Δημογραφικό

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Δημογραφικό

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2019, 07:10

Χαμένος έγραψε:Σίγουρα τα παιδιά στα γεράματα είναι βοήθεια. Τα προσωπικά ξεσκατίσματα, ξεχάστε τα, αυτά είναι ασήμαντες εξαιρέσεις. Η φάση είναι ότι θα τρέξουν να σου βρούν αλλοδαπή ξεσκατίστρα, ενώ εσύ αντικειμενικά δεν θα μπορείς, και ότι όταν θα πεθάνεις θα βρεθεί κάποιος να οργανώσει την κηδεία σου.
Κατά τα άλλα, τα παραπάνω θα πρέπει κάποιος να τα συγκρίνει με τουλάχιστον 3 δεκαετίες ανάληψης τεράστιων ευθυνών και βασάνων.
Τέλος, δεν βλέπω που το κακό να μειωθούν οι ΕΛς. Η πλειοψηφία τους ούτως ή άλλως φύρα είναι.

Δεν αξιζει, επισης μιλας για Ελλαδα οπου γονιος εισαι οχι 3 δεκαετιες αλλα μεχρι να κλεισεις τα ματια σου
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 09 Μαρ 2019, 08:29

Λαχουρένιος έγραψε:
Χαμένος έγραψε:Σίγουρα τα παιδιά στα γεράματα είναι βοήθεια. Τα προσωπικά ξεσκατίσματα, ξεχάστε τα, αυτά είναι ασήμαντες εξαιρέσεις. Η φάση είναι ότι θα τρέξουν να σου βρούν αλλοδαπή ξεσκατίστρα, ενώ εσύ αντικειμενικά δεν θα μπορείς, και ότι όταν θα πεθάνεις θα βρεθεί κάποιος να οργανώσει την κηδεία σου.
Κατά τα άλλα, τα παραπάνω θα πρέπει κάποιος να τα συγκρίνει με τουλάχιστον 3 δεκαετίες ανάληψης τεράστιων ευθυνών και βασάνων.
Τέλος, δεν βλέπω που το κακό να μειωθούν οι ΕΛς. Η πλειοψηφία τους ούτως ή άλλως φύρα είναι.

Δεν αξιζει, επισης μιλας για Ελλαδα οπου γονιος εισαι οχι 3 δεκαετιες αλλα μεχρι να κλεισεις τα ματια σου

Α μπα , εγώ σ' αυτό το θέμα είμαι Αμερικάνος : είσαι 18 ,ενήλικος και ψηφίζεις; get the fuck out and get a life..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2019, 08:34

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Α μπα , εγώ σ' αυτό το θέμα είμαι Αμερικάνος : είσαι 18 ,ενήλικος και ψηφίζεις; get the fuck out and get a life..

Καλα νταξει :D
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 09 Μαρ 2019, 08:40

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Καλα νταξει :D

Έλα ρε μλκ ,εγώ μόνος μου νοίκιασα σπίτι ως φοιτητής κι ό,τι χρήματα μού έδωσαν ως δάνειο τους πρώτους μήνες οι γονείς μου ,τα έδωσα πίσω , ήθελα να είμαι ανεξάρτητος.

'Ακουγα και την άλλη την καθηγήτρια πέρυσι που είχε γιο 30 χρονών στο στρατό και τον έπαιρνε τηλ 3 φορές τη μέρα !! να μάθει αν έφαγε και τι έκανε !! έλεος ρε πστη ,δεν άντεξα μια μέρα και της τα χωσα :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2019, 08:45

Στύγιος έγραψε:Έλα ρε μλκ ,εγώ μόνος μου νοίκιασα σπίτι ως φοιτητής κι ό,τι χρήματα μού έδωσαν ως δάνειο τους πρώτους μήνες οι γονείς μου ,τα έδωσα πίσω , ήθελα να είμαι ανεξάρτητος.

'Ακουγα και την άλλη την καθηγήτρια πέρυσι που είχε γιο 30 χρονών στο στρατό και τον έπαιρνε τηλ 3 φορές τη μέρα !! να μάθει αν έφαγε και τι έκανε !! έλεος ρε πστη ,δεν άντεξα μια μέρα και της τα χωσα :s_mad

Με την κορη δεν νομιζω να εισαι τοσο αυστηρος, με τα αγορια μπορει.

Οι περισσοτερες που ξερω ειναι φουλ μαμουχαλες, ακομα και οσες φαινονται μαγκακια.

Δεν αντιμετωπιζουν οι γονεις το ιδιο τα δυο φυλα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Μαρ 2019, 08:59

στηρίζω με χίλια
;)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 09 Μαρ 2019, 09:37

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Έλα ρε μλκ ,εγώ μόνος μου νοίκιασα σπίτι ως φοιτητής κι ό,τι χρήματα μού έδωσαν ως δάνειο τους πρώτους μήνες οι γονείς μου ,τα έδωσα πίσω , ήθελα να είμαι ανεξάρτητος.

Με την κορη δεν νομιζω να εισαι τοσο αυστηρος, με τα αγορια μπορει.

Οι περισσοτερες που ξερω ειναι φουλ μαμουχαλες, ακομα και οσες φαινονται μαγκακια.

Δεν αντιμετωπιζουν οι γονεις το ιδιο τα δυο φυλα.

Να φροντίσει να βρει δουλειά ή γαμπρό ή γκόμενο να τη τρέφει ...μέχρι τα 20 ( της δίνω και μπόνους +2 χρόνια),αλλιώς θα την αποκληρώσω τη γαϊδούρα :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μαρ 2019, 10:50

Στύγιος έγραψε:
Να φροντίσει να βρει δουλειά ή γαμπρό ή γκόμενο να τη τρέφει ...μέχρι τα 20 ( της δίνω και μπόνους +2 χρόνια),αλλιώς θα την αποκληρώσω τη γαϊδούρα :s_cool

Απο τωρα εχεις αποφασισει οτι η κορη θα ζει απο αντρες... :nono:

Γυναικοκεντρικος καπιταλισμος
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 09 Μαρ 2019, 12:03

Στύγιε ,με τους τρεις τους γιους και με τη μια την κόρη...
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Μαρ 2019, 14:17

Ποσο χρονων τωρα ειναι η κόρη σου;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”