Kauldron έγραψε:Ηρέμησε λίγο, κουβέντα κάνουμε.
Εσύ πιστεύεις πραγματικά οτι το ΚΚΕ θα έκανε όσα έλεγε. Εγώ πάλι οχι.
Και όπως φαίνεται, πολλοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ συμφωνούν μαζί μου.
Η ουσία είναι οτι ο κόσμος σας, αυτοί πουσ ας ψηφίζουν και έφυγαν, ήθελαν το ΚΚΕ σε ένα συνασπισμό, και ας μην κάνει ΟΛΑ όσα έλεγε, αλλά όσα θα μπορύσε να κάνει από το υπουργείο το οποίο θα έπαιρνε (και αν το υπουργείο αυτό ήταν το ΥΠΟΙΚ, τότε αυτά θα ήταν πολλά).
Αλλά το ΚΚΕ δεν θέλησε ν' αρπάξει την ευκαιρία να εφαρμόσει κάποια απ' αυτά που έλεγε, μάλιστα κατηγόρησε για οππορτουνισμό (οππορτουνισμός λοιπόν η μερική, έστω, εφαρμογή του προγράμματός του) όσους το ήθελαν.
ΚΑι κάπου εδώ προκύπτει ο Μπογιόπουλος Νικολάκης. ΟΚ, συνέχισε να ξεγελάς τον εαυτό σου.
Δε γίνεται να είναι ψηφοφόρος του ΚΚΕ και να συμφωνεί και μαζί σου. Η θα είναι κομμουνιστής ,ή θα είναι οπορτουνιστής.
Αυτοί που ψήφιζαν το ΚΚΕ και έφυγαν ,ήθελαν οπορτουνισμό ,όχι κομμουνισμό ,οπότε καλώς πήγαν εκεί που ταίριαζε με τα θέλω τους.
Αυτά περι υπουργείου είναι αστεία. Δηλαδή θα έπαιρνε το υπουργείο οικονομικών και θα έλεγε ωραία ,κρατικοποιούνται τα πάντα ,πώς θα γινόταν αυτό δεκτό από τους υπόλοιπους που θέλουν να είναι εντος Ε.Ε?
Ο Μπογιόπουλος δεν προκύπτει πουθενά. Είναι απλά άλλος ένας κομμουνιστής όπως χιλιάδες,που δουλεύει ως δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης μπαρ.
Το ότι θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει το ΚΚΕ ως τηλεστάρ για να τσιμπήσει ψήφους με τη φάτσα του και μόνο ,αλλά δεν το έκανε , είναι προς τιμήν τόσο του Μπογιόπουλου ,όσο και του ΚΚΕ.