Kauldron έγραψε:Κι εσένα και τον Γιαννόπουλα, λοιπόν, πρέπει να σας είχα κεράσει πολύ χοντρή πίκρα, μην πώ τίποτα άλλο.
PSaRas έγραψε:Kauldron έγραψε:Μια που πλέον δηλώνεις ξεκάθαρα οτι (και) το δικό σου θέμα (εκτός απ' τον Γιαννόπουλο) είναι προσωπικό, δεν νομίζω να είσαι σε θέση (από άποψης ηθικής) να με κράξεις, ή να με χλευάσεις. Το ποιός είσαι και ποιός είμαι, το ξέρουμε όλοι, άλλωστε. Αναδυόμενος από τον σιχαμερό βόθρο όπου όποιος έχει να πεί κάτι διαφορετικό ή δεχόταν απειλές, ή ύβρεις ή απλά τον διώχνατε, και έχοντας εμποτιστεί με την βρωμιά εκείνου του βόθρου, βέβαια, δεν περιμένω να μπορείς να διακρίνεις κάποια διαφορά.
Δεν ξέρω τί θέματα έχεις, αλλά εσύ επικεντρώνεσαι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και υποτιμητικά λεκτικά παιχνιδάκια.Το κράξιμο θα το φας όχι γιατί έχω πρόβλημα μαζί σου, ίσα ίσα κάθομαι και σου μιλάω και χαβαλέ έχουμε κάνει παλιότερα, αλλά για όλα όσα έλεγες πως θα αλλάξουν προς το καλύτερο μ αυτά τα λαμόγια που ψηφίζεις μ΄ έναν τρόπο υπεροπτικό και αλαζονικό.Τώρα για απειλές και βρισιές και διωξίματα δεν ξέρω και μιας και μιλάμε εδώ καλά είναι να μένουμε στα του εδώ.
Σε χαλάει που θα κάνω ότι έκανες;
Πολύ ωραία. Εδώ μας δηλώνεις οτι επειδή εγώ επιτέθηκα στην ΝΔ,
τόλμησα να κάνω τέτοιο πράγμα, εσύ ως γαλάζιος τιμωρός, θα έρθεις εδώ και θα με κράξεις. Αλλά δεν είναι προσωπικό (μήπως σε πληρώνουν?) όλο αυτό απλά το κάνεις "επειδή εγώ έλεγα οτι θ' αλλάξουν πράγματα προς το καλύτερο".
Και πάμε στο απόλυτο ξεβράκωμά σου.
Εγώ δεν έλεγα οτι θ' αλλάξουν πράγματα προς το καλύτερο, εγώ έκραζα την ΝΔ γι' αυτά που έκανε. Επίσης, έκραζα μερικά τσογλάνια, που χλεύαζαν τον ελληνικό λαό οτι και καλά, δεν έχει κανένα πρόβλημα και κάθεται και κλαίγεται ενώ καλοπερνάει.
Και συνεχίζουμε το ξεβράκωμά σου:
Τώρα για απειλές και βρισιές και διωξίματα δεν ξέρω και μιας και μιλάμε εδώ καλά είναι να μένουμε στα του εδώ.
Μα μόλις πριν λίγο, εσύ ο ίδιος, δήλωσες οτι η "έλευσή" σου εδώ, οφείλεται σ' αυτά που έλεγα σε άλλο φορουμ (στον γνωστό υπόνομο απ' όπου αναδύθηκες). Τώρα που φτάνουμε στο "δια ταύτα", ξαφνικά "δεν ξέρεις", "δεν είδες", "δεν άκουσες", για απειλές, βρισιές και διωξίματα.
Ό,τι σε συμφέρει θυμάσαι, ο,τι δεν σε συμφέρει το ξεχνάς, έτσι?
Γνήσιος νεοδημΟΡΚάτης.
Ρε ούστ από 'δω, κομματόσκυλο, που μπήκες εδώ να μας την πείς κιόλας. Αεί τράβα πίσω στο βόθρο σου.