Τσιπρομαθηματικα
1)Ο αριθμος εκεινων που ψηφισαν στο δημοψηφισμα θα ειναι διαφορετικος απο τον αριθμο εκεινων που θα πανε στις εκλογες,αρα δεν υπαρχει αντιστοιχια μεταξυ των ποσοστων
2)Το κομματι του 62% που τοτε αντιστοιχουσε στο ΣΥΡΙΖΑ,θα μοιραστει μεταξυ ΚΚΕ,ΧΑ,Λα.Ε.,αποχης κλπ και ενα μερος μονο θα κρατησει ο ιδιος.
3)Πιθανον θα τσιμπησει απο τους ΝΑΙ αρκετες ψηφους.
Mια προχειρη μαθηματικη αναλυση των εκλογων.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
paralo
- Crazy poster

Re: Mια προχειρη μαθηματικη αναλυση των εκλογων.
exomotis έγραψε:Μα η πολιτικη ειναι το παν, τι γιατι αναζητω πολιτικα επιχειρηματα?
Γιατι κοροϊδευεις τον κόσμο. Το ξέρεις οτι το μνημόνιο (γενικά η διαδικασία του συναλλαγείν) εχει κανόνες πιο ασφηκτικούς απο την πολιτική και εντουτοις οραματίζεσαι μια πολιτικοποιημενη λαοθάλασσα.
Αφενός δεν ειναι σημάδι δυτικού κράτους αυτό το πράγμα, αφετερου θα το πληρώσεις (οχι εσυ, οι πολιτικοι).
Αληθεια, προσπαθώ να το κοιτάω αισιοδοξα, ομως ο κόσμος ακόμα γκρινιάζει. Περιμενε την κωλοτουμπα να γινει νωρίτερα πριν κλεισουν οιτράπεζες και αυτη η πολιτικοποιηση που θυμιζει ελληνικό πανεπιστημιο δεν εχω εικόνα πού θα ξεβράσει: προς συριζα? προς λαε? προς χα? Θα δουμε βεβαια..
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

