Επ ευκαιρία του Πολυτεχνείου να σας βάλω αυτό για τον Φλωράκη.
https://www.facebook.com/share/v/enw3oPbgiAoyDZss/
Αριστερά και άλλα...
-
pluton
- Supreme poster

Re: Αριστερά και άλλα...
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Ο Νίκος Ρωμανός συνελήφθη τη Δευτέρα από την Αντιτρομοκρατική για την φονική έκρηξη στο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους στις 31 Οκτωβρίου.
Η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε τον 31χρονο αντιεξουσιαστή, γνωστό από τη ληστεία στον Βελβεντό, ο οποίος παράλληλα έχει αθωωθεί για την κατηγορία της συμμετοχής στους «Πυρήνες της Φωτιάς» καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες αποτύπωμά του βρέθηκε σε μια από τις σακούλες που είχαν μέσα όπλα, τα οποία όμως δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε αξιόποινες πράξεις. Ήταν δηλαδή «καθαρά».
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... -varos-tou
Όσοι συνελήφθηκαν κάτοικοι Μαρούσι, Χολαργός κλπ κανένας αριστερός τρομοκράτης από λαϊκή συνοικία. Όλοι μεγαλωμένοι με αστακό και σαμπάνια... Εμ τα παιδιά της β Πειραιά είναι στο μεροκάματο η αριστερή σαπιλα βρίσκει έδαφος στους τεμπέληδες των εύπορων οικογενειών.
Αν ζούσε ένα τέτοιο κελεπουρι θα ήταν και ο εθνικός μας ήρωας Γρηγορόπουλος.
Η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε τον 31χρονο αντιεξουσιαστή, γνωστό από τη ληστεία στον Βελβεντό, ο οποίος παράλληλα έχει αθωωθεί για την κατηγορία της συμμετοχής στους «Πυρήνες της Φωτιάς» καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες αποτύπωμά του βρέθηκε σε μια από τις σακούλες που είχαν μέσα όπλα, τα οποία όμως δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε αξιόποινες πράξεις. Ήταν δηλαδή «καθαρά».
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... -varos-tou
Όσοι συνελήφθηκαν κάτοικοι Μαρούσι, Χολαργός κλπ κανένας αριστερός τρομοκράτης από λαϊκή συνοικία. Όλοι μεγαλωμένοι με αστακό και σαμπάνια... Εμ τα παιδιά της β Πειραιά είναι στο μεροκάματο η αριστερή σαπιλα βρίσκει έδαφος στους τεμπέληδες των εύπορων οικογενειών.
Αν ζούσε ένα τέτοιο κελεπουρι θα ήταν και ο εθνικός μας ήρωας Γρηγορόπουλος.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Αν ζούσε ένα τέτοιο κελεπουρι θα ήταν και ο εθνικός μας ήρωας Γρηγορόπουλος.
Πιστεύεις ότι σε τιμάει να βρίζεις έναν νεκρό 15χρόνο?
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Αν ζούσε ένα τέτοιο κελεπουρι θα ήταν και ο εθνικός μας ήρωας Γρηγορόπουλος.
Πιστεύεις ότι σε τιμάει να βρίζεις έναν νεκρό 15χρόνο?
Ποια βρισιά είπα, όλα αυτά τα καλά παιδιά μια παρέα ήταν.
Thanos Tzimeros @
Το θυμάστε αυτό το παλληκάρι που ήθελε διακαώς δήθεν να σπουδάσει από τη φυλακή και όλοι οι αλληλέγγυοι και οι φιλελεφτάδες τσίριζαν πρίμο σεκόντο για το δικαίωμά του; Νάτος! Σπούδασε και αξιοποίησε τις σπουδές του στη Διοίκηση (τρομοκρατικών) Επιχειρήσεων.
https://www.facebook.com/share/YPNSvCpZtoaxt1Ei/
Τώρα σε όλη αυτήν υπόθεση υπάρχει ένα όνομα που μου έρχεται στο μυαλό.
Ο Αθανάσιος Νάσιουτζικ (Σέρρες, 1922 - Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2018) ήταν Έλληνας χημικός, επιχειρηματίας, συγγραφέας και αρθρογράφος. Διετέλεσε πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών από το 1981 μέχρι το 1984.
Η οικογένειά του ήταν από τις πλουσιότερες της πόλης, και στην ιδιοκτησία της είχε το εργοστάσιο από το οποίο ηλεκτροδοτούνταν οι Σέρρες και η ευρύτερη περιοχή.
Την περίοδο της Κατοχής, οργανώθηκε στο ΕΑΜ και την ΕΠΟΝ, ενώ το 1947, την περίοδο του Εμφυλίου Πολέμου, οργάνωσε επίθεση με χειροβομβίδες στο εργοστάσιο της οικογένειάς του, καθώς ο πατέρας του ήταν δεξιός. Αναγκάστηκε να υπηρετήσει στον Εθνικό Στρατό και συνελήφθη από τους κομμουνιστές αιχμάλωτος. Στάλθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Αλβανία του Εμβέρ Χότζα, όπου παρέμεινε οκτώ χρόνια. Μετά την απελευθέρωσή του από εκεί, μετέβη στην Αθήνα, όπου -μαζί με τα αδέλφια του ασχολήθηκε- με τις επιχειρήσεις και τη συγγραφή.
Πολλές φορές συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου και την υπουργό Πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη, ενώ συμμετείχε ως ομιλητής σε συνέδρια για την ειρήνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον σοσιαλισμό, και τον πυρηνικό αφοπλισμό των τότε υπερδυνάμεων, ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης.
Στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 δολοφονήθηκε ο συγγραφέας Αθανάσιος Διαμαντόπουλος, γραμματέας της ΕΕΛ, στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι με 97 σφυριές. Ο Νάσιουτζικ συνελήφθη από την Αστυνομία με βάση τις μαρτυρίες μιας γειτόνισσας του θύματος. Αρνήθηκε την ενοχή του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια. Η πρώτη απόφαση του δικαστηρίου, στις 27 Μαΐου 1988, ήταν αθωωτική για τον Νάσιουτζικ. Με απόφαση όμως του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου διατάχθηκε η επανάληψη της δίκης, που ορίστηκε για τον Ιούνιο του 1990. Ο Νάσιουτζικ καταδικάστηκε από το Εφετείο σε 15 χρόνια κάθειρξη το 1993. Αποφυλακίστηκε το 1995, καθώς έκανε χρήση των ευνοϊκών διατάξεων για τους ηλικιωμένους καταδικασθέντες.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%91% ... E%B9%CE%BA
Αυτός ο αριστερός πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών στην μεταπολίτευση είναι ο παππούς του Νίκου Ρωμανού.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Thanos Tzimeros @
ΑΜΑΡΤΙΑΙ ΓΟΝΕΩΝ...
Η μάνα του "Επαναστάτη Βορείων Προαστίων" Παυλίνα Νάσιουτζικ, κόρη του συγγραφέα Θανάση Νάσιουτζικ που είχε καταδικασθεί σε 15 χρόνια φυλάκιση γα τη δολοφονία του συγγραφέα Θανάση Διαμαντόπουλου, εξιστορεί το πώς μεγάλωσε ή ίδια, πώς μεγάλωσε τον γιο της, και ποια είναι η άποψή της για τους ποινικούς, τους οποίους γνώρισε όταν επισκεπτόταν στη φυλακή τον πατέρα της.
"Μία φορά, για παράδειγμα, που έγραφε ο γιος μου διαγώνισμα στην ιστορία, μου λέει «έλα μαμά να διαβάσουμε ιστορία» και του απαντάω «χέσε την ιστορία, θα διαβάσουμε Μάριο Χάκκα». Μου λέει «μαμά, είσαι τρελή;». Εγώ ήξερα ότι την ιστορία θα την ξεχάσει, το κείμενο του Χάκκα όμως δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Ο Χάκκας θα του μείνει».
"Εγώ μπορεί να πήγαινα στη σχολή Μωραίτη, να συναγελαζόμουνα τους κοσμικούς και τους εύπορους αλλά, μέσα μου, είχα απόσταση από όλα αυτά. Έκανα πράγματα που δεν έκανε κανένα παιδί της σχολής Μωραίτη: Κολλητοί μου ήταν τα παιδιά των σχολείων της Γκράβας-φτωχά παιδιά».
"Οι άνθρωποι γύρω μου, εκεί στις φυλακές, ήταν πολύ συμπαθητικοί, ήταν όλοι αυτοί που περίμεναν να δουν τους δικούς τους ανθρώπους. Το σοκ μου δεν ήταν πως βρέθηκα εγώ εδώ με αυτούς τους ανθρώπους, το σοκ μου ήταν οι ιστορίες τους. Οι ποινικοί κρατούμενοι είναι οι επαναστάτες του αύριο».
Χρειάζονται σχόλια;
https://www.facebook.com/share/tXiTBHvvjiyaZbdK/
Έτσι για να θυμόμαστε τι είναι αριστερά δείτε τι έλεγε για τον Ρωμανό.
https://www.facebook.com/share/v/Vzc47eMjxtX7f4fv/
ΑΜΑΡΤΙΑΙ ΓΟΝΕΩΝ...
Η μάνα του "Επαναστάτη Βορείων Προαστίων" Παυλίνα Νάσιουτζικ, κόρη του συγγραφέα Θανάση Νάσιουτζικ που είχε καταδικασθεί σε 15 χρόνια φυλάκιση γα τη δολοφονία του συγγραφέα Θανάση Διαμαντόπουλου, εξιστορεί το πώς μεγάλωσε ή ίδια, πώς μεγάλωσε τον γιο της, και ποια είναι η άποψή της για τους ποινικούς, τους οποίους γνώρισε όταν επισκεπτόταν στη φυλακή τον πατέρα της.
"Μία φορά, για παράδειγμα, που έγραφε ο γιος μου διαγώνισμα στην ιστορία, μου λέει «έλα μαμά να διαβάσουμε ιστορία» και του απαντάω «χέσε την ιστορία, θα διαβάσουμε Μάριο Χάκκα». Μου λέει «μαμά, είσαι τρελή;». Εγώ ήξερα ότι την ιστορία θα την ξεχάσει, το κείμενο του Χάκκα όμως δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Ο Χάκκας θα του μείνει».
"Εγώ μπορεί να πήγαινα στη σχολή Μωραίτη, να συναγελαζόμουνα τους κοσμικούς και τους εύπορους αλλά, μέσα μου, είχα απόσταση από όλα αυτά. Έκανα πράγματα που δεν έκανε κανένα παιδί της σχολής Μωραίτη: Κολλητοί μου ήταν τα παιδιά των σχολείων της Γκράβας-φτωχά παιδιά».
"Οι άνθρωποι γύρω μου, εκεί στις φυλακές, ήταν πολύ συμπαθητικοί, ήταν όλοι αυτοί που περίμεναν να δουν τους δικούς τους ανθρώπους. Το σοκ μου δεν ήταν πως βρέθηκα εγώ εδώ με αυτούς τους ανθρώπους, το σοκ μου ήταν οι ιστορίες τους. Οι ποινικοί κρατούμενοι είναι οι επαναστάτες του αύριο».
Χρειάζονται σχόλια;
https://www.facebook.com/share/tXiTBHvvjiyaZbdK/
Έτσι για να θυμόμαστε τι είναι αριστερά δείτε τι έλεγε για τον Ρωμανό.
https://www.facebook.com/share/v/Vzc47eMjxtX7f4fv/
0 .
-
pluton
- Supreme poster

