1,2 ΔΙΣ πρόστιμο στην Ελλάδα από την ΕΕ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: 1,2 ΔΙΣ πρόστιμο στην Ελλάδα από την ΕΕ

Δημοσίευσηαπό itteithe » 28 Μαρ 2019, 22:35

Θείο, ξεκινάς με αυτό:

pluton έγραψε:Άκου ανηψούδι μου διαφθορά θα υπάρχει όσο υπάρχει εξουσία (όσο υπάρχει μέλι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα γλύφει το δάκτυλο).

και καταλήγεις με αυτό:

Η μεταπολίτευση θεωρεί φυσιολογικό οι ηγέτες της να κάνουν κρόουλ, ύπτιο και ελεύθερο κολύμπι μέσα στον βόθρο της δημοκρατίας που δημιούργησαν και όλοι εσείς οι δημοκρατικοί αυτό το θεωρείτε και φυσιολογικό.

Επομένως, μην μας ζαλίζεις τον έρωτα με την αδιάφθορη χούντα σου.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 28 Μαρ 2019, 22:49

Αρίστος έγραψε:Κι ενω περιμενατε να φταιει ο Συριζα...

το προστιμο μπηκε απο την ΕΕ για το παρτυ των αγροτικων επιδοτησεων που εκαναν τα στραβα ματια οι ελληνικες κυβερνησεις...

το 2010-2014.
Πέραν του «πακέτου Χατζηγάκη» υπάρχει το «πακέτο Κοντού» για ανάκτηση 150 εκατ. ευρώ, αλλά και υποθέσεις για παράνομες κρατικές ενισχύσεις σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, ύψους 500 εκατ. ευρώ. Τα ποσά αυτά η Κομισιόν απαιτεί να τα ανακτήσει η Ελλάδα, ειδάλλως απειλείται με μεγάλα πρόστιμα.

Πακετο Χατζηγακη
Ο Χατζηγακης εδωσε το πακετο ως υπουργις Αγροτικης Αναπτυξης της κυβερνησης Καραμανλη το 2009
Να πληρωσουν το πακετο ο Κωστακης ο Καραμανλης, ο Πανος ο Καμμενος ,ο Αντωναρος,η Παπακωστα,ο Τσιτουριδης ο Αριστος που τους ψηφιζε τοτε και ολα τα στελεχη του νεου καραμπινατου Καραμανλικου Κομματος που θα δημιουργηθει συντοα
Παρακαλειται ο Αριστος να παραθεσει δηλωσεις στελεχων του ΣΥΡΙΖΑ του 2009 με τις οποιες δηλωνουν την αντιθεση τους στο πακετο Χατζηγακη

Πακετο Κοντου
Ο Κοντος εδωσε το πακετο ως υπουργις Αγροτικης Αναπτυξης της κυβερνησης Καραμανλη την περιοδο 2007-2009
Να πληρωσουν το πακετο ο Κωστακης ο Καραμανλης, ο Πανος ο Καμμενος ,ο Αντωναρος,η Παπακωστα,ο Τσιτουριδης ο Αριστος που τους ψηφιζε τοτε και ολα τα στελεχη του νεου καραμπινατου Καραμανλικου Κομματος που θα δημιουργηθει συντοα
Παρακαλειται ο Αριστος να παραθεσει δηλωσεις στελεχων του ΣΥΡΙΖΑ του 2009 με τις οποιες δηλωνουν την αντιθεση τους στο πακετο Κοντου
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 28 Μαρ 2019, 23:21

Αρίστος έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:Και πως ακριβώς αυτό αποδεικνύει πως το πάρτι δεν υπήρχε πριν το 2010 ή ότι σταμάτησε το 2014 και δεν συνεχίστηκε κανονικά και μετά, και οτι απλά τα πρόστιμα θα μπουν λίγο πιο μετά ?

