Στον Κούλη η ΕΥΠ, η ΕΡΤ και η ΓΓ Ενημέρωσης
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Στον Κούλη η ΕΥΠ, η ΕΡΤ και η ΓΓ Ενημέρωσης
Φυσική επιλογή. Μόνο τα δυνατά DNA προωθούνται στον χωροχρόνο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Στύγιος
Αι σιχτίρ κωλόπαιδα, με συγκινήσατε .
Ούτε τον επικήδειο μου να διάβαζα...
Ούτε τον επικήδειο μου να διάβαζα...
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:NikosVy έγραψε:
Εξάρχεια, τέλη Ιουλίου 2019.
Η ειρωνεία σου είναι τόσο fail και αυτοεξευτελιστική όσο κι η απολιτίκ ψήφος σου.
Δεν καταλαβαίνεις πως μιλώντας μόνο από βίτσιο και αμετροέπεια, για πράγματα που δεν γνωρίζεις, ρεζιλεύεσαι; Ρητορικό το ερώτημα.
Δεν μου απάντησες.
Ετοιμάζετε μάχη του Στάλινγκραντ στα Εξάρχεια; Δεν πήρατε χαμπάρι ότι τώρα Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ο Χρυσοχοϊδης που έχει εξαρθρώσει τη 17 Νοέμβρη και άλλες δύο τρομοκρατικές οργανώσεις.
Τι φαντάζεστε, ότι θα αρχίσει ... συναινετικές διαδικασίες; Καλομάθατε με τον Τόσκα μου φαίνεται. Πως και δεν πηδήξατε και σήμερα την πόρτα του πάρκινγκ του Υπουργείου Εξωτερικών, όπως κάνει στη φωτογραφία ο ένδοξος σύντροφός σας;

Από κάποιο Plaza ξενοδοχείο ξεκουμπιστήκατε χθες χωρίς μάχη. Σας βασανίζουν σκέψεις και αμφιβολίες ανάλογες με αυτές που είχε τις τελευταίες στιγμές ο Δαρείος στα Γαυγάμηλα;
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
NikosVy
- Extreme poster

........
.......
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Στύγιος
Δεν δύναμαι να απαντήσω ,έσκασε το πισι - η κατάρα του Κούλη- και γράφω από κινητό
1 .
-
Στύγιος
update: πάει το 600άρι τροφοδοτικό ,έβαλα ένα εφεδρικό 450, 2 πυκνωτές έγιναν "τούμπανα" και η μια μνήμη πήρε "μέντα"..καλά πάμε.
Σκέφτομαι να μεταναστεύσω.
Σκέφτομαι να μεταναστεύσω.
1 .
-
Στύγιος
update no2: νιώθω ότι οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν, σέρνω το άθλιο σαρκίο μου κι από μακριά ακούγεται ένας υπόκωφος θόρυβος σα να ξεπηδούν όλα τα πλάσματα του Λάβκραφτ και να κράζουν καταχθόνια: κεραμέως,κεραμέως..
1 .
-
Στύγιος
update no3 : μέσα απ την πυκνή ομίχλη αχνοφαίνεται μια φιγούρα ,μια εξώκοσμη αύρα ,σιγά σιγά παίρνει μορφή,την απ΄ αιώνος του τιμωρού Βάλλον. Πλησιάζει με μειλίχιο βλέμμα, κάθεται κοντά και αναφωνεί: " στα λεγα ρε φελόλογε"...
1 .
-
Στύγιος
update no4: Ο πολέμαρχος αντμίνορας κάθησε αναπαυτικά στο θρόνο του,στολισμένο με δηλώσεις υποταγής βοθρουμιτών. "Μ'αυτόν τον βρωμόστομο Στύξ τι να κάνω βρε σύμβουλοι; Να τον αποκεφαλίσω ή να τον εξορίσω;"
....to be continued.
....to be continued.
1 .
-
ΩRIΩNAS7
NikosVy έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Η ειρωνεία σου είναι τόσο fail και αυτοεξευτελιστική όσο κι η απολιτίκ ψήφος σου.
Δεν καταλαβαίνεις πως μιλώντας μόνο από βίτσιο και αμετροέπεια, για πράγματα που δεν γνωρίζεις, ρεζιλεύεσαι; Ρητορικό το ερώτημα.
Δεν μου απάντησες.
Ετοιμάζετε μάχη του Στάλινγκραντ στα Εξάρχεια; Δεν πήρατε χαμπάρι ότι τώρα Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ο Χρυσοχοϊδης που έχει εξαρθρώσει τη 17 Νοέμβρη και άλλες δύο τρομοκρατικές οργανώσεις.
Τι φαντάζεστε, ότι θα αρχίσει ... συναινετικές διαδικασίες; Καλομάθατε με τον Τόσκα μου φαίνεται. Πως και δεν πηδήξατε και σήμερα την πόρτα του πάρκινγκ του Υπουργείου Εξωτερικών, όπως κάνει στη φωτογραφία ο ένδοξος σύντροφός σας;
Από κάποιο Plaza ξενοδοχείο ξεκουμπιστήκατε χθες χωρίς μάχη. Σας βασανίζουν σκέψεις και αμφιβολίες ανάλογες με αυτές που είχε τις τελευταίες στιγμές ο Δαρείος στα Γαυγάμηλα;
Αφού γράφεις παπαριές. Σιγά μην ασχοληθώ με εσένα και με τον Χρυσοχοΐδη που διαφήμιζε από την μία την χα.
Τζάμπα ετοιμάζεσαι να το παίξεις. Τίποτα δεν θα κάνει στα Εξάρχεια.
Πάλι κόστους σας έπιασαν.
Οι καταληψίες του City Plazza, δεν ξέρω γιατί αποχώρησαν, αλλά δεν έχουν δηλώσει αναρχικοί από ότι ξέρω. ΜΚΟ ήταν σαν αυτή της θειάς του Κούλη, απλά όχι χωμένή στο σύστημα, όπως αυτή του μιζοτακέικου.
Επίσης η κατάληψη ήταν απολύτως δίκαια. Βάζω στοίχημα πως ούτε για αυτήν την υπόθεση γνωρίζεις πράγματα, αλλά απλά επαναλαμβάνεις τις maiatream δαιμονοποιήσεις της νδουλας.
Τελικά δεν είναι το πρόβλημα μονο ο Κούλης. Είναι και ο εσωτερικός Κούλης, που έχετε μέσα σας ολοι εσείς οι ψηφοφόροι διεφθαρμένων οι οποίοι τρώνε τα λεφτά μας.
0 .