουρένιος έγραψε:Koροιδευομαστε, και απορω αν καποιοι ζειτε σε αλλη κοινωνια. Το 300αρι ειναι μια απτη πραγματικοτητα για δεκαδες χιλιαδες εργαζομενους που ενω ειναι δηλωμενοι ως εργαζομενοι με μερικη απασχοληση και παιρνουν το 300αρι, στην πραξη δουλευουν τουλαχιστον 40 ωρες την ημερα.

Για τον Αδωνι που δεν εχει δουλεψει ποτε ως υπαλληλος στον ιδιωτικο τομεα ολα αυτα του ακουγονται εξωγηινα και πουλαει τρελα εκ του ασφαλους οταν ο ιδιος μονο απο την βουλευτικη αποζημιωση παιρνει 40 φορες παραπανω.

Εδώ να προσθέσω ότι εκείνη η bitch η Αχτσιόγλου είχε πει το 2016, ότι 150000 (ναι τόσοι πολλοί) εργαζόμενοι πολίτες της Ελλάδας εργάζονται για μόλις 100 ευρώ τον μήνα.
Η πραγματικότητα είναι απίστευτα θλιβερή. Κι είναι αυτή που το μεγάλο κεφάλαιο θέλει.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 10 Ιαν 2020, 14:18

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Αααααα.. Τρολ Εισια. :laugh1:
Ασταδιαλα... Και νόμιζα ότι τα εννοούσες.

Άλλο και τούτο. Όχι, δεν είμαι τρολ, πιο πολύ οι δικές σου απόψεις "σηκώνουν" το να ρωτήσω αυτό για σένα.

Ναι τυπαρα μου. Οτι πεις. :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Ιαν 2020, 18:21

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Tιναφτοςρε

Αιλινασ μπαντρειοντης

ειστε φευγατοι και οι δυο black humor ειναι :laugh1:
ασε που μου εκανε εντυπωση και η παραδοχη σου νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που παραδεχτηκες το λαθος
συνεχισε με ολα που σου λεμε και ισως σε κανουμε ανθρωπο :D
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 10 Ιαν 2020, 20:11

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αιλινασ μπαντρειοντης

ειστε φευγατοι και οι δυο black humor ειναι :laugh1:
ασε που μου εκανε εντυπωση και η παραδοχη σου νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που παραδεχτηκες το λαθος
συνεχισε με ολα που σου λεμε και ισως σε κανουμε ανθρωπο :D

Ένας μισναθρωπος θα με κάνει άνθρωπο. Σωστό είναι αυτό. Είσαι παράδειγμα προς αποφυγή, αρα ίσως και να γίνει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Ιαν 2020, 20:21

Δεν σας αρεσε ο κακος ΣΥΡΙΖΑ που θα ανεβαζε κλιμακωτα τους μισθους.

Φατε τωρα νεοφιλελευθερη ΝΔ χωρις προστασια πρωτης κατοικιας, χωρις το 85% των επιδοματων και με υπουλο σχεδιο για μειωση των μισθων.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Ιαν 2020, 20:32

Μιλησα χθες με εναν τυπο σε καφενειο που μου ειπε πως ηταν στο ΚΚΕες στα νιατα του και οτι τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψηφισε το 2015 αλλα πλεον τον μισει και τωρα ψηφισε ΝΔ.

Κοντεψαμε να πλακωθουμε οταν του ειπα, δηλαδη επειδη ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν 30% αριστερα (εξαιτιας της χρεοκοπιας της χωρας) και οχι 100% βγαλατε τη ΝΔ που ειναι 100% νεοφιλελευθερη και θα φτωχοποιησeι τη χωρα για να τα αρπαξουν οι πολυεθνικες και τα funds.

,
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Ιαν 2020, 21:36

να και ο αριστο μολις τωρα μας εκανε δωρο το black humor του
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους