bizeli έγραψε:Εν τω μεταξύ άκουγα στις ειδήσεις κάτι συνδικαλιστές (τέσπα δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς) και τους ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι "καλά εσείς ως κλάδος δε διαμαρτυρηθήκατε για την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο;" και κάτι τέτοια.
Και απαντάει ο τύπος ότι κάθε απεργία/αποχή κρινόταν παράνομη και καταχρηστική και τους έσερναν στα δικαστήρια.
Well ... well...well... κοίτα να δεις.
Κάπου την έχω ξανακούσει αυτή την τακτική.
https://www.esos.gr/arthra/74999/yp-pai ... on-apo-tin
Περι επιστολων των συνδικαλιστων που προειδοποιουσαν για ατυχημα
Μου εμαθε τα κολπα ο δικητης μου στην Λεσχη Αξιωματικων που υπηρετησα για καποιους μηνες ως μπαρμαν ο οποιος μου ανοιγοταν επειδη ειχα φερει εκπληκτικα οικονομικα αποτελεσματα και μετετρεψα πολυ γρηγορα την ζημια που παρελαβα σε κερδος
Μου λεει κοιτα να δεις για να εισαι καλυμμενος πρεπει να κανεις επιστολες και να προειδοποιεις ακομη και για το πιο απιθανο ενδεχομενο
Μου εδειξε λοιπον επιστολες τους στις οποιες πχ επισημανε στους ανωτερους του οτι επειδη η Λεσχη ειναι σε κεντρικο δρομο οτι μπορει να πατησει καποιον φανταρο αυτοκινητο οταν περασει απεναντι και ζητουσε να παρθουν μετρα μεχρι και να γινει ερογεφυρα στο κεντρο της πολης
Η πχ οτι μπορει απο χαλασμενα τροφιμα να παθουν ομαδικη δηλητηριαση και ζητουσε ποιοτικο ελεγχο για τα τροφιμα που αγοραζει η λεσχη δηλαδη στην ουσια ζητουσε εργαστηριο
Του λεω"Μα ειναι αδυνατον να γινουν αυτα"
Και η απαντηση ηταν"Σταρχιδια μου.Εγω ομως ειμαι καλυμμενος"