διαβασα μερικα κειμενα εγιναν λαθη απο ολους και απο δημοκρατες και απο την χουντα
αντικειμενικα αν το δουμε - οποτε η αρχικη γνωμη μου δεν απεχει απο την πραγματικοτητα
Η εθνοσωτήριος Επανάστασις
-
nemo
- Supreme poster

Re: Η εθνοσωτήριος Επανάστασις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Εισαι αδικος. Ο κος Ντερτιλης ειχε αριστο σημαδι και μπορουσε να πετυχει πισωπλατα στο κεφαλι αοπλους φοιτητες απο τα 10 μετρα. Με τους τουρκους δυσκολευτηκαν λιγακι αλλα ηξεραν να σκοτωνουν τον κοσμο στο Πολυτεχνειο με ελευθερους σκοπευτες (!) και τανκς (!!).
Να πούμε ότι ήταν και γιος του πρώτου διοικητή και δημιουργού των προδοτικών ταγμάτων
ασφαλείας, του Βασίλη Ντερτιλή.
Βασικά και επειδή το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά προδότης ο πατέρας προδότης και φονιάς ο γιος.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Mετά τον Απρίλη του 1967 που μας κατσικώθηκε η αμερικανοκίνητη χούντα, με αρχηγούς τους πράκτορες της CIA, προδότες και επίορκους ταγματασφαλίτες συνταγματάρχες, άρχισε να εξοφλεί τα ''γραμμάτια'' της και ένα από αυτά ήταν η παραχώρηση της μισής Κύπρου στην Τουρκία.
Κατέστρωσε λοιπόν η CIA ένα σχέδιο δύο φάσεων και οι προδότες χουνταίοι ανέλαβαν την υλοποίηση του σε βάθος χρόνου και με τέτοιο τρόπο που θα κάλυπτε την ανοιχτή προδοσία τους.
Έβαλαν λοιπόν τον χίτη Γρίβα να αρχίσει να σφάζει κόσμο (γεγονότα Κοφίνου-αγίων Θεοδώρων του Νοέμβρη του 1967) για να βρουν την ευκαιρία οι Τούρκοι να απειλήσουν με γενικευμένο
ντου αν δεν αποχωρήσει άμεσα η ελληνική μεραρχία ώστε το 1974 που οι προδότες χουνταίοι θα υλοποιούσαν το δεύτερο μέρος του σχεδίου παράδοσης της Κύπρου δολοφονώντας τον Μακάριο να εισβάλλει η Τουρκία χωρίς αντίσταση.
Και οι χουνταίοι προδότες πήραν τη μεραρχία τάχα για να μη γίνει πόλεμος με την Τουρκία το 1967 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
πανω κατω τα ιδια διαβασα αλλα διαφωνω ως προς τις μονοπλευρες ευθυνες
και δεν νομιζω με τιποτα οτι εγινε προδοσια απο καμια πλευρα
και αυτο που γινεται ειναι οτι ο καθενας και αναλογα με την ιδεολογια του μοιραζει
και την ευθυνη ευθυνες εχει και ο μακαριος που το πρωτοξεκινησε ευθυνες και οι τουρκοι
και οι ηπα και ασφαλως και η χουντα ..γενικως αυτο που βλεπω ειναι οτι κερδισε
παλι η διχονοια μεταξυ των ελ
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Συνελήφθη ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «το ποντίκι» Αντώνης Δελλατόλας, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για υπόθεση φοροδιαφυγής.
Ο δημοσιογράφος κρατείται και αύριο Τετάρτη (8-6-2022) θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στον ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα που υπήρχε σε βάρος του.
Ορθώς έπραξαν. Όσα δεν πληρώνουν αυτοί θα τα πληρώσουμε εμείς!
Είναι ο τύπος που ήταν με την Κανέλλη και την Δούρου όταν τους πέταξε το νερό ο Κασιδιάρης.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για υπόθεση φοροδιαφυγής.
Ο δημοσιογράφος κρατείται και αύριο Τετάρτη (8-6-2022) θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στον ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα που υπήρχε σε βάρος του.
Ορθώς έπραξαν. Όσα δεν πληρώνουν αυτοί θα τα πληρώσουμε εμείς!
Είναι ο τύπος που ήταν με την Κανέλλη και την Δούρου όταν τους πέταξε το νερό ο Κασιδιάρης.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Mετά τον Απρίλη του 1967 που μας κατσικώθηκε η αμερικανοκίνητη χούντα, με αρχηγούς τους πράκτορες της CIA, προδότες και επίορκους ταγματασφαλίτες συνταγματάρχες, άρχισε να εξοφλεί τα ''γραμμάτια'' της και ένα από αυτά ήταν η παραχώρηση της μισής Κύπρου στην Τουρκία.
Κατέστρωσε λοιπόν η CIA ένα σχέδιο δύο φάσεων και οι προδότες χουνταίοι ανέλαβαν την υλοποίηση του σε βάθος χρόνου και με τέτοιο τρόπο που θα κάλυπτε την ανοιχτή προδοσία τους.
Έβαλαν λοιπόν τον χίτη Γρίβα να αρχίσει να σφάζει κόσμο (γεγονότα Κοφίνου-αγίων Θεοδώρων του Νοέμβρη του 1967) για να βρουν την ευκαιρία οι Τούρκοι να απειλήσουν με γενικευμένο
ντου αν δεν αποχωρήσει άμεσα η ελληνική μεραρχία ώστε το 1974 που οι προδότες χουνταίοι θα υλοποιούσαν το δεύτερο μέρος του σχεδίου παράδοσης της Κύπρου δολοφονώντας τον Μακάριο να εισβάλλει η Τουρκία χωρίς αντίσταση.
Και οι χουνταίοι προδότες πήραν τη μεραρχία τάχα για να μη γίνει πόλεμος με την Τουρκία το 1967 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Όλα αυτά από την αμερικανοκινητη μέχρι τέλους είναι ένα δείγμα κομμουνιστικής μυθοπλασίας, για κάθε λέξη από όλο αυτό το παραμύθι θα πρέπει να γράφω κατέβασα με στοιχεία και με αυτή την ζέστη προτιμώ να πάω για καφέ, ούτως η άλλως μιλούν με ετικέτες και δεν μπαίνουν ποτέ στον κόπο να αποδείξουν αυτά που λένε, να σας δώσω ένα παράδειγμα:
Γιατί Ραν ταν πλαν η χούντα ήταν αμερινοκινητη;
Απόδειξε το, διότι εγώ μπορώ με πλήθος στοιχεία να αποδείξω το αντίθετο.....
Αν πάρετε απάντηση σφυρίχτε μου.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

