Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Δεκ 2019, 11:42

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Λοιπόν στο λέω κι αλλιώς. Αν έρχονταν κάποιος στο φυσ/ριο που δουλεύω κι ειμαι μέτοχος και μου λεγε έχω σπουδάσει φυσικοθεραπεία, του ζήταγα βιογραφικό κι έβλεπα οτι δεν εχει πτυχίο γιατί πήγε μόνο 1 εξάμηνο, θα τον πέταγα με τις κλωτσιές έξω ως απατεώνα.

Μα γιατί; Αν κάποτε γινόσουν πρωθυπουργός θα μπορούσες να τον αξιοποιήσεις σε θέση υφυπουργού.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2019, 12:52

Γιατί το Μαξίμου έπαψε «εν πτήσει» τον υφυπουργό Αντώνη Διαματάρη

«Ο πρωθυπουργός δεν κάνει εκπτώσεις» σε θέματα ηθικής τάξεως λένε συνεργάτες του, παραδεχόμενοι τη δυσκολία που είχε να καρατομήσει ένα πρόσωπο με το οποίο συνδέεται φιλικά επί πολλά χρόνια - Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αποκάλυψη ότι ο υφυπουργός συνέχιζε να είναι ενεργός επαγγελματικά στις ΗΠΑ.

Μήνυμα μηδαμινής ανοχής στην παραβίαση των κανόνων που πρέπει να διέπουν τη συμπεριφορά των κυβερνητικών στελεχών έστειλε το Μέγαρο Μαξίμου με την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, ενός προσώπου στενά συνδεδεμένου με τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του.

Παρά την αρχική κάλυψη που παρέσχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην παραδοχή του κ. Διαματάρη ότι δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα η αναφορά που είχε στο βιογραφικό του ότι κατείχε μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) από το Πανεπιστήμιο Columbia, η παραμονή στην κυβέρνηση του αρμόδιου για την ομογένεια οδηγήθηκε στο τέλος της μετά τις νέες αποκαλύψεις που έγιναν σε βάρος του.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε έπειτα από νέα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο μέχρι το περασμένο καλοκαίρι εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας που κυκλοφορεί εκτός Ελλάδος, εμφανιζόταν να συνεχίζει να είναι ενεργός επαγγελματικά σε δύο επιχειρήσεις στις ΗΠΑ.

Το πρωθυπουργικό γραφείο επικοινώνησε με τον κ. Διαματάρη, ο οποίος, παρά τον θόρυβο γύρω από το πρόσωπό του, είχε φύγει για πολυήμερο ταξίδι στην Αυστραλία. Του ζητήθηκαν διευκρινίσεις για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και, όταν εκείνος επιβεβαίωσε τα καταγγελλόμενα, κλήθηκε να υποβάλει άμεσα την παραίτησή του.

Κυβερνητικές πηγές αμέσως μετά σχολίαζαν ότι παρόλο που ήταν «μια δύσκολη απόφαση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λόγω της μακροχρόνιας φιλίας τους», ο κ. Διαματάρης δεν μπορούσε να παραμείνει στη θέση του υφυπουργού. «Ο πρωθυπουργός σε τέτοιου είδους ζητήματα δεν κάνει εκπτώσεις», σημείωναν οι ίδιες πηγές. «Πάνω απ’ όλα είναι το σωστό», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε συνεργάτες του.

Στην επιστολή παραίτησής του, ο κ. Διαματάρης, αφού ανέφερε ότι ασχολείται για δεκαετίες με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες και πως όλα αυτά τα χρόνια μόνη έγνοια του είναι η προσφορά στον Ελληνισμό, καταλήγει: «Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο μου. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή μου».

https://www.protothema.gr/politics/arti ... 1575622160
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Δεκ 2019, 13:44

:cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07:

Άντε ρε Πλούτωνα, κατάφερες να μας συγκινήσεις μεσημεριάτικα. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2019, 13:48

Ραν ταν πλαν έγραψε::cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07:

Καλά μη το πάρεις και κατάκαρδα. Μη σε πάρει από κάτω.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 06 Δεκ 2019, 14:13

Το μόνο ουσιαστικό που μένει από το άρθρο που ανέβασε ο pluton είναι πως ο Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός της χώρας, εδώ και 4 μήνες δεν είχε πάρει χαμπάρι πως ο υφυπουργός του και προσωπικός του φίλος, σύμφωνα με το άρθρο, συνέχιζε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Μιλάμε για αφασία level Καραμανλή.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 06 Δεκ 2019, 14:28

Echelon έγραψε:Το μόνο ουσιαστικό που μένει από το άρθρο που ανέβασε ο pluton είναι πως ο Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός της χώρας, εδώ και 4 μήνες δεν είχε πάρει χαμπάρι πως ο υφυπουργός του και προσωπικός του φίλος, σύμφωνα με το άρθρο, συνέχιζε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Μιλάμε για αφασία level Καραμανλή.

Κάτι τέτοια κοροϊδευτικά και γεμάτα εμπεγμό άρθρα για τύπους σαν τον pluto γράφονται.
Μηδενική ανοχή στην παραβίαση κανόνων και καμία έκπτωση δεν κάνει ο πορδηπουργούς, αλλά ΜΌΝΟ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Αν ο κόσμος δεν μάθει τις απατεωνιές των συνεργατών του πορδηπουργού μας, τοτε κι αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα να διορίσει βυσματικά παππούδες με μηδενικά προσόντα, αρκεί να του φέρνει ψήφους. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να διορίζει βυσματικά τύπους με ψεύτικο βιογραφικό κλπ
Αν το μάθει ο κόσμος όμως τότε ο πορδηπουργούς υποκρίνεται τον τίμιο ανήρ, ο οποίος δεν ανέχεται την παραβίαση των κανόνων. :giggle02:

Κοινώς επιτρέπεται οποιοσδήποτε βυσματικός διορισμός, οποιαδήποτε εξαπάτηση, οποιαδήποτε παραβίαση κανόνων, οποιαδήποτε έκπτωση, οποιαδήποτε ρεμουλα, αρκεί να μην μαθευτεί στο κόσμο και χαλάσει η ψεύτικη εικόνα του πορδηπουργού ως τιμίου άντρα. Ασχέτως αν είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδουλι. Εξάλλου οι απατες, οι ρεμουλες, το πελατειακό κράτος, η αναξιοκρατία κτλ θέλουν μυστικότητα. Αλλιώς δεν πιανουν.

Και τώρα τύποι σαν τον pluto ψηφίζουν
:laugh1:

Ρε τι σανοφάγοι κυκλοφορούν
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 06 Δεκ 2019, 14:30

Ραν ταν πλαν έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Λοιπόν στο λέω κι αλλιώς. Αν έρχονταν κάποιος στο φυσ/ριο που δουλεύω κι ειμαι μέτοχος και μου λεγε έχω σπουδάσει φυσικοθεραπεία, του ζήταγα βιογραφικό κι έβλεπα οτι δεν εχει πτυχίο γιατί πήγε μόνο 1 εξάμηνο, θα τον πέταγα με τις κλωτσιές έξω ως απατεώνα.

Μα γιατί; Αν κάποτε γινόσουν πρωθυπουργός θα μπορούσες να τον αξιοποιήσεις σε θέση υφυπουργού.

Σωστά.
Επίσης κάποια στιγμή είχα ξεκινήσει και γαλλικά. Αλλά έκανα μόνο 2 χρόνια. Μετά λόγω φόρτου εργασίας τα άφησα.
Μπορώ να λέω ότι έχω σπουδάσει και γαλλικά;
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 06 Δεκ 2019, 14:45

Λαχουρένιος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Αν έρχονταν κάποιος στο φυσ/ριο που δουλεύω κι ειμαι μέτοχος και μου λεγε έχω σπουδάσει φυσικοθεραπεία, του ζήταγα βιογραφικό κι έβλεπα οτι δεν εχει πτυχίο γιατί πήγε μόνο 1 εξάμηνο, θα τον πέταγα με τις κλωτσιές έξω ως απατεώνα.
Κι εγώ και κάθε άλλος συνάδελφος μου.

Το πνευμα του Κολλια ζει ακομα βλεπω :D

Ποιός είναι αυτός;

Λαχουρένιος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σπουδασες η δεν σπιυδασες ορθοδοντικη;
Οταν πηγαινες στην σχολη δεν ησουν σπουδαστης;Τι ησουν;Καθαριστρια της σχολης
Τι κανουν οι σπουδαστες;Δεν σπουδαζουν;
Αν σου ελεγαν τοτε οτι σπουδαζεις τους διορθωνες και ελεγες δεν σπουδαζω αλλα πεταω αετο;

Πηγαινε στον Ωριωνα για σιδερακια τοτε. Ρε τι ακουμε.... :laugh1:

Από όλα είδη μόνο ένα είχα μάθει στο εξάμηνο εκείνο. Το πιο απλό. Α και μασελάκι. Βέβαια ούτε που θυμάμαι πως φτιάχνονται και με τι πάχους μέταλλο.
Αλλά τι σημασία έχουν αυτά;
Εγω σπούδασα ορθοδοντική.
Περιμένω τον Γιαννόπουλα να μου δώσει τα λεφτά του για να του φτιαξω σιδεράκια.
Θα του κάνω και φιλική τιμή. 5000ευρω μόνο για αυτόν. Εξάλλου που αλλού θα βρει "ορθοδοντικό" φυσικοθεραπευτή;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 06 Δεκ 2019, 15:51

Εβαλα σιδερακια το 1987 αργησες δοκτωρα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Δεκ 2019, 16:09

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε::cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07: :cry_smiley07:

Καλά μη το πάρεις και κατάκαρδα. Μη σε πάρει από κάτω.

Μα τι λες τώρα Πλούτωνα μου; Τέτοιο ήθος και τόση ευαισθησία ποιον θα άφηνε ασυγκίνητο; :D
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”