Να μην καταργηθούν τα βουλευτ ΙΧ ζήτησαν συριζαίοι βουλευτες
-
PSaRas
Re: Να μην καταργηθούν τα βουλευτ ΙΧ ζήτησαν καποιοι βουλευτ
Ματάκηδες είστε στο .....gr στην φορουμάρα και ξέρετε τι κάνει ο καθένας εκεί; :s_dunno
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω ειχα κανει τον εξης διαχωρισμο:
Οσοι λογω κοινωνικης θεσης ειναι φυσικοι συμμαχοι της ΝΔΣΟΚ (μεγαλοαστοι,στελεχη επιχειρησεων,ευποροι ε/ε κυριως απο κλειστα επαγγελματα κλπ),δλδ οσοι ειναι ανετοι οικονομικα αλλα οχι απο ρουσφετια,θα στηριξουν ΣΑΝΕΛ εφοσον εφαρμοσει πολιτικη ΓΑΠ/Σαμαρα.
Οσοι ειναι βυσματα στο δημοσιο,ιντερνετικοι υπαλληλοι,δευτεροξαδερφα του Σαμαρα,Καλαματιανοι,βαφτιστηρια του Μητσοτακη κλπ,δηλαδη οσοι ταιζονται ΑΜΕΣΑ απο τη ΝΔΣΟΚ,θα πολεμησουν λυσσαλεα τους ΣΑΝΕΛ,γιατι χανουν το φαι τους.
Το ιδιο θα κανουν οσοι ειναι ηλιθιοι ή φανατισμενοι με τα κομματα,ακομα και αν δεν εχουν υλικα ωφελη.
Πολύ σωστή ανάλυση. Κι εγώ πιστεύω ότι έτσι θα παιχθεί το πράγμα το επόμενο διάστημα.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Ξυπόλυτος Πρίγκιψ
Τι γόνιμο διάλογο θες ρε Τζαμτζή;
Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να έχουν βουλευτικό αυτοκίνητο (θεμιτό για τους βουλευτές της περιφέρειας από μένα) ε και;
Εδώ ο Τζαμτζής μας έλεγε πως δεν δέχεται μείωση αποζημίωσης γιατί με 8000 ευρώ μηνιαίως κάνει το σκατό του παξιμάδι για να ζήσει!
Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να έχουν βουλευτικό αυτοκίνητο (θεμιτό για τους βουλευτές της περιφέρειας από μένα) ε και;
Εδώ ο Τζαμτζής μας έλεγε πως δεν δέχεται μείωση αποζημίωσης γιατί με 8000 ευρώ μηνιαίως κάνει το σκατό του παξιμάδι για να ζήσει!
0 .
-
PSaRas
Μπακάληςρεμουνιά έγραψε:Τι γόνιμο διάλογο θες ρε Τζαμτζή;
Μπακάλη μ όλον τον σεβασμό τράβα πούλα καμιά ρέγγα και άσε τον πρόλογο.
Δω μιλάμε για τον τζαμτζή που δεν βγήκε υποσχόμενος πως θα κόψει και τα καταργήσει βουλευτικά προνόμοια
αλλά μιλάμε για τους σανοταϊστές συριζαίους που τάζανε στους τυφλούς το φως τους.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Ψαράς - χελώνος παρθείτε επιτέλους να ησυχάσουμε κι εμείς οι υπόλοιποι.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ξυπόλυτος Πρίγκιψ
Δεν πουλάω ρέγγες από το 2009 πια και το ξέρεις...εσύ κάνα ιδιαίτερο κάνεις μπας και λιγδώσει το αντεράκι σου ή έπεσε πείνα;
0 .
-
PSaRas
Μπακάληςρεμουνιά έγραψε:Δεν πουλάω ρέγγες από το 2009 πια και το ξέρεις...εσύ κάνα ιδιαίτερο κάνεις μπας και λιγδώσει το αντεράκι σου ή έπεσε πείνα;
Αστα να πάνε μπακάλη.Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο εφτά φορές ειν αδειανό και μια φορά γεμάτο.
Οτι είχαμε το βαλαμε στον απορροφητήρα και περιμένουμε να περάσει η ροζ λαίλαπα.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Μπακάληςρεμουνιά έγραψε:exomotis έγραψε:Μα δεν ειναι Νουδουλης, ειναι <<δικο>> μας παιδι.
Χρυσαυγιτης.πρωην, νυν, ποιος γνωριζει.
Μπακαλη τι ειναι ρε?
Απλά μαλάκας.
(το λέω εγώ Χελώνε που δεν είμαι συντρολλιστής)
Ε άρα τρολάς, τι γράφω εγώ τόση ώρα και δε μου δίνετε σημασία και χάνουμε χρόνο;

0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
-
exomotis
- Chiprleader

Παντου μπροστα σου το βρισκεις τον παπαρα.....
Εμενα μου εταξε απο αλλο σαητ κωλοχτυπα και απο τοτε χτυπαω τον κωλο μου.
Εμενα μου εταξε απο αλλο σαητ κωλοχτυπα και απο τοτε χτυπαω τον κωλο μου.
0 .
-
Ξυπόλυτος Πρίγκιψ
Δεν είναι τρολλ ο πσαράς...αντιθέτως...είναι ευφυής και άριστος χειριστής του (γραπτού εδώ) λόγου.
Θα μπορούσε να ανήκει σε διαγωνιστική ομάδα "διαξιφισμών' (αντιπαράθεσης)...ξέρετε αυτό που κάνουν στα (αμερικανικά βασικά) πανεπιστήμια.
Δίνουν σε 2 ομάδες ένα θέμα και τους ζητάνε να αναπτύξουν επιχειρήματα σε αντίθετες βάσεις...οι μεν θετικά και οι δε αρνητικά.
Αυτό κάνει ο πσαράς εδώ και χρόνια...πριν 3 χρόνια ήταν χρυσαυγίτης και σε αποστόμωνε με τις θέσεις του υπέρ των χρυσαύγουλων...μετά έγινε πασόκος και σε καθήλωνε με τα επιχειρήματά του υπέρ ΓΑΠ...σήμερα έχει διαλέξει την νεοδημοκρατική θέση.
Καλό θα ήταν να μην του απαντάτε τρολλάροντας αλλά προσπαθείστε (εύκολο είναι) να αποδομήσετε τα γραφόμενά του.
Με αγάπη
Ανδρέας
Θα μπορούσε να ανήκει σε διαγωνιστική ομάδα "διαξιφισμών' (αντιπαράθεσης)...ξέρετε αυτό που κάνουν στα (αμερικανικά βασικά) πανεπιστήμια.
Δίνουν σε 2 ομάδες ένα θέμα και τους ζητάνε να αναπτύξουν επιχειρήματα σε αντίθετες βάσεις...οι μεν θετικά και οι δε αρνητικά.
Αυτό κάνει ο πσαράς εδώ και χρόνια...πριν 3 χρόνια ήταν χρυσαυγίτης και σε αποστόμωνε με τις θέσεις του υπέρ των χρυσαύγουλων...μετά έγινε πασόκος και σε καθήλωνε με τα επιχειρήματά του υπέρ ΓΑΠ...σήμερα έχει διαλέξει την νεοδημοκρατική θέση.
Καλό θα ήταν να μην του απαντάτε τρολλάροντας αλλά προσπαθείστε (εύκολο είναι) να αποδομήσετε τα γραφόμενά του.
Με αγάπη
Ανδρέας

0 .
πρωην, νυν, ποιος γνωριζει.