εχει δικιο ο ραν γιατι πριν την αμερικη και το κκ δεν υπηρχαν χουντες στον κοσμο
αλλα και ολοι μας εχουμε δικιο οτι και οι ηπα βαλαν το χερακι τους ως ενα βαθμο
και στην κυπρο και στην ελλαδα επισης και ο φοβος των ηπα για την στροφη του μακαριου
προς την ΣΕ...αρα ο χαρακτηρισμος μου για τον μακαριο ηταν ενστικτωδες σωστος
διαολοπαπας
και στην κυπρο και στην ελλαδα επισης και ο φοβος των ηπα για την στροφη του μακαριου
διαολοπαπας
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ενω αν κερδιζαν στον εμφυλιο και δημιουργουσαν την δικτατορια του προλεταριατου
δεν θα επροκειτο για χουντα και ποσως ξενοκίνητη - αρε κατακαημένα ελληνακια
δεν θα επροκειτο για χουντα και ποσως ξενοκίνητη - αρε κατακαημένα ελληνακια
1 .
-
pluton
- Supreme poster

nemo έγραψε:εχει δικιο ο ραν γιατι πριν την αμερικη και το κκ δεν υπηρχαν χουντες στον κοσμο
διαολοπαπας
Αν και γενικά συμφωνώ με αυτό που γράφεις, θα πρέπει ο γράφων να αποδεικνύει αυτά που γραφει
Και το ερώτημα παραμένει:
Γιατί η χούντα ήταν αμερινοκινητη;
0 .
-
nemo
- Supreme poster

pluton έγραψε:nemo έγραψε:εχει δικιο ο ραν γιατι πριν την αμερικη και το κκ δεν υπηρχαν χουντες στον κοσμο
διαολοπαπας
Αν και γενικά συμφωνώ με αυτό που γράφεις, θα πρέπει ο γράφων να αποδεικνύει αυτά που γραφει
οπωσδηποτε θα ειχαν μια μερικη εστω συμπαρασταση -αν δεν ηταν βαλτη
εκεινο τον καιρο οι ηπα ηθελαν να εχουν την εξασφάλιση εξ ανατολων και ποσως
ενδιαφεροταν ποια χουντα θα κυβερνησει την ελλαδα
επισης η μεγιστη χαζομαρα της χουντας ηταν ο εξ ανατολων κινδυνος
τους ειχε γινει πλυση εγκεφαλου οτι η βουλγαρια θα επιτεθει
0 .
-
pluton
- Supreme poster

nemo έγραψε:pluton έγραψε:
οπωσδηποτε θα ειχαν μια μερικη εστω συμπαρασταση -αν δεν ηταν βαλτη
εκεινο τον καιρο οι ηπα ηθελαν να εχουν την εξασφάλιση εξ ανατολων και ποσως
ενδιαφεροταν ποια χουντα θα κυβερνησει την ελλαδα
επισης η μεγιστη χαζομαρα της χουντας ηταν ο εξ ανατολων κινδυνος
τους ειχε γινει πλυση εγκεφαλου οτι η βουλγαρια θα επιτεθει
Αυτή την ελάχιστη συμπαράσταση μπορεί κάποιος να μας την γράψει;
0 .