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ...
Μέλη του ΚΚΕ φέρονται να επιτέθηκαν σε εκδήλωση με παιδιά και γυναίκες πρόσφυγες από την Ουκρανία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της ουκρανικής κοινότητας για τη Γενοκτονία του Γολοντομόρ, όπου έχασαν τη ζωή τους πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι απο τον Στάλιν.
Η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τις βίαιες και προκλητικές ενέργειες στις οποίες προέβησαν τα μέλη του ΚΚΕ.
Δυστυχώς η είδηση δεν έπαιξε πουθενά!
Ο ερυθρός φασισμός έχει ασυλία στη χώρα μας...
Δυστυχώς αυτός που δεν ντρέπεται και σήμερα να υποστηρίζει έναν δολοφόνο-δικτάτορα που δολοφόνησε δια της πείνας 7 εκατομμύρια ανθρώπους, μόνο κομμουνιστής μπορεί να είναι...
https://www.facebook.com/share/QycwTAKAHu5JMgtM/
Μέλη του ΚΚΕ φέρονται να επιτέθηκαν σε εκδήλωση με παιδιά και γυναίκες πρόσφυγες από την Ουκρανία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της ουκρανικής κοινότητας για τη Γενοκτονία του Γολοντομόρ, όπου έχασαν τη ζωή τους πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι απο τον Στάλιν.
Η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τις βίαιες και προκλητικές ενέργειες στις οποίες προέβησαν τα μέλη του ΚΚΕ.
Δυστυχώς η είδηση δεν έπαιξε πουθενά!
Ο ερυθρός φασισμός έχει ασυλία στη χώρα μας...
Δυστυχώς αυτός που δεν ντρέπεται και σήμερα να υποστηρίζει έναν δολοφόνο-δικτάτορα που δολοφόνησε δια της πείνας 7 εκατομμύρια ανθρώπους, μόνο κομμουνιστής μπορεί να είναι...
https://www.facebook.com/share/QycwTAKAHu5JMgtM/
0 .
-
pluton
- Supreme poster

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ....
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , ΑΠΑΤΗ, ΨΕΜΑ...
Αλίμονο στους λαούς που είχαν την ατυχία να τον υποστούν!!
Αυτοί ξέρουν..
Εμεις είμαστε τυχεροί..Ομως αλωνίζουν ελεύθερα και διασπείρουν το δηλητήριο τους..Και άμα δεν ξέρεις, ανέχεσαι το ψεύδος και την προπαγάνδα τους..
Το 1931-33, ο Στάλιν προκάλεσε το μεγάλο λιμό, σκοτώνοντας πάνω από 3 εκ Ουκρανούς.!!
Το 1936-38, στον Μεγάλο Τρόμο, εκκαθαρίστηκαν χιλιάδες Ουκρανοί, μέλη του κόμματος αυτοί .
Το 1986, στο Τσερνόμπιλ, καταδίκασαν σε θάνατο από καρκίνο και άλλες νόσους, εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανούς....
Οι σοσιαλισμοί τους και οι παπαριές τους...
https://www.facebook.com/share/p/56i9TswN2TJsZtCs/
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

ορε φίλε
κάποιος να πάρει τηλ το δαφνί
ή το έκλεισε κι αυτό ο κούλης;
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

vallon έγραψε:ορε φίλε
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Οι ιστορίες που γράφει ο Πλού για τον κουμμουνισμό δεν είναι κάτι διαφορετικής κλάσης απο τις ιστορίες των "κομμουνιστών" για τον καπιταλισμό.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts