Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης ΦΠΑ από Βαρουφάκη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Re: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης ΦΠΑ από Βαρουφάκη

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 26 Φεβ 2015, 17:05

PSaRas έγραψε:Επι Αντώνη Σαμαρά τέτοια καραγκιοζιλίκα δεν είχαμε.

Είχαμε άλλα ωραία πράγματα, π.χ. ενώ πριν τον Σαμαρά είχαμε μεγάλη ανεργία δεν ήμαστε ποτέ πρώτοι στην Ευρωζώνη σε αυτόν τον τομέα, μετά αφού τα έκανε σκατά είμαστε σταθερά πρώτοι τα τελευταία 3 χρόνια, εισάχθηκε φόρος ακινήτων 60πλάσιος από το κατάπτυστο χαράτσι, κάτι παραπάνω από το μισό πληθυσμό ακροβατεί στο σκοινί της ένδειας κ.τ.λ..
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 26 Φεβ 2015, 17:11

Αντωνη Σαμαρα..... :s_rofl

Αδιορθωτος ο γυφτος.....
0 .

ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 26 Φεβ 2015, 17:31

Επειδη ειναι ενα υφεσιακο μετρο η αυξηση του ΦΠ και εφοσον ηθελαν να ειναι πιστοι στις εξαγγελιες τους, επρεπε ξεκαθαρα και κατηγορηματικα να δηλωσουν οτι δεν θα κανουν καμια αυξηση ΦΠΑ πουθενα, για να μην πω καλυτερα να τον μειωσουν.
0 .

PSaRas

Δημοσίευσηαπό PSaRas » 27 Φεβ 2015, 08:00

Kauldron έγραψε:Κι εσένα και τον Γιαννόπουλα, λοιπόν, πρέπει να σας είχα κεράσει πολύ χοντρή πίκρα, μην πώ τίποτα άλλο.

PSaRas έγραψε:
Kauldron έγραψε:Μια που πλέον δηλώνεις ξεκάθαρα οτι (και) το δικό σου θέμα (εκτός απ' τον Γιαννόπουλο) είναι προσωπικό, δεν νομίζω να είσαι σε θέση (από άποψης ηθικής) να με κράξεις, ή να με χλευάσεις. Το ποιός είσαι και ποιός είμαι, το ξέρουμε όλοι, άλλωστε. Αναδυόμενος από τον σιχαμερό βόθρο όπου όποιος έχει να πεί κάτι διαφορετικό ή δεχόταν απειλές, ή ύβρεις ή απλά τον διώχνατε, και έχοντας εμποτιστεί με την βρωμιά εκείνου του βόθρου, βέβαια, δεν περιμένω να μπορείς να διακρίνεις κάποια διαφορά.

Δεν ξέρω τί θέματα έχεις, αλλά εσύ επικεντρώνεσαι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και υποτιμητικά λεκτικά παιχνιδάκια.Το κράξιμο θα το φας όχι γιατί έχω πρόβλημα μαζί σου, ίσα ίσα κάθομαι και σου μιλάω και χαβαλέ έχουμε κάνει παλιότερα, αλλά για όλα όσα έλεγες πως θα αλλάξουν προς το καλύτερο μ αυτά τα λαμόγια που ψηφίζεις μ΄ έναν τρόπο υπεροπτικό και αλαζονικό.Τώρα για απειλές και βρισιές και διωξίματα δεν ξέρω και μιας και μιλάμε εδώ καλά είναι να μένουμε στα του εδώ.
Σε χαλάει που θα κάνω ότι έκανες;

Πολύ ωραία. Εδώ μας δηλώνεις οτι επειδή εγώ επιτέθηκα στην ΝΔ, τόλμησα να κάνω τέτοιο πράγμα, εσύ ως γαλάζιος τιμωρός, θα έρθεις εδώ και θα με κράξεις. Αλλά δεν είναι προσωπικό (μήπως σε πληρώνουν?) όλο αυτό απλά το κάνεις "επειδή εγώ έλεγα οτι θ' αλλάξουν πράγματα προς το καλύτερο".
Και πάμε στο απόλυτο ξεβράκωμά σου.
Εγώ δεν έλεγα οτι θ' αλλάξουν πράγματα προς το καλύτερο, εγώ έκραζα την ΝΔ γι' αυτά που έκανε. Επίσης, έκραζα μερικά τσογλάνια, που χλεύαζαν τον ελληνικό λαό οτι και καλά, δεν έχει κανένα πρόβλημα και κάθεται και κλαίγεται ενώ καλοπερνάει.
Και συνεχίζουμε το ξεβράκωμά σου:
Τώρα για απειλές και βρισιές και διωξίματα δεν ξέρω και μιας και μιλάμε εδώ καλά είναι να μένουμε στα του εδώ.

