ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Re: ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 17 Φεβ 2015, 06:55

Μη προδωσεις τον λαος Αλεξηηηηηηηηηηη!!

Ο λαος δηλαδη θελει να γινει Αλβανια νομιζουνε ορισμενοι...

Ειτε σας προδωσει ο Αλεξης ειτε οχι, αν δεν μπουνε μισθοι-συνταξεις στις τραπεζες στην ωρα τους, θα πεσει πολυ κυνηγητο...Τοτε σας θελω.. γενναιους :D
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Φεβ 2015, 11:18

O Aλεξης κανει αυτο που πρεπει και ο λαος ειναι μαζι του.
Εαν κανει τωρα εκλογες ΝΔΣΟΚ θα παψει να υπαρχει εντελως.
Αυτο για τους πανηλιθιους που δεν καταλαβαινουν τι εχουν παθει πολιτικα.
Τι πορτα τους εχει κτυπισει στο δοξα πατρι και ειναι σαν κοτοπουλα ζλισμενα μπροστα του.
Οτιδηποτε και να γενει τωρα το πολυ ξυλο εαν θα το αρπαξει ο νδσοκος με την μαφιοζικη παρεα του.
Αυτους εχει στο στοχαστρο κοσμος και δεν μπορει ουτε ο Αλεξης να τους σωσει μετα.

Δεν εχουν καταλαβει τα ρεταλια αυτα τι τα περιμενει σε περιπτωση εντασης.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 17 Φεβ 2015, 13:44

Ρε σεις τι είναι αυτός; Μένει λέει σε ξένη χώρα και κάνει και κριτική για το τι θέλουν εδώ οι Έλληνες;
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Φεβ 2015, 14:39

Tωρα τον χαμπαριασες τον αρρωστο? :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Φεβ 2015, 17:10

Και δε σας χαλάει καθόλου!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 17 Φεβ 2015, 18:45

Χαοτικός έγραψε:Ρε σεις τι είναι αυτός; Μένει λέει σε ξένη χώρα και κάνει και κριτική για το τι θέλουν εδώ οι Έλληνες;

Ελληνας πολιτης ειμαι και ως τετοιος ψηφιζω και θα σας τα χωνω αρρωστοι..
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 17 Φεβ 2015, 19:22

Παίδες έκανα μερικές αλλαγές στην απάντηση του Χαοτικού (απλά αφαίρεσα τις επιθέσεις, η ουσία παρέμεινε η ίδια).
Παρακαλώ ΜΗΝ αρχίζουμε προσωπικές επιθέσεις (είναι λίγο δύσκολο σε φορτισμένο κλίμα).

Λοιπόν, πίθηκα, Έλληνας πολίτης μπορεί να είσαι, αλλά εκεί που είσαι είσαι έξω απ' το χορό, όπως αρκετοί Μπολτονάκηδες κλπ.
Συνεπώς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ν' ακούς τί σου λέμε εμείς που είμαστε μέσα στο χορό και χορεύουμε εδώ και αρκετά χρόνια.

Η εθνική μας υπερηφάνια ως Έλληνες, δεν μας επιτρέπει να είμαστε "στα τέσσερα". Αυτό ΙΣΧΥΕΙ.
Ο μόνος λόγος που έφεραν μνημόνιο, ήταν να φύγουν off the hook άτομα που τα 'παιρνανε χρόνια, από ΖΙΜΕΝΣ και χίλιες δυο μεριές, και να τα κονομήσει ακόμα καλύτερα η εγχώρια παρασιτική ολιγαρχία. Αυτό ΙΣΧΥΕΙ.
Αν εσύ ή κάποιος άλλος δεν μπορείτε να τα δείτε, δεν φταίμε εμείς.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 17 Φεβ 2015, 19:36

Northern Spirit έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:Ρε σεις τι είναι αυτός; Μένει λέει σε ξένη χώρα και κάνει και κριτική για το τι θέλουν εδώ οι Έλληνες;

Εσύ δεν έλεγες ότι όντας στο εξωτερικό δεν ψηφίζεις; Εκτός αν θυμάμαι λάθος.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 17 Φεβ 2015, 20:00

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:

Εσύ δεν έλεγες ότι όντας στο εξωτερικό δεν ψηφίζεις; Εκτός αν θυμάμαι λάθος.

Εχω πει οτι δεν κατεβηκα να ψηφισω...Αλλα εφοσον ειμαι ελληνας πολιτης εχω δικαιωμα να τους τα χωνω.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 17 Φεβ 2015, 20:09

Ας βάλουμε τα πραγματα στη θέση τους. Όποιος απόδημος διατηρεί την ελληνική του ιθαγένεια και συνδέεται ακόμα με την Ελλάδα (έχει οικογένεια πίσω, πληρώνει φόρους κλπ) έχει λόγο. Ακόμα και ξενοι πολίτες έχουν λόγο αν πρόκειται να πληρώσουν με τον άλφα ή βήτα τρόπο (πχ με φορολογία των κρατών τους ή τις καταθέσεις τους) τα σπασμένα από το ελληνικό ζήτημα.

Είμαι κι εγώ απόδημος, θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν έχει τα φοντα για να συνεισφέρει σε μία δυνατή Ευρώπη, πρόκειται για έναν έφηβο λαό που καλόμαθε με δανεικά και δεν θέλει να ωριμάσει. Δεν υπαρχει εθνική αξιοπρέπεια, αμα ζεις με δανεικά.

Σε αντίθεση με τον Πιθηκα όμως προτίμησα να υιοθετήσω φιλελληνική στάση, γιατί παρόλο που αυτός ο λαός πληρώνει τα παθήματα του, δεν μπορείς να τον εξευτελίζεις με αυτον τον τρόπο. Δεν έχει άδικο στην ουσία ο Πίθηκας, το πρόβλημα είναι η χαιρεκακία του και ο χλευασμός. Δεν έχει νόημα να εξευτελίζεις είτε ανθρωπο είτε λαό που είναι ήδη στα τέσσερα.

Εξάλλου δεν έχω πεισθεί ότι το ζήτημα είναι μόνο οικονομικό. Όπως έχω ξαναπεί θεωρω το ελληνικό ζήτημα και ως καπιταλιστικό πείραμα όπου δοκιμαζονται οι αντοχές των λαών για να χαραχθούν παγκόσμιες καπιταλιστικές πολιτικές. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον άγριο καπιταλισμό να συντρίψει τη ζωή μας. Πάντως δεν γίνεται και να σηκώνεις μπαιρακι όσο χρωστάς. Πρέπει να μπεί και λίγο νερό στο κρασί δεν γίνεται αλλιώς.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”