Το Πολυτεχνείο Ζει!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Το Πολυτεχνείο Ζει!

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Νοέμ 2020, 17:34

βρε μπιζελι εμενα με πηρε αρκετα χρονια για να ξεδιαλυνω τον μιτο της ιστοριας και ακομη και τωρα εχω κενα

και θα τους πεις του δεκαχρονου την αντικειμενικη ιστορια 1 πως εισαι σιγουρη οτι εσυ την γνωριζεις;πως θα την καταλαβουν αφου μεγαλοι ειμαστε και δεν.... και 2 και πως το ενα και το αλλο κλπ κλπ

θα τους δωσεις απλα την βαση και ναι θα τους πεις οτι ο ηρακλης σταθηκε στο σταυροδρομι και εκει αφου το σκεφτηκε
διαλεξε τον δρομο της αρετης γιατι ετσι και ετσι αυτο σημαινει δασκαλος και οχι παιδια αυτο ειναι μυθολογια
και ειναι ψεμα ......που δεν ειναι ψεμα γιατι οτι βαζουν στο στομα του ηρακλη και σε καθε εναν ηρακλη ειναι πολυ αληθινο
συν χθες παρακολουθουσα ενα ντοκιματερ και υποστηριζαν οτι

τα παιδια πρεπει να μεγαλωνουν με μυθους και με παραμυθια και τα δικα μας μυθευματα τουλαχιστον
ειναι ορθολογικα συν οτι το παιδι μπαινει κατευθείαν στην φιλοσοφια απο πολυ μικρο

κατηχητικό ειχαν ολα τα κομμουνιστικα κρατη αυτος που λεει οτι μεις στην σοβετια μαθαιναν τα παιδια αληθινή
ιστορια να μου το πει μπροστα μου και να ανοιξουμε ενα νημα μονο για αυτο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Νοέμ 2020, 18:25

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:
:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών , άνευ βουλής και εκλογών....!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε με επιχειρήματα και ρίχνεται την μπάλα στην εξέδρα.

Επαναλαμβάνω.

Επί τρεις ημέρες δεν τους ενόχλησε ούτε η αστυνομία, ούτε ο στρατός, ούτε κανείς. Μερικές δεκάδες νέοι (που σήμερα οι περισσότεροι χτυπάνε το κεφάλι τους), χωρίς φοιτητικά αιτήματα (όποιος μπορεί ας μου γράψει τα αιτήματα των φοιτητών, να είστε βέβαιοι ότι όσο μου γράψατε τους νεκρούς άλλο τόσο θα μου γράψετε τα αιτήματα), διαδήλωσαν εναντίον μιας πολιτικής κυβέρνησης (Σπ Μαρκεζίνη) που σε 2-3 μήνες θα έκανε εκλογές και θα συμμετείχε και η αριστερά. Και το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου βγήκε ένας Ουλαμός αρμάτων χωρίς να πειράξει κανένα (το έχει κάνει και ο Ντε Γκωλ αυτό), έριξε την πόρτα του Πολυτεχνείου μετά από αίτημα των φοιτητών (για να μπορέσουν να βγουν, τους είχαν μαντρώσει οι ειδικοί), χωρίς να σκοτωθεί κανένας.

Δεν έπεσε ούτε καπνογόνο τρεις μέρες, δεν επενέβει καμιά διμοιρία των ΜΑΤ δεν έγινε τίποτα κάποιοι φώναζαν, κατέστρεφαν και η εκκένωση έγινε με την παρουσία εισαγγελέα.

Αυτά είναι τα γεγονότα, αυτά κατέγραψε η ιστορία ...

Ναι ρε Πλούτωνα, έτσι έγινε. Σου χαλάσαμε εμείς ποτέ το χατίρι; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Νοέμ 2020, 18:35

Ουτε φυλακισμενος δεν διαβαζει αυτο το νημα. Μετα απο χρονια εμπειριας πολιτικων συζητησεων σε καφενεδες, αμφιθεατρα και φορα οταν ακουω την λεξη ''πολυτεχνειο'' βγαζω φλυκταινες. Εχει πλακα να συζητας αυτες τις μαλακιες αν εισαι το πολυ 20 χρονων καυλωμενος αλλα μετα ειναι εντελως αφορητες.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Νοέμ 2020, 18:44

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:
Δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε με επιχειρήματα και ρίχνεται την μπάλα στην εξέδρα.

Επαναλαμβάνω.

Επί τρεις ημέρες δεν τους ενόχλησε ούτε η αστυνομία, ούτε ο στρατός, ούτε κανείς. Μερικές δεκάδες νέοι (που σήμερα οι περισσότεροι χτυπάνε το κεφάλι τους), χωρίς φοιτητικά αιτήματα (όποιος μπορεί ας μου γράψει τα αιτήματα των φοιτητών, να είστε βέβαιοι ότι όσο μου γράψατε τους νεκρούς άλλο τόσο θα μου γράψετε τα αιτήματα), διαδήλωσαν εναντίον μιας πολιτικής κυβέρνησης (Σπ Μαρκεζίνη) που σε 2-3 μήνες θα έκανε εκλογές και θα συμμετείχε και η αριστερά. Και το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου βγήκε ένας Ουλαμός αρμάτων χωρίς να πειράξει κανένα (το έχει κάνει και ο Ντε Γκωλ αυτό), έριξε την πόρτα του Πολυτεχνείου μετά από αίτημα των φοιτητών (για να μπορέσουν να βγουν, τους είχαν μαντρώσει οι ειδικοί), χωρίς να σκοτωθεί κανένας.

Δεν έπεσε ούτε καπνογόνο τρεις μέρες, δεν επενέβει καμιά διμοιρία των ΜΑΤ δεν έγινε τίποτα κάποιοι φώναζαν, κατέστρεφαν και η εκκένωση έγινε με την παρουσία εισαγγελέα.

Αυτά είναι τα γεγονότα, αυτά κατέγραψε η ιστορία ...

Ναι ρε Πλούτωνα, έτσι έγινε. Σου χαλάσαμε εμείς ποτέ το χατίρι; :fico:

Όχι αν λέω κάτι ψέματα πες μου... και άσε τα χατήρια. :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Νοέμ 2020, 19:35

Λαχουρένιος έγραψε:Ουτε φυλακισμενος δεν διαβαζει αυτο το νημα. Μετα απο χρονια εμπειριας πολιτικων συζητησεων σε καφενεδες, αμφιθεατρα και φορα οταν ακουω την λεξη ''πολυτεχνειο'' βγαζω φλυκταινες. Εχει πλακα να συζητας αυτες τις μαλακιες αν εισαι το πολυ 20 χρονων καυλωμενος αλλα μετα ειναι εντελως αφορητες.

σε αυτο εχεις δικιο κανενας πλεον δεν μιλαει για το πολυτεχνειο ..εκτος απο τους αριστερους πολιτικους και τα μποτ
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Νοέμ 2020, 03:44

Λαχουρένιος έγραψε:Ουτε φυλακισμενος δεν διαβαζει αυτο το νημα. Μετα απο χρονια εμπειριας πολιτικων συζητησεων σε καφενεδες, αμφιθεατρα και φορα οταν ακουω την λεξη ''πολυτεχνειο'' βγαζω φλυκταινες. Εχει πλακα να συζητας αυτες τις μαλακιες αν εισαι το πολυ 20 χρονων καυλωμενος αλλα μετα ειναι εντελως αφορητες.

https://www.youtube.com/watch?v=dEhCDuDHpco
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Νοέμ 2020, 08:25

vallon έγραψε:

https://www.youtube.com/watch?v=dEhCDuDHpco

Βρε άνθρωπε αυτοί που δείχνεις είναι νεκροί έξω από το Πολυτεχνεία από προβοκάτορες, μέχρι και την εκκένωση υπήρχαν νεκροί;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Νοέμ 2020, 09:11

pluton έγραψε:

Βρε άνθρωπε αυτοί που δείχνεις είναι νεκροί έξω από το Πολυτεχνεία από προβοκάτορες, μέχρι και την εκκένωση υπήρχαν νεκροί;

Οχι απο ''προβοκατορες'' απο τον στρατο και την αστυνομια του καθεστωτος
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Νοέμ 2020, 09:53

δεν ειδα το βιντεο και μενω σε αυτα που γνωριζω - σε μια αναταραχη θα υπαρξουν και αθωοι ή μη αθωοι
που θα πεθανουν το ειδαμε και στο παρισι περσι Αν υποθεσουμε οτι υπηρχαν νεκροι ο αριθμος ηταν ελαχιστοι
και απο 'ατυχια ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ νεκρους θα τους ειχαν ευκολα και σε δεκα λεπτα
επισης να μην ξεχναμε και την δολιοφθορα δηλαδη αν ηθελαν να πετυχουν κατι θα εβαζαν καμποσους στις στεγες
και θα εριχναν για να εχουν τα πρωτα θυματα και να συνεχιστει η εξεργεση

ολες ιστορικα οι εξεγερσεις τις εκμεταλλευτηκαν για να αποκομίσουν καποιοι αλλοι και αυτο εγινε και στο πολυτεχνειο
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Νοέμ 2020, 11:17

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Οχι απο ''προβοκατορες'' απο τον στρατο και την αστυνομια του καθεστωτος

Λεπτομέρεια. :D
Η αλήθεια είναι ότι οι θύτες ήταν στρατιωτικοί και αστυνομικοί μεν αλλά βαμμένοι κρυφοκομμουνιστές πράκτορες της KGB (ελάχιστοι από τους οποίους δεν ανακάλυψαν τα λαγωνικά της εθνοσωτηρίου επαναστάσεως) και στόχο είχαν να προβοκάρουν με δολοφονίες ψευτοαγωνιστών (πάντα έξω και όχι μέσα στο Πολυτεχνείο το οποίο φυλασσόταν άριστα για να προστατευτεί η σωματική ακεραιότητα των φοιτητών) τα ένδοξα σώματα ασφαλείας και την πορεία προς τις ελεύθερες εκλογές σε πρώτη φάση και σε δεύτερη να παραδώσουν την Κύπρο στους Τούρκους και σε τρίτη μετά τη μεταπολίτευση να το παίζουν ήρωες αντιστασιακοί ώστε να αλώσουν το δημόσιο και να το κάνουν κομμουνιστική γιάφκα και σε τέταρτη να ανοίξουν αργότερα τα σύνορα και να μας γεμίσουν λαθρομετανάστες ώστε να εξαφανιστούν οι Έλληνες. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”