"Μπλοκαρε" ψηφισμα του Κογκρεσου υπερ Ελλαδας ο Καμμενος
-
Χαοτικός
Re: "Μπλοκαρε" ψηφισμα του Κογκρεσου υπερ Ελλαδας ο Καμμενος
Εγώ λέω να κάνουμε κάνα τοπ τεν. Είσαστε ; 

0 .
-
Fidite Nemini
- Rookie poster

O πίθηκας είναι οκ τυπάκι ως άνθρωπας, απλώς ποτέ δεν διαβάζει αυτά που οι άλλοι (του) γράφουν, ή πηγές που δεν θα αυτοεπιβεβαιώνουν επακριβώς τις απόψεις του (δηλ το 70-80% άλλων πηγών). Αλλά και να διαβάσει κάτι αντίθετα από τις απόψεις του, θα το ερμηνευσει όπως θέλει και θα τρέξει να το ποστάρει για αυτοτρομπόνιασμα
Επίσης δεν γνωρίζει ακόμα ότι και οι άλλοι δεν τον διαβάζουν σχεδόν ποτέ
Αν ξεπεράσει αυτές τις δομικές δυσκολίες θα είναι κανονικός χρήστης.
Επίσης δεν γνωρίζει ακόμα ότι και οι άλλοι δεν τον διαβάζουν σχεδόν ποτέ
Αν ξεπεράσει αυτές τις δομικές δυσκολίες θα είναι κανονικός χρήστης.
0 .
Ως και parapxoroum slayer
-
Χαοτικός
Δεν θα είναι κανονόικς γιατί για αν γίνουν αυτά που λες μμετά θα είναι προϊόν μετάλλαξης.
0 .
-
Northern Spirit
- Crazy poster

To νημα δεν εχει σχεση με το τι ειμαι εγω...Πολυ στην αναλυση για το ατομο μου το εχετε ριξει που δεν αφορα το φορουμ...
Τα εχουμε πει και παλιοτερα αυτα...
Η ουσια για τον Ομπαμα ειναι οτι κανει καθε χρονο copy/paste το ιδιο μηνυμα γιατι τις ΗΠΑ δεν τους ενδιαφερει το ποιος κυβερναει τη χωρα..Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να μην αγγιζει αυτος που κυβερναει τα συμφεροντα των ΗΠΑ...Οι ανακαλυψεις του Αριστου οτι ο Ομπαμα στηριζει Τσιπρα ειναι για αφελεις..
Τα εχουμε πει και παλιοτερα αυτα...
Η ουσια για τον Ομπαμα ειναι οτι κανει καθε χρονο copy/paste το ιδιο μηνυμα γιατι τις ΗΠΑ δεν τους ενδιαφερει το ποιος κυβερναει τη χωρα..Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να μην αγγιζει αυτος που κυβερναει τα συμφεροντα των ΗΠΑ...Οι ανακαλυψεις του Αριστου οτι ο Ομπαμα στηριζει Τσιπρα ειναι για αφελεις..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα 

-
Fidite Nemini
- Rookie poster

Χαοτικός έγραψε:Δεν θα είναι κανονόικς γιατί για αν γίνουν αυτά που λες μμετά θα είναι προϊόν μετάλλαξης.

0 .
Ως και parapxoroum slayer