Με ένα απλό γκούγκλισμα για παράδειγμα βλέπουμε ένα ακόμη πρόστιμο για παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις 425 εκ. που που δόθηκαν μόνο το 2008, αλλά προφανώς τον καραμανλή δεν κάνει να τον χτυπάμε γιατί η προπαγάνδα μας είναι στοχευμένη.

Με λιγα λογια το 1/3 των μετρων του μνημονιου Τσιπρα θα μπορουσαμε να το ειχαμε αποφυγει αν η ΝΔ δεν εκαναν τα στραβα ματια στις αγροτικες επιδοτησεις.

.

μας δουλεύεις ρε μπαγλαμά ?

10 δις / ετος είναι το έλλειμμα ΜΟΝΟ των ασφαλιστικών τα τελευταία 20 χρόνια (200 δις στην 20ετια) που δανειζόταν το κράτος για να τα καλύψει και να τα προσφέρει στους αγωνιστές συνταξιούχους, και συ λες πως πέσαμε έξω από τα 1,2 δις μεταξυ 2010 - 2014 ή τα 0,4 δις το 2008 ?

Μόνο την μνημονιακή 5ετία 2013 - 2018 βγήκαν 100 χιλιάδες ΝΕΟΙ πρόωροι συνταξιούχοι γήρατος κάτω των 60 ετών με την υψηλότερη μέση σύνταξη από όλες τις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες. (γαμάτο ε ? όσο πιο νέος συνταξιοδοτείσαι τόσο μεγαλύτερη σύνταξη παίρνεις)

Και μετά άραξε λίγο στα κυβικά σου, οι επόμενες κυβερνήσεις βγάζουν τα απλυτα των προηγούμενων, άρα τις παράνομες επιδοτήσεις επί τσίπρα θα τις μάθουμε απ'τους επόμενους μην ανυσηχείς, τώρα απλά ξεμπροστιάζουν ως αξιοι συνεχιστές τους προηγούμενους.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Μαρ 2019, 00:06

itteithe έγραψε:Θείο, ξεκινάς με αυτό:

pluton έγραψε:Άκου ανηψούδι μου διαφθορά θα υπάρχει όσο υπάρχει εξουσία (όσο υπάρχει μέλι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα γλύφει το δάκτυλο).

και καταλήγεις με αυτό:

Η μεταπολίτευση θεωρεί φυσιολογικό οι ηγέτες της να κάνουν κρόουλ, ύπτιο και ελεύθερο κολύμπι μέσα στον βόθρο της δημοκρατίας που δημιούργησαν και όλοι εσείς οι δημοκρατικοί αυτό το θεωρείτε και φυσιολογικό.

Επομένως, μην μας ζαλίζεις τον έρωτα με την αδιάφθορη χούντα σου.

Ανηψούδι μου εγώ σου λέω ότι υπήρξαν ηγέτες που πάλεψαν με την διαφθορά δεν την έκαναν ντιεν αι τους.

Για να μη σε ζαλίζω εγώ ο αντιδημοκράτης να σου βάλω πως ακριβώς ενήργησε ο Γ Παπαδόπουλος απέναντι σε διεφθαρμένο υπουργό, όχι με δικά μου λόγια αλλά με τα λόγια ενός δημοκράτη δημοσιογράφου, βουλευτή και υπουργού σε ένα βιβλίο του μπούσουλα « Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» του Γιάννης Κάτρης

«……Θερμός υποστηρικτής του Ωνάση ήταν ο Παπαδόπουλος, αλλά πίσω από τον Νιάρχο ήταν ο Μακαρέζος και εμφανέστατα μια ομάδα εξαγορασμένων υπουργών.

Κάποια μέρα ο Ωνάσης κατήγγειλε στον πρωθυπουργό ότι ο αναπληρωτής υπουργός Συντονισμού Ορλάνδος – Ροδινός είχε δεχτεί να συζητήσει μαζί του το ύψος της αμοιβής του για να μετατραπεί από υποστηρικτής του Νιάρχου σε υπέρμαχο της προσφοράς Ωνάση.

