Μαγικές σταδιοδρομίες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Μαγικές σταδιοδρομίες

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 18 Δεκ 2019, 12:21

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:δεν ειναι καθαριστρια ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ. Εχει γινει παραδοχη οτι δεν πατησε ποδι στο δημο οσο ηταν εκει "καθαριστρια". Δεν εχω κανενα προβλημα με καθαριστριες να γινονται αξια βουλευτινες αλλα εχω προβλημα με ρουσφετικους υφυπουργους και βουλευτες οπως και με δαυτη και με οποιον αλλο πστη (δενεχω τιποτα με τους αγαπητους γκαιη απλα τονιζω λαικα)

Από ποιον έχει γίνει αυτή η παραδοχή; Από κάνα νδουλικό στέλεχος, ας πούμε;
Αν είναι από την ίδια οκ, αν είναι όμως περίπτωση σαν την προαναφερθείσα, ε αντε γεια.
Τέλος πάντων. Από την στιγμή που δέχεσαι ότι δεν έχεις θέμα μια καθαρίστρια να γίνεται βουλευτής, εγώ είμαι οκ.
Ξέρεις είναι λίγο ενοχλητικό σε μια χώρα όπου γίνονται βουλευτες κι υπουργοί απατεώνες σαν τον Αδωνη που πουλάει θαυματουργές μπαντάνες, θαυματουργά γιλέκα και βιβλία ρατσιστικά, καθώς και τον Βελόπουλο που πουλάει επιστολές του Ιησού, να τα βάζουμε με τις καθαρίστριες.
Κι ενώ εσύ δεν το κάνεις η δεξιά αυτό ακριβώς κάνει.
Αλλά θα μου πεις πως η δεξιά πάντα ήταν τον καταφύγιο τέτοιον απατεώνων. Και δίκιο θα έχεις.

Με τα ρουσφέτια και τους τσάτσος έχω πρόβλημα από οποίο κόμμα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

ΩRIΩNAS7

Re: Μαγικές σταδιοδρομίες

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 18 Δεκ 2019, 14:26

Οργισμένος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Από ποιον έχει γίνει αυτή η παραδοχή; Από κάνα νδουλικό στέλεχος, ας πούμε;
Αν είναι από την ίδια οκ, αν είναι όμως περίπτωση σαν την προαναφερθείσα, ε αντε γεια.
Τέλος πάντων. Από την στιγμή που δέχεσαι ότι δεν έχεις θέμα μια καθαρίστρια να γίνεται βουλευτής, εγώ είμαι οκ.
Ξέρεις είναι λίγο ενοχλητικό σε μια χώρα όπου γίνονται βουλευτες κι υπουργοί απατεώνες σαν τον Αδωνη που πουλάει θαυματουργές μπαντάνες, θαυματουργά γιλέκα και βιβλία ρατσιστικά, καθώς και τον Βελόπουλο που πουλάει επιστολές του Ιησού, να τα βάζουμε με τις καθαρίστριες.
Κι ενώ εσύ δεν το κάνεις η δεξιά αυτό ακριβώς κάνει.
Αλλά θα μου πεις πως η δεξιά πάντα ήταν τον καταφύγιο τέτοιον απατεώνων. Και δίκιο θα έχεις.

Με τα ρουσφέτια και τους τσάτσος έχω πρόβλημα από οποίο κόμμα.

Μονο τα λαμογια και οι ομοιοί τους δεν έχουν πρόβλημα με αυτό
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”