Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιουν 2022, 12:01

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Προδοτες ηταν οι χουντικοι που πουλησαν την Κυπρο και οι ταγματαλητες που ηταν με τους γερμανους στην κατοχη. Οχι μονο δεν τους φτυνεις αλλα τους εχεις για ειδωλα.

Εγώ φτύνω όλους τους προδότες, και το απέδειξα, εσύ πες μας τον Ν Ζαχαριάδη που κάρφωσε τον Διγενή στους Άγγλους τι θα τον κάνεις;

Καλά του έκανε.
Αν οι Άγγλοι κρέμαγαν τον φασίστα, χίτη, βασιλόφρονα και συνεργάτη των Γερμανών
Γεώργιο Γρίβα (που ήθελε να είναι και ''Διγενής'' τρομάρα του με το 1.50 μπόι) δε θα φτάναμε στο σημείο οι ταγματασφαλίτες δικοί του ''συμπολεμιστές'' στην κατοχή και μετά χουνταίοι να έδιναν τη μισή Κύπρο το 1974 στους Τούρκους.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2022, 12:03

pluton έγραψε:Τι να λένε οι οδηγίες δεν βλέπεις ότι προσπαθεί με τεχνάσματα να κρυφτεί; Δεν βλέπεις ότι το έχει ρίξει στο καλαματιανό;

Τον λυπάμαι να τον ζορισω... :dunno: :pardon:

Βρισκεσαι σε νημα για την χουντα και συζητας οτιδηποτε αλλο εκτος απο την χουντα. Αν δυσκολευεσαι στην υπερασπιση της τοτε μην συμμετεχεις. Δεν σε αναγκαζει κανεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Ιουν 2022, 12:03

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:

Εγώ φτύνω όλους τους προδότες, και το απέδειξα, εσύ πες μας τον Ν Ζαχαριάδη που κάρφωσε τον Διγενή στους Άγγλους τι θα τον κάνεις;

Καλά του έκανε.
Αν οι Άγγλοι κρέμαγαν τον φασίστα, χίτη, βασιλόφρονα και συνεργάτη των Γερμανών
Γεώργιο Γρίβα (που ήθελε να είναι και ''Διγενής'' τρομάρα του με το 1.50 μπόι) δε θα φτάναμε στο σημείο οι ταγματασφαλίτες δικοί του ''συμπολεμιστές'' στην κατοχή και μετά χουνταίοι να έδιναν τη μισή Κύπρο το 1974 στους Τούρκους.

Δεν σου λέω έχουμε καινούργια γραμμή του κόμματος.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιουν 2022, 12:05

Η μπάλα στην εξέδρα. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιουν 2022, 12:07

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Τι να λένε οι οδηγίες δεν βλέπεις ότι προσπαθεί με τεχνάσματα να κρυφτεί; Δεν βλέπεις ότι το έχει ρίξει στο καλαματιανό;

Τον λυπάμαι να τον ζορισω... :dunno: :pardon:

Βρισκεσαι σε νημα για την χουντα και συζητας οτιδηποτε αλλο εκτος απο την χουντα. Αν δυσκολευεσαι στην υπερασπιση της τοτε μην συμμετεχεις. Δεν σε αναγκαζει κανεις.

Την υπερασπίζεται αλλά όχι ολόκληρη.
Τους τελευταίους οχτώ χουντομήνες τους αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2022, 12:12

Ραν ταν πλαν έγραψε:Την υπερασπίζεται αλλά όχι ολόκληρη.

Eιναι σαν την ατακα του Αδωνι για την βενζινη. Αν εξαιρεσεις τους φορους εχουμε την πιο φθηνη βενζινη. Ετσι και οι χουντικοι ειναι πατριωτες αν εξαιρεσεις οτι χαρισαν την μιση Κυπρο στους τουρκους. Μην κολλαμε σε ασημαντες λεπτομερειες :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Ιουν 2022, 12:38

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Την υπερασπίζεται αλλά όχι ολόκληρη.

Συμφωνώ με τον Ραν ταν πλαν και οριζόντια και κάθετα σ αυτό.

Όσο αφορά την μπάλα στην εξέδρα, μετά την παραδοχή σου ότι εισασταν προδότες, τι να απαντήσεις δυσκολευεσαι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Ιουν 2022, 12:42

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Την υπερασπίζεται αλλά όχι ολόκληρη.

Eιναι σαν την ατακα του Αδωνι για την βενζινη. Αν εξαιρεσεις τους φορους εχουμε την πιο φθηνη βενζινη. Ετσι και οι χουντικοι ειναι πατριωτες αν εξαιρεσεις οτι χαρισαν την μιση Κυπρο στους τουρκους. Μην κολλαμε σε ασημαντες λεπτομερειες :fico:

Βρε τι πάθαμε, ευφυολογήματα από κομμουνιστές, βρε δυσμοιρο παιδί ξέρεις ότι για αυτή την χαλαρότητα που δείχνεις ο Μουστάκιας θα σε έστελνε να βγάζεις κάρβουνο στα Ουράλια;

Κομμουνιστής και χαμόγελο γίνεται; Για σοβαρεψου διότι εγώ εντάξει το χαίρομαι κιόλας αλλά σε βλέπουν και σύντροφοι, σε βλέπω να πουλάς ριζοσπάστη όλο τον Αύγουστο στα φανάρια για αυτήν την ευθυμία σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Ιουν 2022, 13:17

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:
Τέλος πάντων μπορείς να μας πεις ο αντιφασίστας Ι Μεταξάς έκανε επιθετικό πόλεμο;

Τίποτα δε θα έκανε.
Θα καθόταν σαν την κότα ...

Όπως και οι ταγματασφαλίτες και οι Χίτες.

Μέχρι που επρόβαλε ως αετός μέσα από τα χαλάσματα ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ και τους είπε "εγώ σας ξέρω γιατί στη δεκαετία του 30' θα ήμουν με το Μεταξά, τον Φράνκο και το Χίτλερ" και δημιούργησε τους Ελεύθερους Χρεοκοπημένους.

Ήταν μια τομή στο πολιτικό σύστημα και στο elefthero.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Ιουν 2022, 14:33

NikosVy έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Τίποτα δε θα έκανε.
Θα καθόταν σαν την κότα ...

Όπως και οι ταγματασφαλίτες και οι Χίτες.

Μέχρι που επρόβαλε ως αετός μέσα από τα χαλάσματα ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ και τους είπε "εγώ σας ξέρω γιατί στη δεκαετία του 30' θα ήμουν με το Μεταξά, τον Φράνκο και το Χίτλερ" και δημιούργησε τους Ελεύθερους Χρεοκοπημένους.

Ήταν μια τομή στο πολιτικό σύστημα και στο elefthero.

Δηλαδή εσείς έχετε μπερδέψει το σωβρακο με την γραβάτα .

Α Οι ταγματασφαλίτες και οι Χίτες για εσάς είναι το ίδιο πράγμα αλλά οι Χίτες ποτέ δεν κατηγορήθηκαν για συνεργασία με τους κατακτητές ήταν αντιστασιακή ομάδα, δεν το πιστεύεται διότι σας έχουν γανώσει το μυαλό, άλλα δύο φορές επιχειρήθηκε η δημιουργία αντάρτικου στον Ελικώνα.

Β Οι Μεταξάς, Φράνκο και Χίτλερ δεν έχουν τίποτα κοινό. Ο Μεταξάς ήταν αντιφασίστας και αντιναζι τον καιρό που ο Στάλιν ήταν σύμμαχος του Χίτλερ.
Ο Φράνκο αρνήθηκε κάθετα να γίνει αξονική χώρα και να συμμετέχει με το τρίτο Ράιχ στον πόλεμο, ενώ η ΕΣΣΔ συντάχτηκε και συμπολεμησε με τους ναζί.

Αυτά όσο πιο απλά μπορώ να τα πω, είναι απλή ιστορία αν και ξέρω ότι σας τραβά περισσότερο η πεζοδρομιακη κομμουνιστική παπαρολογια.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”