Ο Παπαδόπουλος κάλεσε στο γραφείο του τον Ορλάνδο – Ροδινό και παρουσία του Ωνάση τον ρώτησε αν είναι ακριβής η καταγγελία. «Ναι» είπε ο υπουργός «Ο κύριος Ωνάσης μου πρόσφερε ένα σημαντική ποσό…» «Και γιατί δεν μου το είπες;» ρώτησε ο Παπαδόπουλος, «Μα δεν ήθελα να εκθέσω τον κο Ωνάση…».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Ωνάσης «Ρε συ, είπε απευθυνόμενος στον Ορλάνδο – Ροδινό , εγώ είμαι επιχειρηματίας και χρησιμοποιώ όλα τα μέσα για να επιτύχω τη δουλεία μου . Εσύ όμως είσαι υπουργός . Γιατί δέχτηκες να συζητήσεις πόσα θα πάρεις;»

Τελικά ο Ορλάνδος – Ροδινός και ο Ευλάμπιος (υφυπουργός Συντονισμού) υποχρεώθηκαν να παραιτηθούν…….»

Σύγκρινε με την μεταπολίτευση για να βγάλεις μόνος σου τα συμπεράσματα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Μαρ 2019, 00:30

pluton έγραψε:εγώ σου λέω ότι υπήρξαν ηγέτες

:ohno: :s_crazy
pluton έγραψε:Σύγκρινε με την μεταπολίτευση για να βγάλεις μόνος σου τα συμπεράσματα.

:tourtaface:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 29 Μαρ 2019, 01:37

νταξει μωρε τι σκατε? εδω κανανε δωρο στις τραπεζες δεκαδες δις για τρια ψωροδισ κολλατε? δεν υπαρχει προβλημα, αυτο ειναι πταισμα. αλλωστε και η ΕΕ εν ετη 2019 καταλαβε οτι γινονταν παρτυ το 2010-2014? καλοι κοιμησηδες ειναι και αυτοι
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μαρ 2019, 06:46

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Κι ενω περιμενατε να φταιει ο Συριζα...

το προστιμο μπηκε απο την ΕΕ για το παρτυ των αγροτικων επιδοτησεων που εκαναν τα στραβα ματια οι ελληνικες κυβερνησεις...

το 2010-2014.
Πέραν του «πακέτου Χατζηγάκη» υπάρχει το «πακέτο Κοντού» για ανάκτηση 150 εκατ. ευρώ, αλλά και υποθέσεις για παράνομες κρατικές ενισχύσεις σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, ύψους 500 εκατ. ευρώ.Τα ποσά αυτά η Κομισιόν απαιτεί να τα ανακτήσει η Ελλάδα, ειδάλλως απειλείται με μεγάλα πρόστιμα.

Πακετο Χατζηγακη
Ο Χατζηγακης εδωσε το πακετο ως υπουργις Αγροτικης Αναπτυξης της κυβερνησης Καραμανλη το 2009
Παρακαλειται ο Αριστος να παραθεσει δηλωσεις στελεχων του ΣΥΡΙΖΑ του 2009 με τις οποιες δηλωνουν την αντιθεση τους στο πακετο Χατζηγακη

Πακετο Κοντου
Ο Κοντος εδωσε το πακετο ως υπουργις Αγροτικης Αναπτυξης της κυβερνησης Καραμανλη την περιοδο 2007-2009
Παρακαλειται ο Αριστος να παραθεσει δηλωσεις στελεχων του ΣΥΡΙΖΑ του 2009 με τις οποιες δηλωνουν την αντιθεση τους στο πακετο Κοντου

Σου μπολνταρα το μισο ΔΙΣ για να μην ξεχνιεσαι.

Αυτο εγινε το 2010-2014.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μαρ 2019, 07:02

nik_killthemall έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Με λιγα λογια το 1/3 των μετρων του μνημονιου Τσιπρα θα μπορουσαμε να το ειχαμε αποφυγει αν η ΝΔ δεν εκαναν τα στραβα ματια στις αγροτικες επιδοτησεις.

