ε ναι ούτε και εγώ είμαι υπερ αυτού του συστήματος, να τα παίρνουν όλοι νόμιμα από τους επιχειρηματίες και να μην υπάρχει χρέος, πάντως παντού σε όλο τον πλανήτη κλέβουν αλλά τα χαμηλά στρώματα δεν κλέβουν και πληρώνουν όλοι τους φόρους τους, αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο.
Έχω γνωστούς που έχουν καταστήματα Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και το 90% δεν πληρώνουν ΤΕΒΕ και βγάζουν καθαρά τον χρόνο πάνω από 10 χιλ ευρώ, αυτό αν συνέβαινε πουθενά αλλού στον κόσμο θα είχε επέμβει το κράτος με κατασχέσεις. Και η δικαιολογία είναι πάντα η ίδια γιατί να πληρώσω εφορία αφού σύνταξη ξέρω δεν θα πάρω ή θα πάρω ψίχουλα. Εαν το κράτος είχε την στοιχειώδη οργάνωση θα εκτύπωναν καρτούλες υγείας και θα τους απαγόρευε να πήγαιναν στα Δημόσια Νοσοκομεία. Να δούμε μετά πως όλοι θα πλήρωναν τον φόρο!
Όλοι οι συριζαίοι Άδωνη.
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Όλοι οι συριζαίοι Άδωνη.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Metranion έγραψε:ε ναι ούτε και εγώ είμαι υπερ αυτού του συστήματος, να τα παίρνουν όλοι νόμιμα από τους επιχειρηματίες και να μην υπάρχει χρέος, πάντως παντού σε όλο τον πλανήτη κλέβουν αλλά τα χαμηλά στρώματα δεν κλέβουν και πληρώνουν όλοι τους φόρους τους, αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο.
Έχω γνωστούς που έχουν καταστήματα Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και το 90% δεν πληρώνουν ΤΕΒΕ και βγάζουν καθαρά τον χρόνο πάνω από 10 χιλ ευρώ, αυτό αν συνέβαινε πουθενά αλλού στον κόσμο θα είχε επέμβει το κράτος με κατασχέσεις. Και η δικαιολογία είναι πάντα η ίδια γιατί να πληρώσω εφορία αφού σύνταξη ξέρω δεν θα πάρω ή θα πάρω ψίχουλα. Εαν το κράτος είχε την στοιχειώδη οργάνωση θα εκτύπωναν καρτούλες υγείας και θα τους απαγόρευε να πήγαιναν στα Δημόσια Νοσοκομεία. Να δούμε μετά πως όλοι θα πλήρωναν τον φόρο!
και εχεις ορισμενους ψευτοφιλελευθερους δεξιους να γαυγιζουν για τα τεκμηρια.
το σωστοτερο και πιο φιλελευθερο επισης μετρο για τις συνταξεις ειναι να αποσυρθει παντελως η κρατικη επιχορηγηση στα ταμεια πλην ορισμενων ευπαθων ομαδων (αναπηρων π.χ.).
θεωρω δεδομενο οτι τα επομενα χρονια ειτε θα δημιουργηθει ειτε θα μας επιββαλουν να δημιουργησουμε αντιστοιχο ελληνικο IRS (οικονομικη αστυνομια) το οποιο μπορει να μην αποτελειται καν απο ΕΛ εφοριακους.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Οι ευπαθείς ομάδες στο εξωτερικό έχουν μεγαλύτερη προστασία και χρηματική υποστήριξη από το κράτος, ακόμη και τα γεροντάκια που αρρωσταίνουν πηγαίνουν στο νοσοκομείο και τους περιποιούνται όπως όλους τους ασθενείς δεν λένε στα παιδιά τους πάρτε τα γεροντάκια να πεθάνουν στο σπίτι.
Ακόμη και οι άνεργοι έχουν βοήθεια, πχ ο αντίστοιχος εδώ ΟΑΕΔ βρίσκει δουλειά σε πολλά άτομα. Στην Ελλάδα πρέπει να βάλεις μέσο, δεν πας με αντικειμενικό κριτήριο, στην Ελλάδα δεν είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί αρκετοί, ούτε σηκώνουν τηλέφωνα και αν το σηκώσουν μιλάνε με ένα απαράδεκτο τρόπο και σε βρίζουν.
Άλλο παράδειγμα, πως θα κάνουμε εξαγωγές από την στιγμή που τα έξοδα αποστολής ενός πχ κιβωτίου βάρους 5 κιλών κοστίζει με DHL 100€ και με τις αντίστοιχες τιμές της Γερμανίας κοστίζει 5€. Άλλο παράδειγμα εισαγωγές αυτοκινήτων, ξέρουμε πως η Ελλάδα δεν είναι κατασκευαστική χώρα, αναγκαστικά καταφεύγεις για εισαγωγές, περνάνε τα αυτοκίνητα από το τελωνείο και πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για αλλαγή πινακίδων και στην Γερμανία η αλλαγή από ελληνικές σε γερμανικές κοστίζει 200€ μαζί με ΚΤΕΟ.
Δεν χρειάζεται να εφαρμόσεις φιλελεύθερο μέτρο αυτά είναι βλακείες, φιλελευθερισμό μπορείς μόνο να εφαρμόσεις σε μετακινήσεις πληθυσμών για εργασία. Μια αντιγραφή του Γερμανικού μοντέλου και η Ελλάδα θα γίνει πιο δυναμική.
Ακόμη και οι άνεργοι έχουν βοήθεια, πχ ο αντίστοιχος εδώ ΟΑΕΔ βρίσκει δουλειά σε πολλά άτομα. Στην Ελλάδα πρέπει να βάλεις μέσο, δεν πας με αντικειμενικό κριτήριο, στην Ελλάδα δεν είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί αρκετοί, ούτε σηκώνουν τηλέφωνα και αν το σηκώσουν μιλάνε με ένα απαράδεκτο τρόπο και σε βρίζουν.
Άλλο παράδειγμα, πως θα κάνουμε εξαγωγές από την στιγμή που τα έξοδα αποστολής ενός πχ κιβωτίου βάρους 5 κιλών κοστίζει με DHL 100€ και με τις αντίστοιχες τιμές της Γερμανίας κοστίζει 5€. Άλλο παράδειγμα εισαγωγές αυτοκινήτων, ξέρουμε πως η Ελλάδα δεν είναι κατασκευαστική χώρα, αναγκαστικά καταφεύγεις για εισαγωγές, περνάνε τα αυτοκίνητα από το τελωνείο και πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για αλλαγή πινακίδων και στην Γερμανία η αλλαγή από ελληνικές σε γερμανικές κοστίζει 200€ μαζί με ΚΤΕΟ.
Δεν χρειάζεται να εφαρμόσεις φιλελεύθερο μέτρο αυτά είναι βλακείες, φιλελευθερισμό μπορείς μόνο να εφαρμόσεις σε μετακινήσεις πληθυσμών για εργασία. Μια αντιγραφή του Γερμανικού μοντέλου και η Ελλάδα θα γίνει πιο δυναμική.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μάντης έγραψε:4 φιλαράκια αριστεροί θα ψηφίσουμε Άδωνη.
Οταν λες αριστεροι εννοεις σαν και εσενα?Δηλαδη ΠΑΣΟΚοι?
0 .
-
Στύγιος
O Bαγγέλας ο κάπελας θα βγει γιατί είναι και πολύ άντρας να ούμε κι όποιος διαφωνεί γ@@@ται , άντε μην πάρει φόρα και σας γ@@@ει ...να ούμε.

