Πως θα μπορούσε να σταματήσει η καταιγίδα των fake news

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πως θα μπορούσε να σταματήσει η καταιγίδα των fake news

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Φεβ 2019, 13:48

Όχι απλώς κλαυσίγελως, παρωδία Κατίνας:
Λαχουρένιος έγραψε:Mε το ''αφραγκια'' εννοουσα οτι εγινε μποτ επειδη δεν εχει λεφτα, οχι οτι γενικα ειναι φτωχος.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 23 Φεβ 2019, 14:18

Αρίστoς
Για την ιστορια:

α) Η εταιρεια που εκανε τη δημοσκοπηση στο documento εκανε μηνυση στο ellhnikahoaxes.

β) Η εταιρεια ισχυριζεται πως η αξιοπιστια της εχει κατοχυρωθει επισημα απο τη στιγμη που μονο αυτη απο τις ελληνικες δημοσκοπικες πετυχε στην προβεψη των αμερικανικων εκλογων και του Brexit.

Η συγκεκριμενη εταρεια δεν ειναι αδειοδοτημενη αρα δεν κανει δημοσκοπησεις
Εκει τελειωνει η συζητηση
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Φεβ 2019, 15:47

Όποιος πληρώνεται από πολιτικό κόμμα για να γράφει εδώ να μου στείλει πμ με λεπτομέρειες.
Εγώ ήδη ετοιμάζω το βιογραφικό μου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 23 Φεβ 2019, 17:01

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όποιος πληρώνεται από πολιτικό κόμμα για να γράφει εδώ να μου στείλει πμ με λεπτομέρειες.

Δεν κατάλαβες. Εδώ έχουμε το αντίθετο φαινόμενο.

Κάποιος πληρώνει ο ίδιος το πολιτικό του κόμμα, να του δίνει κείμενο, ώστε να το δημοσιεύει σαν δικό του ως πόστ σε νήμα του στο Φόρουμ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 17:21

Αρίστος έγραψε:Για την ιστορια:

α) Η εταιρεια που εκανε τη δημοσκοπηση στο documento εκανε μηνυση στο ellhnikahoaxes.

β) Η εταιρεια ισχυριζεται πως η αξιοπιστια της εχει κατοχυρωθει επισημα απο τη στιγμη που μονο αυτη απο τις ελληνικες δημοσκοπικες πετυχε στην προβεψη των αμερικανικων εκλογων και του Brexit.

Τα Hoaxes απευθυνθηκαν στο ΕΣΡ για να κανει ελεγχο σε εκεινη την εταιρια. Η VoxPop ειχε διορια ενος μηνα να δεχθει τον ελεγχο και μεσα σε εκεινο το διαστημα η VoxPop αρνηθηκε τον ελεγχο. Αρα οντως η φαση βρωμαγε.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2018/11/2 ... %B9s-esr2/

Aυτο δεν εχει συμβει ποτε στα χρονικα των εταιριων δημοσκοπησεων

Για το periodista που επικαλεστηκε ανυπαρκτη δημοσκοπηση την μια, και ανυπαρκτη εταιρια δημοσκοπησεων την αλλη δεν υπηρξε ποτε διαψευση

Επισης δεν υπηρξε μηνυση, ο Βαξεβανης εστειλε εξωδικο χωρις να προχωρησει αργοτερα σε μηνυση απ οσο γνωριζω

Ο αλλος επικαλειται το ellhnikahoaxes που την εγκυροτητα των ειδησεων του τεκμηριωνει ενας.......ναρκαλιευτης!!!!!! :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Γιατι εσυ που μιλας επι παντος επιστητου τι εισαι, πυρηνικος φυσικος?

