Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Σεπ 2020, 13:00

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:

κοτούλα
γαργάρα την έκανες για το τι δουλειά κάνεις;

ρε μπακαλόγατε
ΖΙκο
τι θες να κάνουμε;
να πεθάνουμε όλοι για να έχεις να πουλάς τις πορτοκαλάδες σου;

κανε ρε οικονομιες για να αγορασεις κανενα πινακα μου τωρα που μπορεις γιατι οταν θα εξοτομικευσω
την εργασια μου θα ειμαι απλησιαστος για τα ελληνικα δεδομενα :s_mad

ρε Ζίκοοο
τι κολοτούμπας είσαι ρε;

εσύ κι ο αρχηγός σου ενόργανη ή ρυθμική έχετε σπουδάσει;
:laugh1: :laugh1:
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 18 Σεπ 2020, 14:25

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:
κανε ρε οικονομιες για να αγορασεις κανενα πινακα μου τωρα που μπορεις γιατι οταν θα εξοτομικευσω
την εργασια μου θα ειμαι απλησιαστος για τα ελληνικα δεδομενα :s_mad

ρε Ζίκοοο
τι κολοτούμπας είσαι ρε;

εσύ κι ο αρχηγός σου ενόργανη ή ρυθμική έχετε σπουδάσει;
:laugh1: :laugh1:

Ρε Vallon... αμαρτια απο το Θεό ρε συ...εκκλησία κλέβεις, δεν το λυπάσαι το ζωντανό; Αφού βλέπεις απο τη μια μαλακία στην άλλη πάλι,γλώσσα εχει και μιλια δεν έχει, ρωτας και συ αν δουλευει; Μα ειναι ξεκαθαρο τι ειναι. :laugh1:
Ακαρδε ανθρωπε...λιγη τσιπα μωρε,για λυπηση ειναι. :D
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Σεπ 2020, 20:09

κατι ακουσα για λοκ νταουν απο δευτερα .....δεν θελω να το πιστεψω δεν μπορει να ειμαστε τοσο μαλακες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Σεπ 2020, 12:15

Για 25/9 ή 1/10 ακουγεται και θα κρατησει 15 μερες
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Σεπ 2020, 20:11

Ακουγεται πως ειτε θα ειναι ολικο για 15 μερες ειτε θα ειναι ηλικιακο για ανω των 65.

Υποψιν οτι το δευτερο, το επιλεκτικο με βαση την ηλικια, ηταν απο την ανοιξη η προταση μου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 21 Σεπ 2020, 00:11

Αρίστος έγραψε:Ακουγεται πως ειτε θα ειναι ολικο για 15 μερες ειτε θα ειναι ηλικιακο για ανω των 65.

Υποψιν οτι το δευτερο, το επιλεκτικο με βαση την ηλικια, ηταν απο την ανοιξη η προταση μου.

.

Η προταση σου ηταν διαρκες λοκνταουν για τις ευπαθεις ομαδες δηλαδη για 4.5 εκ Ελληνες
Δηλαδη καμια σχεση με το φημολογουμενο 15νθημερο λοκνταουν για ατομα ανω των 65

Αν γινει λοκνταουν σε οποιαδηποτε μρφη γινει θα γινει για να επιβραδυνει την εξαπλωση να μειωθει η πιεση στο συστημα υγειας και να κερδισουμε λιγο χρονο
Η προταση σου ειχεως στοχο την ανοσια αγελης

Μα καλα ρε μαλακα εχεις βιτσιο να το παιζεις δικαιωμενος εκει που τρομπονιαστηκες;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2020, 08:24

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Η προταση σου ηταν διαρκες λοκνταουν για τις ευπαθεις ομαδες δηλαδη για 4.5 εκ Ελληνες

Αν γινει λοκνταουν σε οποιαδηποτε μρφη γινει θα γινει για να επιβραδυνει την εξαπλωση να μειωθει η πιεση στο συστημα υγειας και να κερδισουμε λιγο χρονο

Μα καλα ρε μαλακα εχεις βιτσιο να το παιζεις δικαιωμενος εκει που τρομπονιαστηκες;

Οπως ''προτασεις'' του ηταν οτι ο κορονοιος ειναι απατη, οι μασκες κανουν κακο και τα εμβολια ειναι του Σατανα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Σεπ 2020, 10:42

Εξ αρχης ειπα οτι ο κορονοιος ειναι υπαρκτος και πολυ πιο επικινδυνος απο τη γριπη.

Γι' αυτο και ζητησα lockdown, αλλα επιλεκτικο και οχι συνολικο. Να μην σταματησουν να εργαζονται οι νεοι και οι παραγωγικες ηλικιες γιατι ο ιος της πεινας μπορει να ειναι εξισου θανατηφορος οπως ο κορονοιος. Κατι που αναγνωρισαν επιστημονες και πολιτικοι ΜΕΤΑ το lockdown, αναμεσα τους και ο Σοιμπλε. Εγω ομως ελεγα απο ΠΡΙΝ οτι οι συνεπειες του συνολικου lockdown θα ειναι τραγικες.

Μαλιστα εδωσα συγχαρητηρια σε αρθρο μου στις ανατολικοασιατικες χωρες που πηραν εγκαιρα μετρα (γι' αυτο ΔΕΝ χρειαστηκε να πανε σε συνολικο lockdown) ενω κατηγορησα τον ΠΟΥ γιατι δεν συστησε στη Δυση τα μετρα των ανατολικων εγκαιρως. Και ενα απο τα μετρα που χρησιμοποιησαν οι Ασιατες πετυχημενα ειναι η χρηση μασκας που σε αρκετες περιπτωσεις την εδωσαν στο λαο τους δωρεαν.

Οι διαφωνιες μου για τη μασκα αφοροουν μονο τους πολυ μικρους μαθητες, οσους εχουν ασθενειες που τις δυσκολευει η μασκα (καρδιακη ανεπαρκεια, σοβαρο ασθμα) και την περιπτωση να μας ζητησουν να φοραμε τις μασκες μονιμα. Για να φοραμε τις μασκες σε περιοδους οξυνσης της επιδημιας ΕΠΙΚΡΟΤΩ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Σεπ 2020, 10:55

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ακουγεται πως ειτε θα ειναι ολικο για 15 μερες ειτε θα ειναι ηλικιακο για ανω των 65.

.

Η προταση σου ηταν διαρκες λοκνταουν για τις ευπαθεις ομαδες δηλαδη για 4.5 εκ Ελληνες

H προταση μου ειναι lockdown του 40% των Ελληνων, οχι μονιμα αλλα σε περιοδους οξυνσης της επιδημιας, οποτε δηλαδη το κρινουν αναγκαιο οι επιδημιολογοι.

ΠΟΤΕ να μην αφορα το lockdown τους νεους και τις παραγωγικες ηλικιες. Oι επιχειρησεις δεν κλεινουν.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Σεπ 2020, 11:27

ουτε και εγω δεν ειμαι εναντιον της μασκας να την φορατε οπου θελετε σε εκεινο που ειμαι καθετα
ειναι στο πανικο και στην τρομοκρατια της μασκας

ειδατε τον γερο που πλακωθηκε στο λεωφορειο τα εβαλε με τον νεαρο επειδη δεν φορουσε μασκα
και ανταλλαξε τα σαλια κινδυνευοντας να κολλησει τον ιο ενω αν καθοταν ησυχος και σε αποσταση
θα ηταν ασφαλης ....αυτη η ασθενεια εχει ονομα αλλα δεν το θυμαμαι να το πω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”