Kauldron έγραψε:Πραγματικά πολύ θέλω να κλείσει το πορνοκάναλο. Να βρούν έναν τρόπο, δεν ξέρω, χρέη, συχνότητες, κάτι τέλοσπάντων να το κλείσουν.
#ελευθερια του λογου, #δημοκρατης
Kauldron έγραψε:Πραγματικά πολύ θέλω να κλείσει το πορνοκάναλο. Να βρούν έναν τρόπο, δεν ξέρω, χρέη, συχνότητες, κάτι τέλοσπάντων να το κλείσουν.

mistermax έγραψε:Kauldron έγραψε:Πραγματικά πολύ θέλω να κλείσει το πορνοκάναλο. Να βρούν έναν τρόπο, δεν ξέρω, χρέη, συχνότητες, κάτι τέλοσπάντων να το κλείσουν.

Alejandro έγραψε:mistermax έγραψε:Kauldron έγραψε:Πραγματικά πολύ θέλω να κλείσει το πορνοκάναλο. Να βρούν έναν τρόπο, δεν ξέρω, χρέη, συχνότητες, κάτι τέλοσπάντων να το κλείσουν.
Έτσι!
Καλά του τα λες, MEGAλε αγωνιστή.

Alejandro έγραψε:Κάτω τα χέρια από το MEGA αλητάμπουρες φασίστες τσιπροκαμμένοι!!

mistermax έγραψε:Alejandro έγραψε:Κάτω τα χέρια από το MEGA αλητάμπουρες φασίστες τσιπροκαμμένοι!!
παραφραζεις αυτο που λεμε, για να μπορεις να του επιτεθείς. Υπουλη τακτικη. Εσυ αν πιστευεις πως "πρεπει να βρεθει ενας τροπος να γινει κατι" ειναι μια αρχη σε ενα "κρατος δικαιου" οπως λετε εσεις οι aristeroi, και δεν καταδικάζεις τετοιες νοοτροπιες, δεν ειστε ενα βημα πριν τον φασισμό, ειστε στο ιδιο βηματισμο μαζί του.

Alejandro έγραψε:mistermax έγραψε:Alejandro έγραψε:Κάτω τα χέρια από το MEGA αλητάμπουρες φασίστες τσιπροκαμμένοι!!
παραφραζεις αυτο που λεμε, για να μπορεις να του επιτεθείς. Υπουλη τακτικη. Εσυ αν πιστευεις πως "πρεπει να βρεθει ενας τροπος να γινει κατι" ειναι μια αρχη σε ενα "κρατος δικαιου" οπως λετε εσεις οι aristeroi, και δεν καταδικάζεις τετοιες νοοτροπιες, δεν ειστε ενα βημα πριν τον φασισμό, ειστε στο ιδιο βηματισμο μαζί του.
Εγώ απλώς εξέφρασα την συμπαράστασή μου σε αυτούς που -δικαίως- λένε ότι είναι φασισμός το κλείσιμο του MEGA.
Εσύ γιατί διαφωνείς φίλος; Ρε μπας και είσαι φασιστάκι;
Kauldron έγραψε:Τα περί ελευθερίας του λόγου, ας τα πείς μάξ στους MEGAλοδημοσιογράφους, που τόσα χρόνια ΦΙΜΩΝΑΝ ή ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ (κι ακόμα το κάνουν) οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψή από το καθεστώς βρωμιάς και σαπίλας που υπηρετούσαν.
Ως κανάλι, αν υπηρετούσε την ελευθερία του λόγου, ΟΦΕΙΛΕ να δίνει βήμα σε ΟΛΟΥΣ.

Kauldron έγραψε:Τα περί ελευθερίας του λόγου, ας τα πείς μάξ στους MEGAλοδημοσιογράφους, που τόσα χρόνια ΦΙΜΩΝΑΝ ή ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ (κι ακόμα το κάνουν) οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψή από το καθεστώς βρωμιάς και σαπίλας που υπηρετούσαν.
Ως κανάλι, αν υπηρετούσε την ελευθερία του λόγου, ΟΦΕΙΛΕ να δίνει βήμα σε ΟΛΟΥΣ.

mistermax έγραψε:Οσοι δεν γουσταρουν το μεγκα, φτιαχνουν το δικο τους μεσο (οπως καναμε με το ιντιμιντια) και δεν κλαίμε εξω απο την πορτα τους.