Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Ιουν 2022, 14:39

Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Μεταξά, Φράνκο και Χίτλερ ήταν ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ έγραψε: Τη δεκαετία του 30' θα ήμουν με το Μεταξά, τον Φράνκο και τον Χίτλερ

Είναι πολύ χρήσιμα τα φόρουμς. Μαθαίνει κανείς πολλά.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Ιουν 2022, 14:56

Εικόνα

pluton έγραψε:Ο Μεταξάς ήταν αντιφασίστας

Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Ακρόπολη.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Ιουν 2022, 15:00

NikosVy έγραψε:Εικόνα

pluton έγραψε:Ο Μεταξάς ήταν αντιφασίστας

Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Ακρόπολη.

O χαιρετισμός σε πείραξε, τα ΟΧΙ που είπε την εποχή που η ΕΣΣΔ έλεγε ΝΑΙ δεν τα πρόσεξες;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2022, 15:10

pluton έγραψε:Βρε τι πάθαμε, ευφυολογήματα από κομμουνιστές, βρε δυσμοιρο παιδί ξέρεις ότι για αυτή την χαλαρότητα που δείχνεις ο Μουστάκιας θα σε έστελνε να βγάζεις κάρβουνο στα Ουράλια;

Κομμουνιστής και χαμόγελο γίνεται; Για σοβαρεψου διότι εγώ εντάξει το χαίρομαι κιόλας αλλά σε βλέπουν και σύντροφοι, σε βλέπω να πουλάς ριζοσπάστη όλο τον Αύγουστο στα φανάρια για αυτήν την ευθυμία σου.

Φυσικα

Εικόνα

Eσυ που δεν εισαι κομμουνιστης γιατι εισαι συνεχεια μεσα στην μιζερια? Ετσι σας συμβουλευε ο Αδολφος στο Αγων Μου?
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Ιουν 2022, 15:23

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Βρε τι πάθαμε, ευφυολογήματα από κομμουνιστές, βρε δυσμοιρο παιδί ξέρεις ότι για αυτή την χαλαρότητα που δείχνεις ο Μουστάκιας θα σε έστελνε να βγάζεις κάρβουνο στα Ουράλια;

Κομμουνιστής και χαμόγελο γίνεται; Για σοβαρεψου διότι εγώ εντάξει το χαίρομαι κιόλας αλλά σε βλέπουν και σύντροφοι, σε βλέπω να πουλάς ριζοσπάστη όλο τον Αύγουστο στα φανάρια για αυτήν την ευθυμία σου.

Φυσικα

Εικόνα

Eσυ που δεν εισαι κομμουνιστης γιατι εισαι συνεχεια μεσα στην μιζερια? Ετσι σας συμβουλευε ο Αδολφος στο Αγων Μου?

Δεν τον ανέχτηκαν οι γονείς του, οι γυναίκες του, τα παιδιά του, οι Ρώσοι κομμουνιστές.... είναι φιλεσπλαχνο που τον λατρεύεται οι Έλληνες κομμουνιστες.

Έτσι για να θυμόμαστε παραθέτω κάτι από την ζωή του λατρευτου σας και αν θέλετε μπορώ να σας βάλω και άλλα πράγματα.

Η δεύτερη γυναίκα του Ναντέζντα Αλιλούγεβα στο Κρεμλίνο, στους εορτασμούς της 15ης επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης, που αρνήθηκε να υψώσει το ποτήρι στην πρόποση του Στάλιν, επέστρεψε κακήν κακώς στην οικία της και έγραψε μια φαρμακερή επιστολή που αποκήρυττε τον ηγέτη ως τύραννο που μάστισε τόσο τον λαό όσο και την οικογένειά του.

Κατόπιν πήρε το περίστροφο και αυτοπυροβολήθηκε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2022, 15:26

pluton έγραψε:Δεν τον ανέχτηκαν οι γονείς του, οι γυναίκες του, τα παιδιά του, οι Ρώσοι κομμουνιστές.... είναι φιλεσπλαχνο που τον λατρεύεται οι Έλληνες κομμουνιστες.

Έτσι για να θυμόμαστε παραθέτω κάτι από την ζωή του λατρευτική σας και αν θέλετε μπορώ να σας βάλω και άλλα πράγματα.

Η δεύτερη γυναίκα του Αλιλουγιεβα στο Κρεμλίνο, στους εορτασμούς της 15ης επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης, που αρνήθηκε να υψώσει το ποτήρι στην πρόποση του Στάλιν, επέστρεψε κακήν κακώς στην οικία της και έγραψε μια φαρμακερή επιστολή που αποκήρυττε τον ηγέτη ως τύραννο που μάστισε τόσο τον λαό όσο και την οικογένειά του.

