MEGAλες αλητείες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
mistermax

Re: MEGAλες αλητείες

Δημοσίευσηαπό mistermax » 24 Μαρ 2015, 10:30

Kauldron έγραψε:Πραγματικά πολύ θέλω να κλείσει το πορνοκάναλο. Να βρούν έναν τρόπο, δεν ξέρω, χρέη, συχνότητες, κάτι τέλοσπάντων να το κλείσουν.

#ελευθερια του λογου, #δημοκρατης
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Μαρ 2015, 10:36

mistermax έγραψε:
Kauldron έγραψε:Πραγματικά πολύ θέλω να κλείσει το πορνοκάναλο. Να βρούν έναν τρόπο, δεν ξέρω, χρέη, συχνότητες, κάτι τέλοσπάντων να το κλείσουν.

Έτσι!

Καλά του τα λες, MEGAλε αγωνιστή.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

mistermax

Δημοσίευσηαπό mistermax » 24 Μαρ 2015, 10:46

Alejandro έγραψε:
mistermax έγραψε:

Έτσι!

Καλά του τα λες, MEGAλε αγωνιστή.

"you're either with us, or against us" George Bush, Benito Mussolini.
http://en.wikipedia.org/wiki/You%27re_e ... against_us
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Μαρ 2015, 10:49

Κάτω τα χέρια από το MEGA αλητάμπουρες φασίστες τσιπροκαμμένοι!!
0 .

mistermax

Δημοσίευσηαπό mistermax » 24 Μαρ 2015, 10:53

Alejandro έγραψε:Κάτω τα χέρια από το MEGA αλητάμπουρες φασίστες τσιπροκαμμένοι!!

παραφραζεις αυτο που λεμε, για να μπορεις να του επιτεθείς. Υπουλη τακτικη. Εσυ αν πιστευεις πως "πρεπει να βρεθει ενας τροπος να γινει κατι" ειναι μια αρχη σε ενα "κρατος δικαιου" οπως λετε εσεις οι aristeroi, και δεν καταδικάζεις τετοιες νοοτροπιες, δεν ειστε ενα βημα πριν τον φασισμό, ειστε στο ιδιο βηματισμο μαζί του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Μαρ 2015, 10:55

mistermax έγραψε:
Alejandro έγραψε:Κάτω τα χέρια από το MEGA αλητάμπουρες φασίστες τσιπροκαμμένοι!!

παραφραζεις αυτο που λεμε, για να μπορεις να του επιτεθείς. Υπουλη τακτικη. Εσυ αν πιστευεις πως "πρεπει να βρεθει ενας τροπος να γινει κατι" ειναι μια αρχη σε ενα "κρατος δικαιου" οπως λετε εσεις οι aristeroi, και δεν καταδικάζεις τετοιες νοοτροπιες, δεν ειστε ενα βημα πριν τον φασισμό, ειστε στο ιδιο βηματισμο μαζί του.

Εγώ απλώς εξέφρασα την συμπαράστασή μου σε αυτούς που -δικαίως- λένε ότι είναι φασισμός το κλείσιμο του MEGA.

Εσύ γιατί διαφωνείς φίλος; Ρε μπας και είσαι φασιστάκι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 24 Μαρ 2015, 10:57

Τα περί ελευθερίας του λόγου, ας τα πείς μάξ στους MEGAλοδημοσιογράφους, που τόσα χρόνια ΦΙΜΩΝΑΝ ή ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ (κι ακόμα το κάνουν) οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψή από το καθεστώς βρωμιάς και σαπίλας που υπηρετούσαν.
Ως κανάλι, αν υπηρετούσε την ελευθερία του λόγου, ΟΦΕΙΛΕ να δίνει βήμα σε ΟΛΟΥΣ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

mistermax

Δημοσίευσηαπό mistermax » 24 Μαρ 2015, 11:17

Alejandro έγραψε:
mistermax έγραψε:

Εγώ απλώς εξέφρασα την συμπαράστασή μου σε αυτούς που -δικαίως- λένε ότι είναι φασισμός το κλείσιμο του MEGA.

Εσύ γιατί διαφωνείς φίλος; Ρε μπας και είσαι φασιστάκι;

καλα, προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο το δακτυλο σου. Πριν λιγο, δλδ πριν δυο ποστ, μας ταυτησες με το μεγκα. Είναι φανερό ομως οτι η λασπη επιστρέφεται.

Kauldron έγραψε:Τα περί ελευθερίας του λόγου, ας τα πείς μάξ στους MEGAλοδημοσιογράφους, που τόσα χρόνια ΦΙΜΩΝΑΝ ή ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ (κι ακόμα το κάνουν) οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψή από το καθεστώς βρωμιάς και σαπίλας που υπηρετούσαν.
Ως κανάλι, αν υπηρετούσε την ελευθερία του λόγου, ΟΦΕΙΛΕ να δίνει βήμα σε ΟΛΟΥΣ.

Καταρχην μιλας εσυ που εκοψες ποστ που δεν σου αρεσαν εδω μεσα.

Μετα, θα τους πεις πως να κανουν την δουλεια τους. Δλδ να παει ο καθε καμμένος ψεκασμενος και να απαιτει να βγει στις ειδησεις;

Οσοι δεν γουσταρουν το μεγκα, φτιαχνουν το δικο τους μεσο (οπως καναμε με το ιντιμιντια) και δεν κλαίμε εξω απο την πορτα τους.

Μαλλον δεν γουσταρεις τα οσα λενε για αυτο και ξινησες. Μαλλον δεν ειναι ψεκασμένα αρκετα.
0 .

Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mnimes_istorikes » 24 Μαρ 2015, 11:24

Kauldron έγραψε:Τα περί ελευθερίας του λόγου, ας τα πείς μάξ στους MEGAλοδημοσιογράφους, που τόσα χρόνια ΦΙΜΩΝΑΝ ή ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ (κι ακόμα το κάνουν) οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψή από το καθεστώς βρωμιάς και σαπίλας που υπηρετούσαν.

Επισης να πουμε σε πολλους Τσυριζαιους οτι οποιος δεν ειναι Τσυριζαιος δεν ειναι αναγκαστικα Γερμανοτσολιας Χρυσαυγιτης η Πασοκος :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 24 Μαρ 2015, 11:26

mistermax έγραψε:Οσοι δεν γουσταρουν το μεγκα, φτιαχνουν το δικο τους μεσο (οπως καναμε με το ιντιμιντια) και δεν κλαίμε εξω απο την πορτα τους.

Καμία διαφορά με αυτό που λένε οι περισσότεροι ρατσιστές: "Αν δε σου αρέσει να κακοπερνούν οι αλλοδαποί πάρε έναν σπίτι σου.".
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”