.

μας δουλεύεις ρε μπαγλαμά ?

10 δις / ετος είναι το έλλειμμα ΜΟΝΟ των ασφαλιστικών τα τελευταία 20 χρόνια (200 δις στην 20ετια) που δανειζόταν το κράτος για να τα καλύψει και να τα προσφέρει στους αγωνιστές συνταξιούχους, και συ λες πως πέσαμε έξω από τα 1,2 δις μεταξυ 2010 - 2014 ή τα 0,4 δις το 2008 ?

Μόνο την μνημονιακή 5ετία 2013 - 2018 βγήκαν 100 χιλιάδες ΝΕΟΙ πρόωροι συνταξιούχοι γήρατος κάτω των 60 ετών με την υψηλότερη μέση σύνταξη από όλες τις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες. (γαμάτο ε ? όσο πιο νέος συνταξιοδοτείσαι τόσο μεγαλύτερη σύνταξη παίρνεις)

Και μετά άραξε λίγο στα κυβικά σου, οι επόμενες κυβερνήσεις βγάζουν τα απλυτα των προηγούμενων, άρα τις παράνομες επιδοτήσεις επί τσίπρα θα τις μάθουμε απ'τους επόμενους μην ανυσηχείς, τώρα απλά ξεμπροστιάζουν ως αξιοι συνεχιστές τους προηγούμενους.

Το ελλειμμα των ασφαλιστικων υπαρχει γιατι οι εκσυγχρονιστες του Σημιτη τζογαραν στο χρηματιστηριο τα λεφτα των ασφαλιστικων ταμειων.

Και τωρα ερχονται ωραιοτατα και μας ζητανε 4ο μνημονιο η μειωση μισθων και συνταξεων, βλεπε Στουρναρας που ηταν οικονομικος συμβουλος του Σημιτη.

Αντε που θα μιλησεις και για μπαγλαμα με την εκσυγχρονιστικη μουργα που στηριζετε.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μαρ 2019, 08:03

Αρίστος έγραψε:Το ελλειμμα των ασφαλιστικων υπαρχει γιατι οι εκσυγχρονιστες του Σημιτη τζογαραν στο χρηματιστηριο τα λεφτα των ασφαλιστικων ταμειων.

Και τωρα ερχονται ωραιοτατα και μας ζητανε 4ο μνημονιο η μειωση μισθων και συνταξεων, βλεπε Στουρναρας που ηταν οικονομικος συμβουλος του Σημιτη.

Αντε που θα μιλησεις και για μπαγλαμα με την εκσυγχρονιστικη μουργα που στηριζετε.

Το δημοσιο χρεος και τα ελλειματα τα εκτοξευσαν 4 μεταπολιτευτικες κυβερνησεις: 2 του Παπανδρεου στα 80s και οι 2 του χοντροΚαραμανλη το 2004-2009. Στις κυβερνησεις Καραμανλη ηταν υπουργος και ο Πανουλης αρα ειναι συνυπευθυνος.

Εικόνα

Εσυ χαρακτηριζες προχθες το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρεου και την ΝΔ του χοντρου ως ''λαικα κομματα'' αρα συμφωνεις με τις πολιτικες τους.

Εχεις πολυ θρασος λοιπον που την λες στον Νικο οταν υπερασπιζεσαι οσους εριξαν εξω το κρατος
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Μαρ 2019, 08:52

pluton έγραψε:Για να μη σε ζαλίζω εγώ ο αντιδημοκράτης να σου βάλω πως ακριβώς ενήργησε ο Γ Παπαδόπουλος απέναντι σε διεφθαρμένο υπουργό, όχι με δικά μου λόγια αλλά με τα λόγια ενός δημοκράτη δημοσιογράφου, βουλευτή και υπουργού σε ένα βιβλίο του μπούσουλα « Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» του Γιάννης Κάτρης

«……Θερμός υποστηρικτής του Ωνάση ήταν ο Παπαδόπουλος, αλλά πίσω από τον Νιάρχο ήταν ο Μακαρέζος και εμφανέστατα μια ομάδα εξαγορασμένων υπουργών.

