ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αν έχεις αποδείξεις πως δεν είπαν αυτά, αλλά άλλα, να τις φέρεις εσύ.
Αυτά που έφερα ισχύουν.
Το τι νομίζει και λεει ο κάθε ψηφοφόρος της νδουλας, δεν αφορά κανένα. Αν νομίζει ότι κάτι δεν ισχύει ας το αποδείξει. Τόσο απλό.
Οταν υοστηριζεις οτι ειπαν κατι οφειλεις και να το παραθετεις
Πως ειναι δυνατον να αποδειξβ οτι δεν εχει πει καποιος κατι;
Καπου εχεις μπερδευτει
Αλλα για να σε ξεμπερδεψω εγω υποστηριζω πως ειπες οτι εισαι βιαστης μικρων παιδιων
Απεδειξε εσυ οτι δεν το ειπες αφου ειναι τοσο ευκολο λοιπον
Ρέ ανόητε δεν είπα ποτέ πως έγραψες ότι δεν τα εχουν πει. Ότι είπαν αλλά από αυτά που έφερα, ανέφερα πως έγραψες.
Και αυτό ακριβώς έγραψα.
Παλι απάτη πας να κάνεις; Πόσο έχει ποτίσει μέσα σου αυτή η συνήθεια της νδουλας να χρησιμοποιεί το ψέμα; Μα δεν ντρέπεσαι καθόλου; Σιγά μην ντραπεις.
Λοιπόν απατεώνα, πάμε πάλι.
Είπες πως δεν είναι ακριβείς οι δηλώσεις και ζήτησες να σου φέρουμε τις ακριβείς. Ε στις έφερα, εξ αρχής.
Αν ξέρεις κάτι άλλο και για αυτό επιμένεις πως δεν ειναι οι ακριβείς φερ τες μας. Εγώ σου λέω πως είναι οι ακριβείς. Και έτσι είναι. Σ αρέσει δε σ αρέσει. Αν συνεχίζεις να λες ότι δνε είναι οι ακριβείς, απόδειξέ το.
Αν δεν σ αρέσει ότι λένε και κάνουν, ας μην τους ψήφιζες. Τι δεν καταλαβαίνεις απατεώνα;
Όσο για την παιδεραστία, εσυ έχεις παιδεραστές στο βρωμοκόμμα απατεώνων, που πας και ψηφίζεις.
Deal with them. Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση να είσαι κι εσύ μπλεγμένος με παιδεραστία. Όλοι οι σάπιοι του ντουνιά εκεί έχετε μαζευτεί