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

tensor έγραψε:Admin έγραψε:Όχι μόνο οι συριζαίοι. Όσοι θέλουν να τελειώνει η νουδούλα, εννοείται ότι θα πρέπει να ψηφίσουν Αδωνάρα.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η έκβαση θα είναι διαφορετική αν επικρατήσει ο Βαγγελάρας; Εγώ έχω πλέον πειστεί ότι όποιος κι αν είναι ο επόμενος πρόεδρος, ο αφανισμός του κόμματος είναι θέμα χρόνου. Δεν ισχυρίζομαι ότι κατέχω κάποιο αλάθητο, απλά αυτή είναι η αίσθησή μου με όσα διαβάζω.
Ο Βαγγέλας έχει την έγκριση των φαμιλιών, που κάνουν κουμάντο στο μαγαζί. Οπότε, όλοι οι άλλοι κάθονται σούζα στο Βαγγέλα.
Οι μπουμπουκοσαμαράδες πιθανόν να αντιδράσουν και να κάνουν δικό τους κόμμα, αλλά αυτό ίσως βοηθήσει και να επανέλθουν στη νουδούλα άτομα που είχαν φύγει εξαιτίας των μπουμπουκοσαμαράδων.
Στην περίπτωση τώρα που γίνει ο Μπουμπούκος πρόεδρας, τότε μάλλον πάνε για πολυδιάσπαση. Το καραμανλέικο και το μητσοτακέικο σίγουρα δεν θα δεχτούν να τους κουμαντάρει ο Μπουμπούκος (ήδη έχουν μαζέψει πολλή οργή για τον μέντορά του, τον Σαμαρά), οπότε θα έχουμε σίγουρα διάσπαση.
Στύγιος έγραψε:O Bαγγέλας ο κάπελας θα βγει γιατί είναι και πολύ άντρας να ούμε κι όποιος διαφωνεί γ@@@ται , άντε μην πάρει φόρα και σας γ@@@ει ...να ούμε.
Έχει και τη μουστάκα, που είναι στοιχείο που "τραβάει" τον μέσο νεοδημοκράτη.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Στύγιος
Admin έγραψε:Στύγιος έγραψε:O Bαγγέλας ο κάπελας θα βγει γιατί είναι και πολύ άντρας να ούμε κι όποιος διαφωνεί γ@@@ται , άντε μην πάρει φόρα και σας γ@@@ει ...να ούμε.
Έχει και τη μουστάκα, που είναι στοιχείο που "τραβάει" τον μέσο νεοδημοκράτη.
Μετά θα περιλάβει τον Άδωνι και θα τού λέει κάθε μέρα : "λέγε ρε είσαι το πτανάκι μου; ...να ουμ"
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Καλημέρα.
11 τελικά τα κουκιά στον Άδωνη από τον κύκλο μου.
Πίνω το καφεδάκι μου και φεύγω πάω νωρίς νωρίς να ρίξω το κουκί μου.
Σήμερα ψηφίζουμε Άδωνη.
Άντε και με την νίκη σύντροφοι!!
11 τελικά τα κουκιά στον Άδωνη από τον κύκλο μου.
Πίνω το καφεδάκι μου και φεύγω πάω νωρίς νωρίς να ρίξω το κουκί μου.
Σήμερα ψηφίζουμε Άδωνη.
Άντε και με την νίκη σύντροφοι!!
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Freisinniger
- Maître des anions

μόνο προσέξτε μην σαν βγει μπούμερανγκ
0 .

-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Metranion έγραψε:
Σε ποιο μέρος του κόσμου βγάζεις 10.000 ευρώ το χρόνο και πληρώνεις 5-6.000 ασφάλεια;
0 .