Ζητήσαμε αγελάδα, μας φέρατε γάτα!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ζητήσαμε αγελάδα, μας φέρατε γάτα!

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 17 Ιαν 2016, 19:25

exomotis έγραψε:Tιποτα σωστο τοτε, με τα δεδομενα της εποχης, δεν ηταν σωστο απο Γιαννιτσηδες Σημιτεους.
Κανενας τους δεν εγραψε ποτε τιποτα για τις καταστροφικες, τοτε και οχι τωρα, συνεπειες που η ευρωζωνη θα ειχε και που μας ερριξε ο Σημιτης.
Ο μεγιστος ισως εγκληματιας.
Αυτον στηριζε παντα το συγκροτημα , και τιποτα απο οσα γραφουν οι φυλλαδες του πλεον δεν εχει υποληψη.

Όλες οι φυλλάδες προβάλλουν τη δική τους πραγματικότητα, στηρίζοντας την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση.
Αλλά αν βγάλουμε από το ορατό πλαίσιο τις φυλλάδες υπάρχει πραγματικότητα;
Ή η πραγματικότητα καθορίζεται από την άποψη που έχουμε για τις φυλλάδες;
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Ιαν 2016, 19:26

Δεν ειναι απολιτικος να παιρνει φορα να σταυρωνει λεκτικα τους παντες , οπως μερικα βοδια.
Ε, υπαρχει μια πολιτικη σε ολες τις κινησεις.
Το θεμα ειναι οτι ειναι στον αριστερο ευρωπαικο σχηματισμο και μαλιστα σε ανωτατη θεση.
Καπου εκει δεν ειναι και το Πορτογαλικο ΚΚ μαζι με το ντοπιο?
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Ιαν 2016, 19:29

Η πραγματικοτητα σου ειναι ενα θεμα.
Η δικια μου ειναι ενα αλλο.
Εφοσον λοιπον χωρις στοιχεια βαζεις την γελοιοτητα της γνωστης φυλλαδας , τοτε δεν δειχνεις τιποτα αλλο απο την γνωστη φυλλαδα, που και εσυ το γραφεις.
Ειπε καποιος καπου κατι , για μια ωραια αγελαδα που βοσκει κατω στην λιακαδα.
Ε και, ποιο πολιτικο βαρος εχει κατι ανωνυμο?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιαν 2016, 19:31

Κλασσικα δε βγαζει και πολυ νοημα αυτο που γραφεις.Κατι φανταζομαι θες να ψελλισεις για τακτικες και συμμαχιες.
Η καθε πολιτικη δυναμη εχει δικαιωμα να επιδιωκει ο,τι συμμαχιες επιθυμει.

Το θεμα ειναι οτι οι συμμαχιες του ΣΥΡΙΖΑ ανεκαθεν αναδεικνυαν την στηριξη του στο ευρωπαικο καπιταλιστικο κατεστημενο.Μονο οποιος ζουσε σε αλλο πλανητη τις τελευταιες δεκαετιες,δεν γνωριζει τον καθεστωτικο ρολο της σοσιαλδημοκρατιας διεθνως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Ιαν 2016, 19:40

Λαχουρένιος έγραψε:Μονο οι αρχιψευταραδες της Αυγης

Οι θεσμοί εκείνο, οι θεσμοί το άλλο δεν λέω καλή δημοσιογράφοι τον γκέμπελς τον ξεπέρασαν :LoL:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Ιαν 2016, 19:47

Λαχουρένιος έγραψε:Κλασσικα δε βγαζει και πολυ νοημα αυτο που γραφεις.Κατι φανταζομαι θες να ψελλισεις για τακτικες και συμμαχιες.
Η καθε πολιτικη δυναμη εχει δικαιωμα να επιδιωκει ο,τι συμμαχιες επιθυμει.

