Για να μπορεσεις να αποστηθισεις κατι, πρεπει πρωτα να μπορεσεις να το διαβασεις
Ο μεσος χρυσαυγιτης ειναι τοσο αμορφωτος που δεν μπορει καλα καλα να διαβασει το Μανιφεστο ή αλλα βιβλια, ποσο μαλλον να τα αποστηθισει
Ο τυπακος του βιντεο δεν εγραψε τιποτα για αυτοδιαθεση και ελληνικο τροπο ζωης
Για κατι ''δρομενα'' που η αστυνομια δεν μπορει να λυσει ενω αυτος σαν πιο νεος μπορει να καθαρισει ο,τι βλεπει γυρω του και για ''θεματα αλλοδαπους'' (αττικη κλιση?)
Κοινως ζαβαρακατρενεμια
Το ΚΚΕ εχει πιο πολλους λαικους ανθρωπους απο καθε αλλο κομμα, αλλα δεν εχει τετοιους τυπους σαν πλειοψηφια οπως η ΧΑ
Αλλωστε, αναγνωση και γραφη μαθαινεις στο δημοτικο, οποτε δεν δικαιολογειται καποιος να μην ξερει, ακομα και αν παρατησε το σχολειο στα 15
ποιο κομμα εχει τα περισσοτερα ουγκ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Πασιφάη
- Crazy poster

Re: ποιο κομμα εχει τα περισσοτερα ουγκ
nemo έγραψε:ποιο κομμα εχει τους περισσοτερους και τους πιο ποιοτικους ουγκ ουγκ ουγκ
να πειτε οποσδηποτε την αποψη σας
θελω να μαθω προς τα που γερνει η ζυγαρια
εγω πιστευω οτι τα αριστεριστικα κομματα προηγουνται και σε ποσότητα και σε ποιοτητα
δηλαδη θα τους μιλησεις για ενα υπαρκτο θεμα και θα σου απαντησουν για τον μαρξ για τον μολυσμενο αερα
τους εφοπλιστες για το μεροκαματο του τρομου για τα ζωα τους ιμπεριαλιστες τους καπιταλιστες κλπ κλπ
για οτιδηποτε αλλο εκτος του θεματος που τους καλεις να απαντησουν συγκεκριμενα
γνωμη μου ειναι οτι δεν το κανουν επιτηδες
Ρωτησες, τί πιστευουμε. Ωραία..
Η χρυσή αυγή. Άντε γεια.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
nemo
- Supreme poster

Πασιφάη έγραψε:
Ρωτησες, τί πιστευουμε. Ωραία..
Η χρυσή αυγή. Άντε γεια.
και γιατι να ειναι η χρυση αυγη πες ενα λογο παραπανω
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».