Μα μόλις πριν λίγο, εσύ ο ίδιος, δήλωσες οτι η "έλευσή" σου εδώ, οφείλεται σ' αυτά που έλεγα σε άλλο φορουμ (στον γνωστό υπόνομο απ' όπου αναδύθηκες). Τώρα που φτάνουμε στο "δια ταύτα", ξαφνικά "δεν ξέρεις", "δεν είδες", "δεν άκουσες", για απειλές, βρισιές και διωξίματα.
Ό,τι σε συμφέρει θυμάσαι, ο,τι δεν σε συμφέρει το ξεχνάς, έτσι?
Γνήσιος νεοδημΟΡΚάτης.
Ρε ούστ από 'δω, κομματόσκυλο, που μπήκες εδώ να μας την πείς κιόλας. Αεί τράβα πίσω στο βόθρο σου.

Δεν είμαι κομματόσκυλο.Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που μάλλον δεν τους λες ούτε καν κομματόσκυλα αλλά πληρωμένους υβριστές.Και φυσικά τιμή μου και καμάρι μου να είμαι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ παρά ψεκασμένο παπαγαλάκι.
:s_cool

Στο θέμα τώρα γιατί ξεφύγαμε μιας και θέλεις να τραβάς την προσοχή.

Αλήτες κυβερνητικοί κάτω τα χέρια σας απ το ψωμί του λαού.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 27 Φεβ 2015, 08:50

Όταν αναπαράγεις την προπαγάνδα του κόμματός σου και δεν δέχεσαι καμία κριτική, τι είσαι αν όχι κομματόσκυλο;
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2015, 08:57

PSaRas έγραψε:Και φυσικά τιμή μου και καμάρι μου να είμαι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Και το λες και δε ντρεπεσαι κιολας :LoL: :LoL:
0 .

PSaRas

Δημοσίευσηαπό PSaRas » 27 Φεβ 2015, 09:06

Λαχουρένιος έγραψε:
PSaRas έγραψε:Και φυσικά τιμή μου και καμάρι μου να είμαι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Και το λες και δε ντρεπεσαι κιολας :LoL: :LoL:

Τιμή μου και καμάρι μου να στηρίζω το κόμμα που μας έβαλε στην ευρώπη που αντιστάθηκε στην πράσινη λαίλαπα και κράτησε ζωντανή την Πατρίδα.
Το τί σκέφτετε για μένα κάποιος ψηφοφόρος περιθωριακών κομμάτων δεν είναι στις προτεραιότητες μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2015, 09:17

PSaRas έγραψε:Τιμή μου και καμάρι μου να στηρίζω το κόμμα που μας έβαλε στην ευρώπη που αντιστάθηκε στην πράσινη λαίλαπα και κράτησε ζωντανή την Πατρίδα.
Το τί σκέφτετε για μένα κάποιος ψηφοφόρος περιθωριακών κομμάτων δεν είναι στις προτεραιότητες μου.

Ενας σοβαρος λογος να στειλει και εσας,και την πρασινη λαιλαπα με την οποια συγκυβερνησατε,στα σκουπιδια
0 .

PSaRas

Δημοσίευσηαπό PSaRas » 27 Φεβ 2015, 10:03

Λαχουρένιος έγραψε:
PSaRas έγραψε:Τιμή μου και καμάρι μου να στηρίζω το κόμμα που μας έβαλε στην ευρώπη που αντιστάθηκε στην πράσινη λαίλαπα και κράτησε ζωντανή την Πατρίδα.

Ενας σοβαρος λογος να στειλει και εσας,και την πρασινη λαιλαπα με την οποια συγκυβερνησατε,στα σκουπιδια

Δεν θα ξεχάσω να σε ρωτήσω αν κάποια στιγμή μ ενδιαφέρει η γνώμη του κκε.
Κάνα άλλο νέο απ τον ανύπαρκτο σοσιαλισμό έχουμε;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 27 Φεβ 2015, 10:55

PSaRas έγραψε:κράτησε ζωντανή την Πατρίδα.

Με την υψηλότερη ανεργία στην Ευρωζώνη από την ώρα και τη στιγμή που ανέλαβε ο αχρηστοανίκανος γυαλάκιας και πάνω από το μισό πληθυσμό κοντά ή κάτω από το όριο της φτώχειας.
Εντάξει ρε πσαρουλίνο, το καταλαβαίνω ότι ενώ αρχικά ήσουν αντιμνή, όντας μικρούλης, έφαγες μια καζούρα από τους έμμισθους του Σπύρου, στενοχωρήθηκες και τάχα αλλαξοπίστησες για να καθιερωθείς ως τρολ, αλλά σκέψου ότι τα αντιμνή ιδεώδη σου θα απαιτούσαν από εσένα τον ίδιο μια πιο έντιμη στάση, είτε να κράξεις για τις κωλοτούμπες τους καινούριους ως διάδοχους του Σαμαρά είτε προσπαθώντας να τους δικαιολογήσεις λόγω άσχημων συγκυριών κι εσωτερικού κι εξωτερικού πολέμου. Η ψευδαίσθηση δύναμης κι ελέγχου που σου δίνει αυτό που κάνεις δε θα διαρκέσει :ciao5:
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”