Οι φυλες των αντισυριζαιων - αντιανελ.
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Οι φυλες των αντισυριζαιων - αντιανελ.
Ρε Λάχου, πιο κοντά είσαι στο λουμπεν προλεταριάτο που γράφει εδώ πέρα υπό την επήρεια των τριών "μπ", παρά στον εξωμότη, επειδή σου κόβει τα ψηφαλάκια?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
exomotis
- Chiprleader

ΓΑΛΗ έγραψε:exomotis έγραψε:Οι πραγματικοι αναρχικοι υπαρχουν στον συριζα , σαν και μενα ας πουμε , που παντα δηλωνω και δηλωνα εξ αρχης τι ειμαι και τι στηριζα μια ζωη.
Αναρχοκομμουνιστης - μηδενιστης.
Οι αναρχικοί δεν έχουν ποτέ εμμονική εξάρτηση από "ηγέτες".
Εσύ παίζεις μεταξύ της ζώσας προβολής του πατέρα στην παραβολή του άσωτου υιού και κομματικού δερβίση.
Κάτι σαν μηδενιστής θρησκευτικού τύπου.
Λαθος με καταλαβες .
Παιζω αλλα οχι με αυτο που νομιζεις ,αλλα με την φαια ουσια των εδω μεσα εμμονικων χρησιμοποιοντας την προκληση στο ακρο.
Μπορω ανετα να το γυρισω σε κατι διαφορετικο , ας πουμε σαν αυτο σε ενα βροχερο δρομο του Μπουενος Αηρες χορευοντας μαζι σου Μαμπο-Μπατσατα ,με μια σημειολογια οπως σου γραφω.
Μηδενιστικη.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Kauldron έγραψε:Ρε Λάχου, πιο κοντά είσαι στο λουμπεν προλεταριάτο που γράφει εδώ πέρα υπό την επήρεια των τριών "μπ", παρά στον εξωμότη, επειδή σου κόβει τα ψηφαλάκια?
Το ιδιο ξενοι μου ειναι και οι 3 ιδεολογικα.
Η διαφορα ειναι οτι ο ΣΕ και ο Σκιουρος δεν ειναι εμμισθοι,και οτι ο ΣΕ κουβαλαει μυαλο και οχι φιαλη απο βοντκα στο κεφαλι.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

exomotis έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:exomotis έγραψε:Οι πραγματικοι αναρχικοι υπαρχουν στον συριζα , σαν και μενα ας πουμε , που παντα δηλωνω και δηλωνα εξ αρχης τι ειμαι και τι στηριζα μια ζωη.
Αναρχοκομμουνιστης - μηδενιστης.
Οι αναρχικοί δεν έχουν ποτέ εμμονική εξάρτηση από "ηγέτες".
Εσύ παίζεις μεταξύ της ζώσας προβολής του πατέρα στην παραβολή του άσωτου υιού και κομματικού δερβίση.
Κάτι σαν μηδενιστής θρησκευτικού τύπου.
![]()
![]()
![]()
Λαθος με καταλαβες .
Παιζω αλλα οχι με αυτο που νομιζεις ,αλλα με την φαια ουσια των εδω μεσα εμμονικων χρησιμοποιοντας την προκληση στο ακρο.
Μπορω ανετα να το γυρισω σε κατι διαφορετικο , ας πουμε σαν αυτο σε ενα βροχερο δρομο του Μπουενος Αηρες χορευοντας μαζι σου Μαμπο-Μπατσατα ,με μια σημειολογια οπως σου γραφω.
Μηδενιστικη.
Αυτό δεν είναι μηδενιστική αλλά πληθωριστική σημειολογία. Ο τύπος κουνάει τους γοφούς του περισσότερο από την καλλίπυγο νεαρά, η οποία είναι όντως εξαιρετική.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

-
Kauldron
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Kauldron έγραψε:Ρε Λάχου, πιο κοντά είσαι στο λουμπεν προλεταριάτο που γράφει εδώ πέρα υπό την επήρεια των τριών "μπ", παρά στον εξωμότη, επειδή σου κόβει τα ψηφαλάκια?
Το ιδιο ξενοι μου ειναι και οι 3 ιδεολογικα.
Η διαφορα ειναι οτι ο ΣΕ και ο Σκιουρος δεν ειναι εμμισθοι,και οτι ο ΣΕ κουβαλαει μυαλο και οχι φιαλη απο βοντκα στο κεφαλι.
Mην παίρνεις όρκο. Για ποιό λόγο λες ο ΣΕ είναι τόσο "αφοσιωμένος" στην πασοκάρα? Για καθαρά ιδεολογικούς λόγους, ή αποκόμισε και κάτι? Προσωπικά δεν ξέρω ούτε έναν πασοκατζή (ειδικά τους βρωμερούς σημιτικούς) που δεν πήρε το κάτιτίς του, είτε αυτό είναι θέση στο δημόσιο, είτε άλλου είδους βολεψιά.
Για το τί κουβαλάει ο ΣΕ στο κεφάλι του, ας μην το συζητήσουμε εδώ. Νομίζω οτι με τις πιο πρόσφατες πράξεις του, με τις οποίες έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη, το απέδειξε ακόμα και στους πλέον μεγάλους θαυμαστές του. Νομίζω πως κάπου μπερδεύεις την πονηριά, ή μάλλον την κουτοπονηριά με την εξυπνάδα.
Όσο για το μικρό μας σκιουράκι, άστο καλύτερα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Δηλώνω κι εγώ υποστηρίκτρια του σατανικού γιατί η πολυετής ενασχόληση του με τα πάτρια αποκαλύπτει έναν υφέρποντα εθνικισμό που δεν μπορεί να ξεπεράσει.
Είναι ένας ξενιτεμένος δάσκαλος του γένους.
Είναι ένας ξενιτεμένος δάσκαλος του γένους.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

-
exomotis
- Chiprleader

Συνελθε ρε παπαρα, εισαι και μηχανικος.
Προσπαθησε να καταλαβεις και να υπερβεις αυτο που σε κραταει καθηλωμενο σε παλια μονοπατια διανοητικης στερησης.
Ανοιξου σε νεους οριζοντες.
Γιατι θελεις να μη σε παιρνουν σοβαρα οι επαιοντες?
Προσπαθησε να καταλαβεις και να υπερβεις αυτο που σε κραταει καθηλωμενο σε παλια μονοπατια διανοητικης στερησης.
Ανοιξου σε νεους οριζοντες.
Γιατι θελεις να μη σε παιρνουν σοβαρα οι επαιοντες?
0 .