nemo έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Δεδομένου του πολιτικού χώρου στον οποίο κινείσαι δεν αμφιβάλλω ότι είναι από τα πιο έξυπνα άτομα που έχεις γνωρίσει.
Εντάξει τώρα σε πειράζω. Δεν το εννοώ αυτήν τη φορά.
Δεν ειμαι στον χώρο της ιατρικής. Της υγείας σου είπα. Συγκεκριμένα είμαι φυσικοθεραπευτής και το αντικείμενό μου είναι η αθλητική φυσικοθεραπεία. Είμαι σε εργαστήριο φυσ/πειας και σε ομάδα, καθώς και τις ακαδημίες της. Δεν θα την πω όμως, γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας και καταλαβαίνεις. Λόγω εργασίας λοιπόν είμαι σε συνεργασία με ψυχολόγους, οι οποίοι ασχολούνται με αθλητές και παιδοψυχολόγους. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εξαιρετικοί νοητικά και ψυχικά. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που νομίζεις εσύ ότι είναι.
Αν θες με πιστεύεις. Αν δεν θες συνέχισε να τους περιγράφεις σαν τρελογιατρούς επειδή έτσι σου είπε ένας ψυχικά προβληματικός άνθρωπος.
Είπα και εγώ!!!! άρα δεν έχεις εμπειρία σε βαριά περιστατικά Σε αυτά που λες έχεις δίκιο και συμφωνώ
αλλά δεν είναι οι παθήσεις που έχω εγώ στο μυαλό μου ... γιατί με παιδεύεις τότε;
Γιατί χάνεσαι πάλι; Δεν μπορείς με τίποτα να συγκεντρωθείς και να θυμάσαι τι συζητάμε ε; Ας σου θυμίσω για μια ακόμα φορά.
ΔΕΝ μιλήσαμε για παθήσεις και ψυχικές νόσους. Για την ψυχική υγεία των γιατρών αυτών μιλήσαμε. Κι επειδή, εν αντίθεσει με εσένα, εγώ είμαι σε επαφή με επαγγελματίες αυτού του χώρου, σου λέω ότι είσαι 100% λάθος και ότι αναπαράγεις το αντιρεαλιστικο στερεότυπο του "τρελογιατρού". Τι δεν καταλαβαίνεις;
Επειδή γνωρίζεις κάποιον που παίρνει ψυχοφαρμακα νομίζεις ότι εσύ, κι αυτός μαζί, έχετε πιο ορθή άποψη από εμένα που συνεργάζομαι μαζί τους; Αλήθεια τώρα;