Το θεμα ειναι οτι οι συμμαχιες του ΣΥΡΙΖΑ ανεκαθεν αναδεικνυαν την στηριξη του στο ευρωπαικο καπιταλιστικο κατεστημενο.Μονο οποιος ζουσε σε αλλο πλανητη τις τελευταιες δεκαετιες,δεν γνωριζει τον καθεστωτικο ρολο της σοσιαλδημοκρατιας διεθνως.

Απο αυτη την παπαρια τι νοημα βγαζει καποιος?
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 17 Ιαν 2016, 20:15

exomotis έγραψε:Η πραγματικοτητα σου ειναι ενα θεμα.
Η δικια μου ειναι ενα αλλο.
Εφοσον λοιπον χωρις στοιχεια βαζεις την γελοιοτητα της γνωστης φυλλαδας , τοτε δεν δειχνεις τιποτα αλλο απο την γνωστη φυλλαδα, που και εσυ το γραφεις.
Ειπε καποιος καπου κατι , για μια ωραια αγελαδα που βοσκει κατω στην λιακαδα.
Ε και, ποιο πολιτικο βαρος εχει κατι ανωνυμο?

Εξωμότη, έχεις ξεφύγει.

Ρίξε μια ματιά στα θέματα που ανεβάζεις, ρίξε μια δεύτερη ματιά στις διασταυρώσεις των στοιχείων και τελικώς ρίξε μια ματιά και στην εγκυρότητα της πηγών που επικαλείσαι... και γενικώς να την χαίρεσαι την πραγματικότητα σου.

Το ότι εσύ ασπάζεσαι και μιμείσαι τις μέθοδες των Αυριανιστών και των Χίων για να πουλήσεις ηθικό πλεονέκτημα παραμένει δικαίωμα σου αλλά εγώ δεν θέλω να έχω καμμία σχέση μ' αυτό.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Ιαν 2016, 20:28

Eτσι ειναι εαν ετσι νομιζεις.
Δεν εχει νοημα να γραφεις για Χιους και αυριανιστες , γιατι δεν με ενημερωνουν ειδικα αυτοι , ουτε εχω το στυλακι τους σε αντιθεση με αρκετους αντιπαλους που επικαλουνται πηγες αυριανιστικες ιντιντ.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 17 Ιαν 2016, 20:35

exomotis έγραψε:Eτσι ειναι εαν ετσι νομιζεις.

Σαφώς.

Αλλά μην στενοχωριέσαι, έχεις το δικό σου κοινό. Ούγε γάτα ούτε ζημιά. :LoL:
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Ιαν 2016, 21:28

Δεν εχω κανενα κοινο.
Ουτε το επιδιωκω ,γιατι αντιμαχομαι πολλες φορες και αυτους που νομιζετε συμμαχους.
Αλλο ειπαμε, τι κατανοειτε μερικοι.

Ειμαι και παραμενω ελευθερος αναρχοκομμουνιστης μηδενιστης με οτι αυτο συναγει, και ολα ειναι δικες μου σκεψεις και αποψεις.
Εαν ηθελα , απο το παρελθον οχι τωρα στην τελευτη, να εχω προφιτς η κατι παρομοιο οπως πλοοι σαλιαγγες , τοτε θα ημουν σιγουρα ΝΔΣΟΚΟΣ.
Στηριξα και στηριχω ιδεολογικα χαμενες υποθεσεις , οπως και τωρα που γνωριζω το μισος ηλιθιων και μη εναντιον της κυβερνησης αυτης.
Μια το ΚΚΕ που με αποκαρδιωσε μετα το 13ο ,με την αντιδραστικη γραμμη του.
Και την αλλη αυτο που τωρα στηριζω.
Ολοι σας σχεδον, κατι αλλο παντα στηριζατε και πηδαγατε σαν την πεταλουδα απο κομμα σε κομμα ,ανεξαρτητα οιασδηποτε ιδεολογικης σταθερας που ποτε βεβαια δεν ειχατε.
Αυτη ειναι και η λεγομενη ....αντιδραση, και οσοι ακολουθουν αυτη την επιθετικοτητα σε ολους ......αντιδραστικοι.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”