Κάποια μέρα ο Ωνάσης κατήγγειλε στον πρωθυπουργό ότι ο αναπληρωτής υπουργός Συντονισμού Ορλάνδος – Ροδινός είχε δεχτεί να συζητήσει μαζί του το ύψος της αμοιβής του για να μετατραπεί από υποστηρικτής του Νιάρχου σε υπέρμαχο της προσφοράς Ωνάση.

Ο Παπαδόπουλος κάλεσε στο γραφείο του τον Ορλάνδο – Ροδινό και παρουσία του Ωνάση τον ρώτησε αν είναι ακριβής η καταγγελία. «Ναι» είπε ο υπουργός «Ο κύριος Ωνάσης μου πρόσφερε ένα σημαντική ποσό…» «Και γιατί δεν μου το είπες;» ρώτησε ο Παπαδόπουλος, «Μα δεν ήθελα να εκθέσω τον κο Ωνάση…».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Ωνάσης «Ρε συ, είπε απευθυνόμενος στον Ορλάνδο – Ροδινό , εγώ είμαι επιχειρηματίας και χρησιμοποιώ όλα τα μέσα για να επιτύχω τη δουλεία μου . Εσύ όμως είσαι υπουργός . Γιατί δέχτηκες να συζητήσεις πόσα θα πάρεις;»

Τελικά ο Ορλάνδος – Ροδινός και ο Ευλάμπιος (υφυπουργός Συντονισμού) υποχρεώθηκαν να παραιτηθούν…….»

Σύγκρινε με την μεταπολίτευση για να βγάλεις μόνος σου τα συμπεράσματα.

Συγγνώμη, διαβάζεις τι ποστάρεις ή όχι; Ένα εφοπλιστής που τα έχει κιμιάσει με τον πρωθυπουργό (ξέρουμε οτι έμενε και στην βίλα του), κάνει καζούρα σε ένα υπουργό ο οποίος είναι εξαγορασμένος από έναν άλλο εφοπλιστή, τον καταγγέλλει στον πρωθυπουργό, του κάνουν μαζί καζούρα στο γραφείο του πρωθυπουργού, κάνει μαθήματα πολιτικής ηθικής στον υπουργό και μετά ο υπουργός παραιτείται. Και το χρησιμοποιείς σαν παράδειγμα για το πόσο αδιάφθορος ήταν ο Παπαδόπουλος;

Οκ, παραδίνομαι, ζήτω ο Γιώργης Παπαδόπουλος!

Επίσης, οι χουντικοί ποτέ δεν παραδέχθηκαν οτι είχαν εγκαθιδρύσει χούντα και απολυταρχικό καθεστώς, αλλά αντιθέτως ονόμαζαν το καθεστώς τους δημοκρατία. Επομένως γιατί σκίζεστε εσείς οι χουντικοί κατά της δημοκρατίας;

Για να τελειώνουμε όμως, δεν είσαι σε ηλικία για να αλλάξεις απόψεις και δεν έχω σκοπώ να προσπαθήσω να κάνω το ακατόρθωτο. Συνέχισε να πιστεύεις πως ένα καθεστώς στο οποίο οι κυβερνώντες εκλέγονται και λογοδοτούν στον λαό, οι εξουσίες είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους, δεν βρίσκονται στο απυρόβλητο και κάθε πολίτης μπορεί να τους ασκήσει κριτική και να τους ζητήσει τα ρέστα, είναι πολύ χειρότερο και πιο διεφθαρμένο καθεστώς από ένα καθεστώς που επιβάλλεται στον λαό και δεν λογοδοτεί σε κανέναν, έχει υπό τον έλεγχό του όλες τις εξουσίες και οποιοσδήποτε ασκήσει κριτική στο καθεστώς είναι εχθρός του και εξορίζεται.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”