Κρυφοναζιστικες αποψεις στον δημοσιο διαλογο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Κρυφοναζιστικες αποψεις στον δημοσιο διαλογο

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μαρ 2019, 19:35

itteithe έγραψε:
nemo έγραψε:

Το θέμα το νήματος είναι οι ναζιστικές απόψεις που υποκρύπτονται στον δημόσιο διάλογο. Στο βίντεο που παρέθεσα, βλέπουμε ανθρώπους να πιστεύουν στην ανωτερότητα των Ελλήνων έναντι άλλων λαών. Η φυλετική ανωτερότητα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του ναζισμού. Εγώ με το κάτω του μετρίου σε αντίληψη μυαλό μου κατάφερα να κάνω αυτήν την διασύνδεση του συγκεκριμένου βίντεο με το θέμα του νήματος. Εσύ που είσαι πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο (και ευτυχώς που υπάρχεις γιατί ανεβάζεις τον μέσο όρο), ίσως έκανες άλλες διασυνδέσεις που μου έχουν διαφύγει τελείως. Ζητώ συγγνώμη, δεν θα επαναληφθεί.

Μέτρησες τις απαντήσεις και βρήκες ότι υπερέχουν οι απαντήσεις που δηλώνουν
ξεκαθαρα το: Ναι, είμαστε ανώτεροι;.
Εγω που τις μέτρησα πολύ πρόχειρα είδα το αντίθετο οτι υπερισχύει το όχι
Δυο απαντήσεις είπαν το ναι λόγω της αρχαίας Ελλάδος άλλες δυο το υπονοούσαν
και οι υπόλοιπες είχαν το Ναι Όταν αναφέρθηκε το αφρικάνικο κράτος
που σε σύγκριση με το ελληνικό κράτος υπερίσχυσε το Ναι
και δεν νομίζω ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ρατσισμό
Αν πχ ρωτηθεί ο Σουηδός να συγκρίνει το ελληνικό κράτος με το σουηδικό
και πει η Σουηδία, η απάντηση του θα θεωρηθεί απο σένα ρατσιστική;

Πέρα από το γελοίο του πράγματος πως μπορούμε να περιγράψουμε ένα γεγονός
χωρίς να μας πουν φασίστες;
Θα το βλέπουμε χωρίς να εστιάσουμε;να αποσυγχρονιστούμε από την αφήγηση;

υσ..έχω βάλει την ανάρτηση της κυρίας Λουιζου και επειδη σε θεωρώ τίμιο
προς τον εαυτο σου κυρίως γράψε την άποψη σου σε αυτά που μας λέει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μαρ 2019, 19:38

vallon έγραψε:περιμένω την τοποθέτηση του νέμο
:D

Σοβαρέψου :D
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 18 Μαρ 2019, 20:06

nemo έγραψε:υσ..έχω βάλει την ανάρτηση της κυρίας Λουιζου και επειδη σε θεωρώ τίμιο

Η Λοΐζου έζησε τα παιδικά της χρόνια την περίοδο της αντεκδίκησης της ψευτοαριστεράς (αναφέρομαι στην χρυσή δεκαετία του 80 όπου μεσουρανούσε το ζιβάγκο και η Πασοκάρα). Όποιος την ψηφίσει είναι δύο φορές ανόητος. Η κοπέλα είναι φελλός, δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της για να μπορεί να καταλάβει τον μέσο πολίτη και δεν έχει τις απαραίτητες οικονομικές και πολιτικές γνώσεις για να σταθεί στο ευρωκοινοβούλιο. Για άλλη μια φορά προσπαθούν να αρμέξουν την αριστερή κουλτούρα για να κερδίσουν ψήφους, απλώς πετώντας βαρύγδουπα ονόματα (χωρίς καν το ανάλογο αντίκρισμα) στο κανναβάτσο της εκλογικής αναμέτρησης. Άτομα που ονειρεύονται εμφυλιοπολεμικές αναμετρήσεις και καψίματα συνανθρώπων τους εν έτη 2019, δεν αξίζουν ούτε φτύσιμο. Ελπίζω να σε κάλυψα.
2 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 18 Μαρ 2019, 20:31

itteithe έγραψε:
nemo έγραψε:υσ..έχω βάλει την ανάρτηση της κυρίας Λουιζου και επειδη σε θεωρώ τίμιο

