Σάλτα και γαργαλήσου ρε Στουρνάρι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Σάλτα και γαργαλήσου ρε Στουρνάρι

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 13 Μαρ 2015, 23:02

Kauldron έγραψε:Εντάξει, νομίζω οτι θα μπορούσαν να τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση. Επλίζω σύντομα να το κάνουν, γιατί είναι φανερό οτι θα βάλει όσα εμπόδια μπορεί.
Και μάλλον προς αυτήν την κατεύθυνση θα πάει:

http://www.toxwni.gr/ellada/item/37825- ... is-tsipras

Σατανικέ, μη μας γαμάς την συζήτηση.

Κατόπιν θα πρέπει να εξαναγκάσουν σε παραίτηση και την Παναρίτη και τον Παυλόπουλο απο ΠτΔ, για παρόμοια φυράματα πρόκειται.

Γνώμη μου είναι, όπως και με τους δύο προαναφερθέντες, ότι είναι επιλογή να διατηρήσουν τέτοια πρόσωπα σε τέτοιες θέσεις, στα πλαίσια σινιάλου ότι δεν θέλουν ολική ρήξη με το κατεστημένο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Μαρ 2015, 23:04

Ειδικά για τον Στουρνάρα, δεν ξέρω αν θα μπορούν να κάνουν ο,τιδήποτε μ' αυτόν να βρίσκεται στη θέση του. Δε γνωρίζω τις δυνατότητές του να σαμποτάρει ο,τιδήποτε και αν προσπαθήσουν να κάνουν, αλλά τον θεωρώ άκρως επικίνδυνο.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 13 Μαρ 2015, 23:15

Ως δκτης της ΤτΕ, δεν νομίζω ότι μπορεί να χαράζει ανεξάρτητα την πολιτική της, υφιστάμενος της πολιτικής ηγεσίας είναι.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Σεπ 2015, 14:45

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Εικόνα

Δεκέμβριος του 2001:εφημερίδα 300 δρχ, τυρόπιτα 200 δρχ, ματσάκι μαϊντανός 50 δρχ, βενζίνη 190 δρχ...

Ιανουάριος 2002:εφημερίδα 1 € (340,75 δρχ),τυρόπιτα 1 € (340,75 δρχ),ματσάκι μαϊντανός 0,50 € (170 δρχ) και βενζίνη 0,72 € (215 δρχ).

Τα παραπάνω τα αναφέρω ενδεικτικά για τις μεγάλες διαφορές που ήρθαν όταν ήρθε το ευρώ...κανένας έλεγχος απ'το κράτος και όλα ανεξέλεγκτα...είμαστε στο ευρώ 13 χρόνια και τα 6,5 μας πάνε όπως μας πάνε...ανάπτυξη ανύπαρκτη...ύφεση στο φουλ...δεν παράγουμε τίποτα και όλα κάτω εκτός από φόρους...δεν βγαίνει συνέλληνες...δυστυχώς δεν βγαίνει...10 χρόνια να μην πληρωθεί κανένας μισθός, χωρίς ανάπτυξη πάλι χρέος θα έχουμε...δεν είμαι ούτε υπέρ του Τσίπρα, ούτε του Σαμαρά ούτε κανενός...είμαι Ελληνας και ειλικρινά θέλω την χώρα μου πίσω...την Κυριακή, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, καλούμαστε να ψηφίσουμε...ας αναλάβουμε επιτέλους ως λαός την ευθύνη και ας ψηφίσουμε χωρίς κομματικές παρωπίδες και με μόνο γνώμονα το καλό της Ελλάδος, έτσι όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας...εύχομαι στον καθένα από εσάς καλή τύχη και υγεία...θα τα χρειαστούμε όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα!
Αναγνώστης
tro-ma-ktiko.blogspot.g

http://gk-aris.blogspot.gr/2015_06_01_archive.html

Μέσα σ' ένα μήνα. Τα βλέπεις, ή να τα κάνω πιο μεγάλα να δείς καλύτερα τί μας έκανε το κωλοευρώ?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”