Περι αλλων τυρβαζεις.
Η πολιτικη εχει νοημα να επιτυγχανεις στοχους.
Το πλαισιο λοιπον ειναι δεδομενο και ο στοχος τωρα ειναι να ασκησεις κυβερνητισμο.
Το τι θα πραξεις εαν το πετυχεις το λες, και εσυ , εγω, και ο Ρεκλας ας πουμε, αποφασιζουμε εαν θα τηρησει αυτο που λεει ο πολιτικος αρχηγος.
Πχ. Και μην αρχισεις την μουρμουρα χωρις νοημα γιατι βαριεμαι, και την κρεβατομουρμουρα μαζι.
Ο πολυς Λενιν ειχε στοχο πολιτικο παρ ολο που επαιζε και αυτος σε ενα δοτο πλαισιο και οι Μπολσεβικοι δεν ειχαν μεγαλη δυναμη , ετσι?
Εκμεταλευομενος ομως τις συνθηκες τοτε ερριξε ενα συνθημα φοβερο ακομα και μεχρι σημερα που εκανε και τους κομμουνιστες τοτε να μη πιστευουν τα αυτια τους, γιατι το θεωρουσαν αδυνατο, χαμενη υποθεση.
Το εριξε δε για ενα και μονο λογο, για να παρουν οι μπολσεβικοι την εξουσια, αλλο τι πιστευε αυτος και πως εννουσε το χρονικο προσδιορισμο αυτου του απολυτου μηνυματος.
Το εκανε λοιπον εναντια σε θεους και δαιμονες, και απο το κομμα του , το κερδισε , και εν μερει εφαρμοσε αυτο το συνθημα που ερριξε.
Μετα αυτο κατεπεσε ,και μονο σαν συνθημα παρεμεινε, οχι ομως με δικια του ευθυνη.
Αυτο ειναι μια πολιτικη δυνατη , μια τακτικη απολυτη που σαν τετοια δεν ειναι καν ελιγμος , αλλα βγαζει πρακτικο αποτελεσμα.
Ελιγμος, που ηταν μαεστρος και σε αυτο, θα ηταν εαν δεν εφαρμοζε καθολου αυτο που εριξε στον κοσμο τοτε.
Αλλα αυτος το αφαρμοσε εστω και οχι καθαρα, γιατι το κομμα ηταν η δυναμη που επαιρνε αποφασεις κυριως.
Η διαφορα δηλαδη της πολιτικης , με την εφαρμογη αυτου που λες , ειναι πολλες φορες μεγαλη και εξαρταται παντα απο τις καθε στιγμη συνηκες.
Ο Λενιν δε παραηταν αντιφατικος για να κατανοηθει και απο πανεξυπνους συνεργατες του ακομα, αλλα ποτε δεν εχανε τον στοχο.
Ηταν δηλαδη ο κορυφαιος πολιτικος , και οσοι τον κατανοουν τον θεωρουν και απολυτως εντιμο σε οτι πρεσβευε αλλα δεν μπορουσε να τα εφαρμοσει.
Αλλοι συντροφοι του δεν τον θεωρουσαν και τοσο εντιμο, η επαναστατη με πολλα που επραξε, προς μια δεξια κατευθυνση ας πουμε.
Ετσι ειναι η Ζωη, οχι η προεδρος ε, αλλα τι να κανουμε?
Η πολιτικη εχει νοημα να επιτυγχανεις στοχους.
Το πλαισιο λοιπον ειναι δεδομενο και ο στοχος τωρα ειναι να ασκησεις κυβερνητισμο.
Το τι θα πραξεις εαν το πετυχεις το λες, και εσυ , εγω, και ο Ρεκλας ας πουμε, αποφασιζουμε εαν θα τηρησει αυτο που λεει ο πολιτικος αρχηγος.
Πχ. Και μην αρχισεις την μουρμουρα χωρις νοημα γιατι βαριεμαι, και την κρεβατομουρμουρα μαζι.
Ο πολυς Λενιν ειχε στοχο πολιτικο παρ ολο που επαιζε και αυτος σε ενα δοτο πλαισιο και οι Μπολσεβικοι δεν ειχαν μεγαλη δυναμη , ετσι?
Εκμεταλευομενος ομως τις συνθηκες τοτε ερριξε ενα συνθημα φοβερο ακομα και μεχρι σημερα που εκανε και τους κομμουνιστες τοτε να μη πιστευουν τα αυτια τους, γιατι το θεωρουσαν αδυνατο, χαμενη υποθεση.
Το εριξε δε για ενα και μονο λογο, για να παρουν οι μπολσεβικοι την εξουσια, αλλο τι πιστευε αυτος και πως εννουσε το χρονικο προσδιορισμο αυτου του απολυτου μηνυματος.
Το εκανε λοιπον εναντια σε θεους και δαιμονες, και απο το κομμα του , το κερδισε , και εν μερει εφαρμοσε αυτο το συνθημα που ερριξε.
Μετα αυτο κατεπεσε ,και μονο σαν συνθημα παρεμεινε, οχι ομως με δικια του ευθυνη.
Αυτο ειναι μια πολιτικη δυνατη , μια τακτικη απολυτη που σαν τετοια δεν ειναι καν ελιγμος , αλλα βγαζει πρακτικο αποτελεσμα.
Ελιγμος, που ηταν μαεστρος και σε αυτο, θα ηταν εαν δεν εφαρμοζε καθολου αυτο που εριξε στον κοσμο τοτε.
Αλλα αυτος το αφαρμοσε εστω και οχι καθαρα, γιατι το κομμα ηταν η δυναμη που επαιρνε αποφασεις κυριως.
Η διαφορα δηλαδη της πολιτικης , με την εφαρμογη αυτου που λες , ειναι πολλες φορες μεγαλη και εξαρταται παντα απο τις καθε στιγμη συνηκες.
Ο Λενιν δε παραηταν αντιφατικος για να κατανοηθει και απο πανεξυπνους συνεργατες του ακομα, αλλα ποτε δεν εχανε τον στοχο.
Ηταν δηλαδη ο κορυφαιος πολιτικος , και οσοι τον κατανοουν τον θεωρουν και απολυτως εντιμο σε οτι πρεσβευε αλλα δεν μπορουσε να τα εφαρμοσει.
Αλλοι συντροφοι του δεν τον θεωρουσαν και τοσο εντιμο, η επαναστατη με πολλα που επραξε, προς μια δεξια κατευθυνση ας πουμε.
Ετσι ειναι η Ζωη, οχι η προεδρος ε, αλλα τι να κανουμε?
0 .
-
paralo
- Crazy poster

ο λαϊκισμός αποβλακώνει τον κόσμο.
το ξέρεις, αλλά το θεωρείς απαραίτητο τακτικισμό. Δεν πειράζει.
(ημουν συντομη, περιοεκτική, σαφης και τα σχετικά).
Παιδιά ψηφίστε Τσίπρα! Στηριζω εξωμότη . Εγινα κι εγώ της Αντίστασης.
το ξέρεις, αλλά το θεωρείς απαραίτητο τακτικισμό. Δεν πειράζει.
(ημουν συντομη, περιοεκτική, σαφης και τα σχετικά).
Παιδιά ψηφίστε Τσίπρα! Στηριζω εξωμότη . Εγινα κι εγώ της Αντίστασης.
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

Exει σχεση αυτο που εγραψα , με αυτο που αραδιαζεις ?
Αλλα αντι αλλων, ο λαικισμος ποιανων, αυτων που σε εφτασαν εδω ολα αυτα τα ωραια σας χρονια?
Αλλα αντι αλλων, ο λαικισμος ποιανων, αυτων που σε εφτασαν εδω ολα αυτα τα ωραια σας χρονια?
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Ο Σατανικός, βλέποντας ποια κόμματα θα κατέβουν, τον κόβω να το ρίχνει αναγκαστικά ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, έστω και με τη Φώφη στο τιμόνι της ηγεσίας (γιατί Τσίπρα-Θεοδωράκη τους θεωρεί σούργελα και άλλη μεταρρυθμιστική-σοσιαλδημοκρατική επιλογή δεν υπάρχει στον ορίζοντα, ο Παπαδόπουλος τελικά δεν κατέβηκε).
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
exomotis
- Chiprleader

-
paralo
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Exει σχεση αυτο που εγραψα , με αυτο που αραδιαζεις ?
Ψιτ, ακρίτα της Ευρώπης, όταν θα παραδεχτεί το μπουρδελοκράτος οτι μας πληρώνουν για το "μαγαζι γωνία" και ο λαϊκισμός θα πάει περίπατο (σε ενα παραλληλο συμπαν βεβαια), ο κάθε Συριζα θα ξαναδει τα ποσοστά του 4%.
Εκτιμώ εν τελει το αποβλακωντικό Αλεξέι -ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΛΚ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΕ - για να βγει το μνημονιο, απλώς, μιας και κάτι εχω διαβάσει κι εγώ στη ζωή μου -παρα τα ιντερνετικά ορθογραφικά μου λάθη - εκτιμώ και τη διαθεση γενικότερης συζητησης, χωρίς να μιλάμε ολη την ωρα πολιτικά (που εγώ προσωπικά δεν το έχω και καθόλου σαν ικανότητα).
Αυτα.
Το "στηρίζουμε Τσιπρα" παρότι μου φαίνεται χαζό να το διευκρινίζω οτι το ειρωνευομαι, εν τέλει, για όποιον μείνει πισω, το τσιπραριό -ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙ- ειναι η καλύτερη αποβλακωντική περίπτωση για όλους εκείνους που πίστεψαν οτι "ρε μπας και μας κοροίδευουν? ". Τελικώς οχι. Δεν μας κοροϊδευουν οτι λεφτά δεν έχουμε. Και ο Τσίπρας έχει τα κότσια να μας γονατίζει όσο πάει μεχρι να το πιστεψουμε ΟΛΟΙ , απαξάπαντες.

0 .
#ccc
-
Kauldron
- Supreme poster

Τρικυμία, το ορθό είναι "αποβλακωτική", οχι "αποβλακωντική".
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
paralo
- Crazy poster

Καλε ναι, απο το βλακέΝτιος.
Οπως παντα, to the idiotic point.
Και μετά σου κάνουν και προσωπικές επιθέσεις, τρομάρα σου.
Οπως παντα, to the idiotic point.
Και μετά σου κάνουν και προσωπικές επιθέσεις, τρομάρα σου.
0 .
#ccc