Η Λοΐζου έζησε τα παιδικά της χρόνια την περίοδο της αντεκδίκησης της ψευτοαριστεράς (αναφέρομαι στην χρυσή δεκαετία του 80 όπου μεσουρανούσε το ζιβάγκο και η Πασοκάρα). Όποιος την ψηφίσει είναι δύο φορές ανόητος. Η κοπέλα είναι φελλός, δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της για να μπορεί να καταλάβει τον μέσο πολίτη και δεν έχει τις απαραίτητες οικονομικές και πολιτικές γνώσεις για να σταθεί στο ευρωκοινοβούλιο. Για άλλη μια φορά προσπαθούν να αρμέξουν την αριστερή κουλτούρα για να κερδίσουν ψήφους, απλώς πετώντας βαρύγδουπα ονόματα (χωρίς καν το ανάλογο αντίκρισμα) στο κανναβάτσο της εκλογικής αναμέτρησης. Άτομα που ονειρεύονται εμφυλιοπολεμικές αναμετρήσεις και καψίματα συνανθρώπων τους εν έτη 2019, δεν αξίζουν ούτε φτύσιμο. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Η εκλογή μητσοτάκη σηματοδότησε τη λήξη της εθνικής ενότητας από τον ίδιο το λαό της νέας δημοκρατίας,το τι θα κάνει κάθε αριστερός από κει και έπειτα είναι δικό του προσωπικό θέμα και απολύτως σεβαστό.Θα υπενθυμίσω πάντως ότι ο νεοφιλελευθερισμός δεν εφαρμόζεται πουθενά χωρίς άγρια καταστολή εκτός της αγγλόσφαιρας και το μαρτυρούν οι πολύμηνες και πολυπληθείς διαδηλώσεις των κίτρινων γιλέκων στην αποικιοκρατική γαλλία.Κατά διαβολική σύμπτωση ο μητσοτάκης έχει υποσχεθεί προσλήψεις μόνο για την αστυνομία καθώς και ότι αυτή θα γαμάει και θα δέρνει.
Ομολογώ ότι απέχω από το κίνημα της αριστερής κουλτούρας και περιφρονώ τα ελληνικά καλλιτεχνικά δρώμενα παντελώς.Τα άλλα που λες ότι δεν έχει δουλέψει τα θεωρώ κακοήθειες,ο στάλιν δούλεψε ελάχιστα και ασχολιόταν με ληστείες κατά κόρον,δεν τον απέτρεψαν όμως να κτίσει ένα γίγαντα προτού αφήσει την τελευταία του πνοή.

Και επειδή είμαι της άποψης ότι η εθνική συμφιλίωση ΕΛΗΞΕ αφότου ανέλαβε το καλύτερο βιογραφικό της χώρας να διεκδικήσει το τιμόνι της χώρας,τοποθετώ τον εαυτό μου στο πλευρό της Λοίζενας και κάθε λοίζενας που δείχνει να καταλαβαινει ότι και η Αριστερά από δω και πέρα θα πορευτεί αλλιώς.Τα αγαπητιλίκια με τη νδ έληξαν εδώ και 3 χρόνια.Οποιος δεν το κατάλαβε θα είναι ο χρήσιμος ηλίθιος που θα κολυμπήσει στο αίμα του από τα μητσοτακικά γκλοπ.

Ενας "ηλίθιος" που θα το ρίξει καρφωτό Λοιζου μετά τις δημοσιεύσεις του σκαιξεφτίλες.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μαρ 2019, 20:39

71 διαφωνω σε καθε σου λεξη αλλα κρατω σαν ενδειξη καλης θελησεως
τον αυτοσαρκασμό σου αν και συ δεν το θεωρεις και τοσο
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2019, 21:50

itteithe έγραψε:Η Λοΐζου έζησε τα παιδικά της χρόνια την περίοδο της αντεκδίκησης της ψευτοαριστεράς (αναφέρομαι στην χρυσή δεκαετία του 80 όπου μεσουρανούσε το ζιβάγκο και η Πασοκάρα). Όποιος την ψηφίσει είναι δύο φορές ανόητος. Η κοπέλα είναι φελλός, δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της για να μπορεί να καταλάβει τον μέσο πολίτη και δεν έχει τις απαραίτητες οικονομικές και πολιτικές γνώσεις για να σταθεί στο ευρωκοινοβούλιο. Για άλλη μια φορά προσπαθούν να αρμέξουν την αριστερή κουλτούρα για να κερδίσουν ψήφους, απλώς πετώντας βαρύγδουπα ονόματα (χωρίς καν το ανάλογο αντίκρισμα) στο κανναβάτσο της εκλογικής αναμέτρησης. Άτομα που ονειρεύονται εμφυλιοπολεμικές αναμετρήσεις και καψίματα συνανθρώπων τους εν έτη 2019, δεν αξίζουν ούτε φτύσιμο. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Nα αγιασει το στομα σου, ολη την μουργα εχει μαζεψει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσπαθουν με αριστεριστικα πυροτεχνηματα να συγκαλυψουν το γεγονος οτι εφαρμοζουν δεξια πολιτικη.

Ας σκιζανε τα μνημονια αφου ειναι τοσο υπεραριστεροι. Κοτουλες.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Μαρ 2019, 03:45

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:περιμένω την τοποθέτηση του νέμο
:D

Σοβαρέψου :D

δεν αντέχεις στο διάλογο ε;
την κάνεις γαργάρα;

έτσι

τώρα να δω που θα στείλω τους μαθητές μου τους νηγηριανούς να εγκατασταθούν στο διπλανό σου διαμέρισμα τι θα κάνεις
άσε που είναι και μάγκες και θα καμακώνουν όποια περνάει
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Μαρ 2019, 07:04

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Μαρ 2019, 08:17

Αλλο κρυφοναζιστικο ιδεολογημα: τα περι ''ανθελληνων'' και ''ρατσισμου κατα των ελληνων''.

Ειναι στα προτυπα της ''λευκης γενοκτονιας'' και δενουν με την ναζιστικη θεωρια περι αντικαταστασης πληθυσμων
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Μαρ 2019, 09:41

Αυτο να μας κανουν μαθηματα δημοκρατιας οι φανεροι σταλινικοι μας ξεπερναει
τουλαχιστον με τον Ραν τα πλαν μπορει να γινει μια συζητηση επι σταθερης βασης
αλλα με τα υπολοιπα αερινα πλασματα ειναι ακατορθωτη
0 .