Της δημοκρατίας το @@@@@

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Της δημοκρατίας το @@@@@

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Φεβ 2018, 14:17

Admin έγραψε:Πότε είπα ότι είμαι κομμουνιστής ή ότι στήριζα αυτά τα καθεστώτα;;

άσε ρε κωλοφωτιά. στην κλίμακα των ανθελληνικών φιλοκομμουνιστικών και αναρχο-μπαχαλο ιστότοπων το φρη βρίσκεται ακριβώς κάτω από το ιντιμίδια. :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Φεβ 2018, 14:21

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Αυτή είναι η συσχέτιση, θα πρέπει να σημειώσω ότι την περίοδο 1953-1966 την ονομάζετε "Πέτρινα χρόνια", υπήρχαν περιορισμένες ελευθερίες, πειθαρχία και οι κομμουνιστές δεν αλώνιζαν και δεν κατέστρεφαν.

Eσενα η πετρια σου ειναι που απο το '81 και μετα δεν μπορουσες να διοριστεις τοσο ευκολα στο δημοσιο γιατι σταματησαν να παιρνουν μονο δεξιους

Την ιδια περιοδο ευημερουσαν ολες οι δυτικοευρωπαικες χωρες εχοντας πολυ καλο βιοτικο επιπεδο, ισχυρα ΚΚ (δευτερο κομμα στην Ιταλια) και χωρις να εχουν ενα μπατσο πανω απο το κεφαλι τους

Για πες, εφτιαξε κανενα αυθαιρετο ο πεθερος επι χουντας για αυτο εχεις τοση αγαπη?

Ντροπή σου, γνωρίζεις τον πεθερό μου;

Μου φέρνεις σαν παράδειγμα τα ισχυρά ΚΚ Ιταλίας και εγώ θα σου πω και Γαλλίας. Οι κομμουνιστές αυτών των χωρών τι σχέση έχουν με τους Έλληνες κομμουνιστές;

Στην Ιταλία και την Γαλλία για να δείξουν την ανεξαρτησία τους σε συνάρτηση με την ΕΣΣΔ και ότι δεν αποτελούν αποικιακό τμήμα του ΚΚΣΕ μετονομάστηκαν σε ΙΚΚ και σε ΓΚΚ το δικό μας ΚΚΕ προτάσσει τον κομμουνιστικό και κομματικό χαρακτήρα της εθνικής ιδιότητας, τώρα αυτά εσένα σου φαίνονται κινέζικα αλλά υπάρχουν και πατριωτικά ΚΚ που βάζουν πάνω από τον κομμουνισμό την ευημερία της πατρίδας.... τι σου λέω τώρα....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Φεβ 2018, 14:24

pluton έγραψε:
Θα σας βάλω ένα μόνο στοιχείο από τα ΑΠΕΙΡΑ που μπορώ να παραθέσω και αν επιμείνετε θα συνεχίσω την παράθεση των συντριπτικών στοιχείων

να παραθέσεις γιατί εμείς θα συνεχίσουμε να επιμένουμε έστω κι αν στη χούντα κοιμόμαστε με ανοιχτά παράθυρα και πήρε η κλειώ δενάρδου το χρυσό στην ολυμπιάδα τραγουδιού. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2018, 14:27

Καλα εσυ με τους ελληνες κομμουνιστες εχεις πετρια γιατι αυτοι φοβοσουν μην σου φανε την θεση στο δημοσιο, οχι οι γαλλοι ή ιταλοι κομμουνιστες

Δυστυχως για σενα μετα το '74 μπορουσε ο καθενας να προκοψει ανεξαρτητα απο κομματικες προτιμησεις και ετσι ενω τοσος κοσμος δεξιος και μη κονομησε μετα την χουντα, εσυ παρεμεινες ενας μιζερος χουντογερος που ακομα και σε αυτην την ηλικια βγαζει μεροκαματο κουνωντας γαλαζια σημαιακια και αμοιβομενος με 60 λεπτα το ποστ απο την ΝΔ και την ΧΑ

Βλακα φασιστα, για την καταντια σου δεν φταιει κανενα πολιτευμα, φταιει οτι εισαι αχρηστος και λαμογιο, καταλαβες?
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Φεβ 2018, 14:30

