Ναι, αλλά ο Κοστέλο είπε
Το βιολί του, κόλλησε η κασσέτα.
1821 και Grexit
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: 1821 και Grexit
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Έλα τώρα, δούλεμα τους σέρνεις και το ξέρουμε όλοι, ποια εποικοδομητική κριτική. Και πολύ καλά κάνεις βέβαια. Εμένα το θέμα μου όμως είναι ότι στην αντιπαράθεση αυτή κάνεις κυβιστήσεις και αβαρίες σε προσωπικές απόψεις, που προσπαθείς να σερβίρεις ως φυσιολογικές. Μην πέφτεις στην παγίδα του ετεροπροσδιορισμού (π.χ. ο Σπύρος Χατζηοσμάν είναι ένα άτομο που έχει αναλάβει αντισύριζα εργολαβία, από μόνος του ο ίδιος είναι τόσο ψευταράς και πουλημένος που δεν μπορεί να σταθεί, είναι κάτι σαν τους whatabouters που είχες αναφέρει σε άλλο νήμα, δεν πιστεύω να γίνεις το ίδιο με αυτόν).
Ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω. ΟΚ η κριτική είναι τρολλίστικη και καυστική αρκετές φορές, αλλά αυτό έχει να κάνει με τα τσιπρόφωνα που έχουν ξωκείλει. Όμως εγώ αληθινά επιθυμώ να ενσωματώσει την αντιμνή καθυστέρηση ο τσίπρας και να την κρατήσει εντός εε/ ονέ/ μνημονίου. Πρόσεξε: και μνημονίου, το οποίο αποτελεί τη μόνη ίσως ελπίδα αυτή τη στιγμή.
Καλά τώρα προσπαθείς στοχευμένα σε κάθε μου μήνυμα να μην εστιάσεις στα σημεία που λέω για την ιδεολογική σου ανακολουθία αλλά τέλος πάντων, δεν πειράζει. Ούτε το σύριζα γουστάρεις (και εξαιρετικά πράττεις) και αυτό φαίνεται από πολλά. Εντάξει, τα άλλα περί μνημονίου γενικότερα είναι οι γνωστές φαιδρότητες.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
mitsokollias
Kauldron έγραψε:Μητσικόλλια, Αντρέα το ρίχναμε? Μπράβο ρε...
ΠΑΣΟΚ έχω ψηφίσει μια φορά πιτσιρικάς σε δημοτικές εκλογές ,το μακαρίτη το Μέγαρη επειδή έκανε έργα.
Συνασπισμό που είχα ασχοληθεί και ενεργά και τα τελευταία 20 χρόνια ΚΚΕ πλην δημοτικών που ψηφίζω πρόσωπα ανεξαρτήτως χώρου. (Στις τελευταίες ψήφισα υποψήφια του ΑΝΤΑΡΣΥΑ).
Οχι βέβαια ότι θα είχα κάποιο κόμπλεξ αν είχα ψηφίσει Ανδρέα όταν ήμουν 20 χρονών ,απλά δεν έτυχε.
0 .