Καταστηματάρχες: Ο αντικαπνιστικός «έριξε» τον τζίρο έως και 60%

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Καταστηματάρχες: Ο αντικαπνιστικός «έριξε» τον τζίρο έως και 60%

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2020, 16:50

NikosVy έγραψε:Σωστά. Δεν μοιάζεις, αφού βλέπω ότι κάνεις και φιλοσοφικές συζητήσεις, άμα λάχει.

Έχεις να προτείνεις κανένα βιβλίο για τη Λέσχη Ανάγνωσης στην οποία μετέχω; Φάγαμε στη μάπα το La Condition Humaine του Α. Μαλρώ και είχε και κομμουνισμό να φάνε και οι κότες και μάλιστα προπολεμικής εποχής στην Κίνα, οπότε προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κάτι που να μην έχει κομμουνισμό ούτε φιλόσοφους π.χ. Αυτογραφία του Αδριανού. Κάτι που να μην έχει πάρα πολλά βασανιστήρια μέσα.

Δεν μου ερχεται κατι προχειρο, γιατι οσα βιβλια εχω διαβασει τους τελευταιους μηνες ειναι ή πολιτικα ή φιλοσοφικα.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 09 Ιαν 2020, 17:07

Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν μου ερχεται κατι προχειρο, γιατι οσα βιβλια εχω διαβασει τους τελευταιους μηνες ειναι ή πολιτικα ή φιλοσοφικα.

Καλά απαντάς σε κάποιον ο οποίος σου ζητάει βιβλίο με πάρα πολλά βασανιστήρια;
Ο τύπος είναι διεστραμμένος
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2020, 22:05

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Το αναποδο ειπε

Έχεις να προτείνεις κανένα βιβλίο για τη Λέσχη Ανάγνωσης στην οποία μετέχω; Φάγαμε στη μάπα το La Condition Humaine του Α. Μαλρώ και είχε και κομμουνισμό να φάνε και οι κότες και μάλιστα προπολεμικής εποχής στην Κίνα, οπότε προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κάτι που να μην έχει κομμουνισμό ούτε φιλόσοφους π.χ. Αυτογραφία του Αδριανού. Κάτι που να μην έχει πάρα πολλά βασανιστήρια μέσα.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 14 Ιαν 2020, 22:39

Λαχουρένιος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Το αναποδο ειπε

Έχεις δίκιο. Δεν το είδα καλά, από κεκτημένη ταχύτητα.
Εξάλλου ακόμα και τώρα δεν πιστεύω στα μάτια μου ότι ζήτησε κάτι τέτοιο ο αμόρφωτος αυτός τυπος , ο οποίος ποστάρει συνέχεια εικόνα βρωμόμπατσων να δέρνουν μέχρι θανάτου κάποιον και την έχει αρχειοθετήσει δίδοντάς της το όνομά μου.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”