Αρχισε ο λιτος βιος..

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Στύγιος

Re: Αρχισε ο λιτος βιος..

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Μαρ 2015, 16:38

10φ στο νήμα γιατί έτσι μου καύλωσε,άντε να μην κάνω πραξικόπημα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Μαρ 2015, 16:45

Στύγιος έγραψε:Εικόνα

Εδώ παίζει να πηδούσε η Δανάη κανένα μισάωρο μέχρι να πετύχει την φώτο ο gettής.

Φοράει όμως συχνά το ίδιο πουκάμισο και έχει σκουριασμένο βαρέλι για γλάστρα, να του αναγνωρίσουμε ελαφρυντικά.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Μαρ 2015, 16:58

Diadochos έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Εικόνα

Εδώ παίζει να πηδούσε η Δανάη κανένα μισάωρο μέχρι να πετύχει την φώτο ο gettής.

Φοράει όμως συχνά το ίδιο πουκάμισο και έχει σκουριασμένο βαρέλι για γλάστρα, να του αναγνωρίσουμε ελαφρυντικά.

Τον μαλάκα :s_rofl ,εικαστική παρέμβαση που μόνο ο Διάδοχος διέκρινε ,αν ξεπρόβαλε κι ο ΣΕ θα ήταν πλήρες το σκηνικό :s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 14 Μαρ 2015, 17:02

οσοι φιλοι απελπισμενοι απο του απατεωνες του συριζα και των ανελ βλεπουν το αδιεξοδο ειναι καλοδεχουμενοι παντως...
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 14 Μαρ 2015, 17:06

Green Dragon έγραψε:Δεν ξέρω τι έχει γράψει ο e-πάλληλος αλλά με βάση την εικόνα της παράθεσής σου βλέπω ψητά ψάρια και χταποδάκι. Μόνο ο Ωνάσης τα τρώει αυτά, τι γεύση να έχουν άραγε;

δλδ οταν ο αδωνις φωτογραφιζειται στα μπουζουκια μονο οι ωνασηδες πανε στα μπουζουκια?

ελατε ρε παιδια βλεπετε το αδιεξοδο,καντε την οσο ειναι καιρος.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Μαρ 2015, 17:09

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:
Green Dragon έγραψε:Δεν ξέρω τι έχει γράψει ο e-πάλληλος αλλά με βάση την εικόνα της παράθεσής σου βλέπω ψητά ψάρια και χταποδάκι. Μόνο ο Ωνάσης τα τρώει αυτά, τι γεύση να έχουν άραγε;

δλδ οταν ο αδωνις φωτογραφιζειται στα μπουζουκια μονο οι ωνασηδες πανε στα μπουζουκια?

Πήδα πρώτος κι ενημέρωσε μας
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Μαρ 2015, 17:11

Πήδα πρώτος* κι ενημέρωσε μας

* 101 αερομεταφερόμενη στην απόβαση της Νορμανδίας
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 14 Μαρ 2015, 17:14

Στύγιος έγραψε:

Πήδα πρώτος κι ενημέρωσε μας

εγω φιλε εχω καταλαβει την απατεωνια.

συμπαθω οσους περιμεναν κατι αλλο απο τον συριζα και στεναχωριεμαι που θα απογοητευτουν οικτρα :(
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Μαρ 2015, 17:20

Που να δεις τι έρχεται μετά, θα νοσταλγήσεις και τον Σύριζα
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 14 Μαρ 2015, 17:43

Έθνι, αν εννοείς να συστρατευτούν οι ψηφοφόροι των σανέλ σε κάτι μνημονιακό ξέχνα το. Το Αντιμνημόνιο οφείλει να επιβιώσει, να ωριμάσει και να θριαμβεύσει για το καλό της Πατρίδας. Αυτό που κάνουν οι τωρινοί κωλοτουμπάκηδες είναι μαχαιριά στην καρδιά του. Αποκαλύπτουν ότι ήταν τελικά οι τελευταίες εφεδρείες ενός σάπιου και αμαρτωλού συστήματος με καλούτσικο καμουφλάρισμα.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”