Εχουμε χορτασει σανο απο εσενα, μην λες για τα hoaxes.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 17:22

BaKXOS_Lysios έγραψε:Το καλύτερο ξεβρακωμα είναι το αυτο-ξεβρακωμα, αυτό που κάνετε δλδ εδώ εσείς στον εαυτό σας (για όποιον φυσικά έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη να το αντιληφθεί ;)
Μόνο και μόνο ότι αρχίσατε τις προσωπικές επιθέσεις για την προσωπική μου κατάσταση σαν τις Κατινες τις γειτονιάς, τα ψέματα και τις εικασίες ότι τάχα ειμαι μποτ που πληρώνομαι για να γράφω εδώ (δεν έχω ανοίξει ούτε μισό πολιτικό νήμα εδώ μέσα!! :laugh1: ) δείχνει την ιδεολογική και πολιτική σας προέλευση με τις αντίστοιχες κατινιστικες τακτικές. Νομίζω το ποιοί πληρώνονται για να παίζουν τους κομπάρσους-καραγκιοζηδες κομμάτων είναι πλέον ολοφάνερο εδώ μέσα!.... Αξιοθρηνητο μπουλούκι! :yesyes:

Οποιος λεει μαλακιες του στυλ οτι εγω ειμαι ΝΔ ειναι εξ ορισμου κομματικος ηλιθιος. Τοσα χρονια γραφω εδω, μονο μια συγκεκριμενη κλικα απο ροζ λιγουρια εχει πει αυτο το πραγμα για μενα. Σας αντιμετωπιζω λοιπον αναλογα γιατι ατομα που λενε ψεμματα σε ενα φορουμ των 20 ατομων για να παρει το κομμα τους καμια ψηφο παραπανω δεν ειναι αξια σεβασμου.

Τσιμπα απο εμενα 0,60 για τον κοπο σου, αρκετα δουλεψες και σημερα. Κανε οικονομια ομως γιατι θα μειωθει η κρατικη επιδοτηση σε λιγο καιρο και θα ξεμεινεις.

Μπατιρακια που λενε συνεχεια ψεμματα επειδη επι ΣΥΡΙΖΑ βρηκαν καμια δουλεια με 3 κατοσταρικα μαυρα ή μπηκαν σε κανενα πενταμηνο στο δημοσιο ειναι χιλιες φορες πιο επικινδυνοι απο μεγαλοδημοσιογραφους που καθαριζουν δεκαδες χιλιαρικα για να πουλανε σανο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Φεβ 2019, 17:39

Λαχουρενιε ξεφυγες και παιζει το προηγουμενο ποστ να ειναι οτι πιο σιχαμερο εχεις γραψει.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 17:42

Σιχαμερο ειναι να λετε ψεμματα για εμενα επειδη βριζω το κομμα σας.

Αφου δεν φορατε παντελονια ετσι θα σας αντιμετωπιζω.

Να μαθετε να στε ισιοι οι ιδιοι πριν πειτε για δημοσιογραφους ή πολιτικους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Φεβ 2019, 17:42

Φυσικα κανεις δεν λεει οτι εισαι ΝΔ.

Λεμε οτι εξαιτιας του αντισυριζεικου καλαμιου που εχεις καβαλησει εχεις γινει πανελλαδικα το μεγαλυτερο κοροιδο στην υπηρεσια της ΝΔ.

Και εχεις μακραν τα περισσοτερα ποσταρισματα υπερ της ΝΔ στο ελληνικο διαδικτυο τουλαχιστον τα δυο τελευταια χρονια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 17:44

Οχι μονο εχεις πει οτι ειμαι ΝΔ, αλλα μαλιστα παλιοτερα ελεγες οτι ειμαι κλωνος του Γιαννοπουλου. Το ιδιο εχεις πει και για τον Εχελον.

Γνωριζεις οτι ειναι ψεμματα τα παραπανω αλλα θες να δημιουργησεις ψευδεις εντυπωσεις μπας και ευνοηθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε ενα μικρο φορουμ των 20 ατομων ολα αυτα. Ξεφτιλα.

Και μετα μας κανει εντυπωση που δημοσιογραφοι των δεκαδων χιλιαδων που απευθυνονται σε εκατομυρια κοσμου λενε ψεμματα. Εμενα καθολου δεν μου κανει εντυπωση οταν βλεπω εσας ή τους αντιστοιχους νεοδημοκρατες.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”