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Admin έγραψε:Πότε είπα ότι είμαι κομμουνιστής ή ότι στήριζα αυτά τα καθεστώτα;;

άσε ρε κωλοφωτιά. στην κλίμακα των ανθελληνικών φιλοκομμουνιστικών και αναρχο-μπαχαλο ιστότοπων το φρη βρίσκεται ακριβώς κάτω από το ιντιμίδια. :D :fico:

Μα δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι Ανθαίλυν. :s_cool
Άλλο όμως αυτό.
Δεν έχετε τα κοθμόθνια το αποκλειστικό προνόμιο του ανθαιλυνισμού!! :s_mad :s_mad
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Φεβ 2018, 14:31

pluton έγραψε:Στην Ιταλία και την Γαλλία για να δείξουν την ανεξαρτησία τους σε συνάρτηση με την ΕΣΣΔ και ότι δεν αποτελούν αποικιακό τμήμα του ΚΚΣΕ μετονομάστηκαν σε ΙΚΚ και σε ΓΚΚ το δικό μας ΚΚΕ προτάσσει τον κομμουνιστικό και κομματικό χαρακτήρα της εθνικής ιδιότητας, τώρα αυτά εσένα σου φαίνονται κινέζικα αλλά υπάρχουν και πατριωτικά ΚΚ που βάζουν πάνω από τον κομμουνισμό την ευημερία της πατρίδας.... τι σου λέω τώρα....

το ικκ και το γκκ είναι οι αντίστοιχοι συριζαίοι στις χώρες τους. πατριωτικό κομμουνιστικό κόμμα είναι αυτό που υποστηρίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων πέρα από εθνικότητα. γιατί σε αντίθεση με ό,τι ονομάζουμε εθνική αστική τάξη δεν υπάρχει εθνική εργατική τάξη. κινέζικα ε; :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2018, 14:31

Admin έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:

Μα δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι Ανθαίλυν. :s_cool
Άλλο όμως αυτό.
Δεν έχετε τα κοθμόθνια το αποκλειστικό προνόμιο του ανθαιλυνισμού!! :s_mad :s_mad

Παρτο πισω αλλιως θα σφαχτουμε :angry:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Φεβ 2018, 14:32

Λαχουρένιος έγραψε:
Admin έγραψε:Μα δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι Ανθαίλυν. :s_cool
Άλλο όμως αυτό.

Παρτο πισω αλλιως θα σφαχτουμε :angry:

Τί θε ρε παλιοκοθμόθνι;
Να βγάλουμε όξω τους ανθαιλυνισμούς μας, να τους μετρήσουμε;;; :angry:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Φεβ 2018, 14:33

Λαχουρένιος έγραψε:Καλα εσυ με τους ελληνες κομμουνιστες εχεις πετρια γιατι αυτοι φοβοσουν μην σου φανε την θεση στο δημοσιο, οχι οι γαλλοι ή ιταλοι κομμουνιστες

Δυστυχως για σενα μετα το '74 μπορουσε ο καθενας να προκοψει ανεξαρτητα απο κομματικες προτιμησεις και ετσι ενω τοσος κοσμος δεξιος και μη κονομησε μετα την χουντα, εσυ παρεμεινες ενας μιζερος χουντογερος που ακομα και σε αυτην την ηλικια βγαζει μεροκαματο κουνωντας γαλαζια σημαιακια και αμοιβομενος με 60 λεπτα το ποστ απο την ΝΔ και την ΧΑ

Βλακα φασιστα, για την καταντια σου δεν φταιει κανενα πολιτευμα, φταιει οτι εισαι αχρηστος και λαμογιο, καταλαβες?

ρε σου χακάρησε το λογαριασμό ο μπετατζής; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2018, 14:35

Ρεκ_ _μας έγραψε:ρε σου χακάρησε το λογαριασμό ο μπετατζής; :D

Δεν καταλαβες, εγω μπαινω απο τον λογαριασμο του Μπετ :D

Admin έγραψε:Τί θε ρε παλιοκοθμόθνι;