Aλλος που ρεταρει.
Τελειωνουν και κλαινε οι ανυπαρκτοι.
Χεσμένος, ζήτουλας, ο τσιπράκος
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Re: Χεσμένος, ζήτουλας, ο τσιπράκος
Ποιος τρέχει στον πρόεδρο της μπανανίας και αφήνει πίσω του μυρωδιά σκατίλας είπαμε;
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

-
AZUREUS
- Crazy poster

Kauldron έγραψε:Στην περίπτωσή του μιλάμε για κανονικό ανώμαλο.
ρε σεις σοβαρευτείτε επιτέλους. Μη μεταφέρετε τις προσωπικές σας διαφορές και τα ξεκατινιάσματα στα νηματα. Τραβάτε στο πάρκινγκι του ΟΑΚΑ να λύσετε τις διαφορές σας ή πάτε στο τσατ να ξεκατινιαζόσαστε σα τις καντεριμητζούδες... Σιχτίρ βαρετοί καταντήσατε.
Λοιπόν Γράψτε για κλεφτοπασόκους, ναζίδες, δεξιούς γερμανοτσολιάδες και υμνείστε τον Ηγέτη ελεύθερα
αλλά οχι γελοίες προσωπικές αντιπαραθέσεις εδώ.
Ρε σατανικέ, κάτσε καλά και συ παιδί μου η φώφη σε χρειάζεται στον αγώνα.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Ουφ, ευτυχώς, σε λίγες μέρες ειδικά δικαστήρια στο τσιπραριό, Γεωργιάδης πρωθυπουργός, και ο εξωμότης στο πυρ το εξώτερον. Άντε να τελειώνουμε γιατί έχουμε κουραστεί όλοι οι Δεξιοί μέχρι να γίνει αυτό που πρέπει για Το Καλό Της Ελλάδος.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Εγώ ήξερα τι μαλάκας είναι από πριν
Εσύ που τον στήριξες και τον στηρίζεις, πλήρωσε ΕΝΦΙΑ και ετοιμάσου για μείωση συντάξεων...
Ποιανού γαμιάς είναι είπαμε;
Btw εγώ έκλεισα 7ημερο Χριστούγεννα -Πρωτοχρονιά σχεδόν τζαμπέ, επειδή το μαρούλι μου το πήρα στα χέρια, με το που είδα ότι βγαίνει ο λαλάκα-αλέξης
Πήξτε λαίμαι
Εσύ που τον στήριξες και τον στηρίζεις, πλήρωσε ΕΝΦΙΑ και ετοιμάσου για μείωση συντάξεων...
Ποιανού γαμιάς είναι είπαμε;
Btw εγώ έκλεισα 7ημερο Χριστούγεννα -Πρωτοχρονιά σχεδόν τζαμπέ, επειδή το μαρούλι μου το πήρα στα χέρια, με το που είδα ότι βγαίνει ο λαλάκα-αλέξης
Πήξτε λαίμαι
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Ο πράσινος είναι ο προσκυνητής, ο άλλος ο φλώρος ο σεξωμότης ο έμμισθος
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
-
exomotis
- Chiprleader

Το να την παθεις μια φορα στις προβλεψεις ενταξει , ανθρωπινο, ακομα και δυο, αλλα τρεις...τι να γραψω, επειδη εισαι γνωστος και σε λυπαμαι, αντε, πολυ βαρυ , ασηκωτο το φορτιο σας.
Καντε υπομονη γιατι ασπρη μπλουζα σας περιμενει.
Καντε υπομονη γιατι ασπρη μπλουζα σας περιμενει.
0 .
-
AZUREUS
- Crazy poster

Ολοι θα πάνε και αν μπορούν ας κάνουν κι αλλιώς.
Οι κουκουέδες δεν θα πάνε.
Αυτοί πάνε μόνο στο ταμείο για την κομματική επιδότηση. Που να μπλέκουν τώρα με πολιτικές προτάσεις και υπεράσπιση των αδύναμων και των φτωχών. Αυτοί θέλουν τον λαό γονατιστό για να έχουν λόγο υπαρξης και για να το παίζουν μετά σωτήρες του λαού εκ του ασφαλούς.
Τα ναζο-χρυσαύγουλα δεν θα πάνε γιατί δεν ξέρεις πότε θα τους γυρίσει το μάτι να αρχίσουν να σουγιαδιάζουν και να δέρνουν τους άλλους γυρεύοντας την μηνιαία προστασία του μαγαζιού.
Η φώφη θα πάει να διαβάσει το χαρτάκι που θα της δώσει ο Βενιζέλος και να ακούσει τι θα πούν οι άλλοι.
Απο τους γερμανοτσολιάδες δεν ξέρω ποιος θα πάει αλλά το σίγουρο είναι οτι κρυμμένος κάτω απο το τραπέζι θα είναι ο ρουφ ο μπουμπούκος για να κρυφακούει να τα πει στον Σαμαρά και ο Σαμαράς στον Σόιμπλε....
Και ο μεγαλοψυχος ηγέτης θα τους δεχτεί θα ακουσει με προσοχή τις σκέψεις τους τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους, θα τους γράψει στους ηγετικούς του ορχεις, και η σεμνη τελετή θα λάβει τέλος ενώ οι κάμερες των καναλιών θα περιμένουν απέξω να μεταδώσουν το χαρμόσυνο μηνημα της ανάστασης του λαού στους μαστούρηδες τηλεθεατές.....
Οι κουκουέδες δεν θα πάνε.
Αυτοί πάνε μόνο στο ταμείο για την κομματική επιδότηση. Που να μπλέκουν τώρα με πολιτικές προτάσεις και υπεράσπιση των αδύναμων και των φτωχών. Αυτοί θέλουν τον λαό γονατιστό για να έχουν λόγο υπαρξης και για να το παίζουν μετά σωτήρες του λαού εκ του ασφαλούς.
Τα ναζο-χρυσαύγουλα δεν θα πάνε γιατί δεν ξέρεις πότε θα τους γυρίσει το μάτι να αρχίσουν να σουγιαδιάζουν και να δέρνουν τους άλλους γυρεύοντας την μηνιαία προστασία του μαγαζιού.
Η φώφη θα πάει να διαβάσει το χαρτάκι που θα της δώσει ο Βενιζέλος και να ακούσει τι θα πούν οι άλλοι.
Απο τους γερμανοτσολιάδες δεν ξέρω ποιος θα πάει αλλά το σίγουρο είναι οτι κρυμμένος κάτω απο το τραπέζι θα είναι ο ρουφ ο μπουμπούκος για να κρυφακούει να τα πει στον Σαμαρά και ο Σαμαράς στον Σόιμπλε....
Και ο μεγαλοψυχος ηγέτης θα τους δεχτεί θα ακουσει με προσοχή τις σκέψεις τους τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους, θα τους γράψει στους ηγετικούς του ορχεις, και η σεμνη τελετή θα λάβει τέλος ενώ οι κάμερες των καναλιών θα περιμένουν απέξω να μεταδώσουν το χαρμόσυνο μηνημα της ανάστασης του λαού στους μαστούρηδες τηλεθεατές.....
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
exomotis
- Chiprleader

Τους το εξηγω γιατι τους λυπαμαι και ειναι και φιλαρακια μερικοι.
Αλλα ειναι μπουμπουνες κοινως ,πολιτικα.
Αλλα ειναι μπουμπουνες κοινως ,πολιτικα.
0 .