Τελικα δεν μου πες, ο Αδολφος σου ειπε να εισαι συνεχεια μουρτζουφλης?
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Ιουν 2022, 15:58

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Δεν τον ανέχτηκαν οι γονείς του, οι γυναίκες του, τα παιδιά του, οι Ρώσοι κομμουνιστές.... είναι φιλεσπλαχνο που τον λατρεύεται οι Έλληνες κομμουνιστες.

Έτσι για να θυμόμαστε παραθέτω κάτι από την ζωή του λατρευτική σας και αν θέλετε μπορώ να σας βάλω και άλλα πράγματα.

Η δεύτερη γυναίκα του Αλιλουγιεβα στο Κρεμλίνο, στους εορτασμούς της 15ης επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης, που αρνήθηκε να υψώσει το ποτήρι στην πρόποση του Στάλιν, επέστρεψε κακήν κακώς στην οικία της και έγραψε μια φαρμακερή επιστολή που αποκήρυττε τον ηγέτη ως τύραννο που μάστισε τόσο τον λαό όσο και την οικογένειά του.

Τελικα δεν μου πες, ο Αδολφος σου ειπε να εισαι συνεχεια μουρτζουφλης?

Εμείς στον πατριωτικό χώρο είμαστε κεφάτοι άνθρωποι, δεν ξέρω τι κουσουρια άφησε σε εσάς η διετής συνεύρεση του Ιωσήφ με τον Αδόλφο και οι δύο πολύ φαρμακομουν@δες ήταν βρε παιδί μου.

Γενικά η αριστερά μυρίζει αποσυνθεμενο ψωφιμι και οι πιο καλοπροαίρετοι δεν τον αντέχουν.... Να πάρε παράδειγμα τον Νίκο Ζαχαριάδη προτιμούσε να έρθει στην Ελλάδα του Γεωργίου Παπαδόπουλου να δικαστεί και να φυλακιστεί παρά να ζήσει στον σοβιετικό παράδεισο, προσπάθησε ο άνθρωπος να δραπετεύσει, θερμοπαρακαλεσε να του επιτρέψουν να φυλακιστεί στις χουντικές φυλακές, έκανε απεργίες πείνας και στο τέλος προτίμησε να αυτοκτονήσει παρά να ζει στο απάνθρωπο σοβιετικό καθεστώς σας.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Ιουν 2022, 16:02

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν πανέξυπνος άνθρωπος ήξερε ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για ένα άθεο, απατριδα προδότη είναι να τον αφήσεις να ζήσει στην ΕΣΣΔ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2022, 16:02

pluton έγραψε:Εμείς στον πατριωτικό χώρο είμαστε κεφάτοι άνθρωποι, δεν ξέρω τι κουσουρια άφησε σε εσάς η διετής συνεύρεση του Ιωσήφ με τον Αδόλφο και οι δύο πολύ φαρμακομουν@δες ήταν βρε παιδί μου.

Γενικά η αριστερά μυρίζει αποσυνθεμενο ψωφιμι και οι πιο καλοπροαίρετοι δεν τον αντέχουν.... Να πάρε παράδειγμα τον Νίκο Ζαχαριάδη προτιμούσε να έρθει στην Ελλάδα του Γεωργίου Παπαδόπουλου να δικαστεί και να φυλακιστεί παρά να ζήσει στον σοβιετικό παράδεισο, προσπάθησε ο άνθρωπος να δραπετεύσει, θερμοπαρακαλεσε να του επιτρέψουν να φυλακιστεί στις χουντικές φυλακές, έκανε απεργίες πείνας και στο τέλος προτίμησε να αυτοκτονήσει παρά να ζει στο απάνθρωπο σοβιετικό καθεστώς σας.

Ναι ρε παιδι μου μεσα στο κεφι εισαι. Για αυτο συνεχεια αναμοχλευεις γεγονοτα μισο με εναν αιωνα πριν που δεν ενδιαφερουν κανενα και δεν μπορεις να κανεις μια νορμαλ συζητηση.

Ειναι σιγουρο οτι εισαι πολυ ευχαριστημενος απο την ζωη σου και δεν κουβαλας απωθημενα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2022, 16:03

pluton έγραψε:Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν πανέξυπνος άνθρωπος ήξερε ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για ένα άθεο, απατριδα προδότη είναι να τον αφήσεις να ζήσει στην ΕΣΣΔ.

Οχι απλα εξυπνος, αετος. Για αυτο του εφαγαν την Κυπρο οι τουρκοι και πεθανε στην φυλακη με το βαθμο του στρατιωτη.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”