Υποβολή λίστας με τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο προβλέπει ν/σ της Γερουσίας

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Υποβολή λίστας με τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο προβλέπει ν/σ της Γερουσίας

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 10 Απρ 2019, 18:23

itteithe έγραψε:Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν περίμενε κανείς να έχει καλές σχέσεις με ΗΠΑ (ειδικά με Τράμπ για πρόεδρο) και Ισραήλ, η κυβέρνηση Τσίπρα.

Toσες δηλωσεις υποταγ...... εεεεεε βολτες εκανε ο ΑΛ6ς στο Αμερικα πριν εκλεγει.....
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Υποβολή λίστας με τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο προβλέπει ν/σ της Γερουσίας

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Απρ 2019, 21:48

L'ami du peuple έγραψε:
itteithe έγραψε:Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν περίμενε κανείς να έχει καλές σχέσεις με ΗΠΑ (ειδικά με Τράμπ για πρόεδρο) και Ισραήλ, η κυβέρνηση Τσίπρα.

Toσες δηλωσεις υποταγ...... εεεεεε βολτες εκανε ο ΑΛ6ς στο Αμερικα πριν εκλεγει.....

ο τσιπ πηρε το χρίσμα απο ηπα στο πρωτο του ταξιδι εκεί

οποτε το... δεν περιμενε κανεις ειναι για ντιπ για ντιπ ....
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 11 Απρ 2019, 00:13

Δε ψηφίζουν οι ηπα όμως αλλά όσοι το επιθυμούν και είναι στους εκλογικούς καταλόγους.Το χρίσμα το πήρε από τους ψηφοφόρους του συριζα και των ανελ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Απρ 2019, 10:25

'71 έγραψε:Δε ψηφίζουν οι ηπα όμως αλλά όσοι το επιθυμούν και είναι στους εκλογικούς καταλόγους.Το χρίσμα το πήρε από τους ψηφοφόρους του συριζα και των ανελ.

κοιτα.. εσυ μου εχεις δειξει μια λογικη συνέχεια οποτε θα προτιμησω να με βριζεις
παρα να μου παρουσιαζεις το μαυρο για ασπρο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 11 Απρ 2019, 10:56

nemo έγραψε:
'71 έγραψε:Δε ψηφίζουν οι ηπα όμως αλλά όσοι το επιθυμούν και είναι στους εκλογικούς καταλόγους.Το χρίσμα το πήρε από τους ψηφοφόρους του συριζα και των ανελ.

κοιτα.. εσυ μου εχεις δειξει μια λογικη συνέχεια οποτε θα προτιμησω να με βριζεις
παρα να μου παρουσιαζεις το μαυρο για ασπρο

Ούτε να σε βρίσω σκοπεύω,ούτε να κάνω το άσπρο μαύρο.Τα κόμματα αναδεικνύονται στην εξουσία έπειτα από ψηφοφορία κάθε όποτε γίνονται εκλογές.Δε ψηφίζει κανένας ευρωπαίος,ρώσσος,αμερικάνος ή κινέζος στις εκλογές.Όλοι κάνουν το παιχνίδι τους άλλοτε ανοικτά και άλλοτε παρασκηνιακά και ότι πιάσουν,δεν είναι αυτοί που ψηφίζουν όμως.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Απρ 2019, 11:05

Εικόνα

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Απρ 2019, 11:07

Εικόνα

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”