Ραχήλ Μακρή vs Θεανώ Φωτίου

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ραχήλ Μακρή vs Θεανώ Φωτίου

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Αύγ 2015, 21:00

εννουσα το 46% του ΓΑΠ .
ποιοι τον ψηφισαν; Οι ελευθεροι επαγγελματίες; Οι ιδιωτικοι υπαλληλοι;
Οι ΔΥ κανουν κουμαντο σε αυτό το χάος, και όπου φυσάει ο άνεμος, πανε. Ο Λαφα το Γεναρη το τι πιπες ειχε πει στους ΔΕΗτζηδες στην πτολεμαιδα δεν περιγραφεται. Οι στρατιωτικοι ψηφισαν καμμενο παλι τον Γεναρη.
Γενικα δλδ, αυτό το μνημόνιο αφορά το Κράτος και όλο αυτό το σόου ειναι για να σταματησουν οι στρατιές των κοματικών ψηφοφόρων.
Πεθαινω να μαθω τι σκατά θα τους ταξουν τώρα ( και ποιό κόμμα θα τολμησει να τους ταξει).
0 .
#ccc

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 30 Αύγ 2015, 21:27

paralo έγραψε:εννουσα το 46% του ΓΑΠ .
Οι ΔΥ κανουν κουμαντο σε αυτό το χάος, και όπου φυσάει ο άνεμος, πανε. Ο Λαφα το Γεναρη το τι πιπες ειχε πει στους ΔΕΗτζηδες στην πτολεμαιδα δεν περιγραφεται. Οι στρατιωτικοι ψηφισαν καμμενο παλι τον Γεναρη.
Γενικα δλδ, αυτό το μνημόνιο αφορά το Κράτος και όλο αυτό το σόου ειναι για να σταματησουν οι στρατιές των κοματικών ψηφοφόρων.
Πεθαινω να μαθω τι σκατά θα τους ταξουν τώρα ( και ποιό κόμμα θα τολμησει να τους ταξει).

Για να είμαι ειλικρινής, τον ΓΑΠ δεν τον θεωρώ πολιτικό. Σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορώ καν να τον αντιπαθήσω ως πολιτικό πρόσωπο. Στο δικό μου σκεπτικό, παραπέμπει σε έναν από τους εκατοντάδες γόνους επιχειρηματιών, που έχουν μια απολύτως ακαδημαϊκή -και πλήρως άσχετη με τα ελληνικά δεδομένα- άποψη για το πως πρέπει να λειτουργεί το μπακάλικο που έγινε αλυσίδα σουπερμάρκετ και ο Ζήκος διευθυντής μάρκετινγκ. Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο Ζήκος, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός ακόμη κι από τον Βαρουφάκη που είναι μια πιο εξελιγμένη έκδοση του ΓΑΠ. Γενικώς, χειρότερα δεν γίνεται... αν και αυτό είναι μια αισιόδοξη άποψη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 30 Αύγ 2015, 21:45

paralo έγραψε:εννουσα το 46% του ΓΑΠ .

Οι μαλάκες.

Σε νήμα σχετικό με τον αυνανισμό και την τριχόπτωση, είχε βγεί το συμπέρασμα οτι είναι μύθος, αφού αν ίσχυε δεν θα υπήρχε ούτε ΕΝΑΣ πασόκος που να έχει έστω και μια τρίχα στο κεφάλι του.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Αύγ 2015, 21:48

@ΓΑΛΗ

bre, ο ΓΑΠ πηρε 46% οχι μόνος του, τη σχολή "ΓΑΠ" εννοούσα. Αυτό το πολιτικό συστημα που στοιχιζόταν πισω απο ενα προσωπο (που όπως λες ΗΤΟ ασχετο, αποδεδειγμενα) και οχι μόνο αυτό, αλλά κιότευε κιόλας να κάνει όσα έπρεπε.
Το τι βρισιδι εχει ακούσει το ΠΑΣΟΚ ολα αυτά τα χρόνια για αποφάσεις που ομως ΠΑΡΘΗΚΑΝ , σε ενα παραλληλο συμπαν θα μπορουσε να πει κάποιος οτι ζουμε τον υπαρκτό σουρεαλισμό εδώ και 5 χρόνια.

(σε καμια περιπτωση δεν υπερασπιζομαι το πασοκ εκ των εσω. Απλώς παρατηρώ οτι το μνημόνιο του '10 ειναι εδώ, ενωμένο δυνατό και ΑΜΑ θέλει ο Ελληνας μισθωτός να ξαναδει ΔΑΝΕΙΟ στη ζωή του θα πρεπει να ξεπουληθεί πτώτα στη Βουλγαρία ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.)

Δλδ, και οι πολιτικοί μας ΠΙΑ εχουν παρει τις αποφάσεις τους οτι ειναι αναλώσιμοι και πρεπει να μαθουν να επικοινωνουν το μνημόνιο στον κόσμο και ο κόσμος να το αντιλαμβάνεται τι εννοειται "ηλεκτρονικό συστημα" και "ο ΟΤΕ ειναι ιδιωτικός". Παλια, εννοιες που δεν νομίζω να ειχαν σκεφτεί οι ψηφοφόροι του κεντρο-αριστερού χώρου.

Γενικώς, το πασοκ ολοι το βριζουν, το πασοκ όλοι το βιώνουμε , το πασοκ και τις επιλογές του υπακούει ολο το πολιτικό συστημα. Εγώ αυτό βλέπω.

εντιτ: οταν λεω "εκ των εσω" εννοώ οτι θα προτημουσα να μην μου κολλησετε τωρα οτι ειμαι πασοκακι - κομματοποιημένη ή ψηφοφόρος.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 30 Αύγ 2015, 22:36

Metranion έγραψε:
paralo έγραψε:γιατι την λετε στον Σατανικό που ζει εξωτερικό; Τι το φάουλ εχει αυτό το πραγμα; )

Γιατί την έκανε με μικρά βηματάκια και κάνει κριτική εξ' αποστάσεως ενώ εκεί που μένει ξέρει ότι το μπαζόκ θα το είχαν για τα μπάζα, απλώς δεν θα έμπαινε ούτε καν στο κοινοβούλιο. Άσε που δεν βίωσε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης τίποτα στην Ελλάδα.

Θα μπορούσε, φυσικά, να αντιτάξει το αντεπιχείρημα που χρησιμοποιώ και εγώ, που ζώ εκτός Ελλάδας από το 1997:

Τουτέστιν:

δεν βίωσα μεν την κρίση, αλλά αφού δεν ήμουν εκεί να συνεισφέρω στη δημιουργία της (για την ακρίβεια, όταν εσείς γλεντοκοπάγατε με δανεικά εγώ δούλευα σαν μούλος έξω και έστελνα πίσω και εμβάσματα), συνεπώς θα κάνω όση κριτική εξ'αποστάσεως γουστάρω, και πήξτε.

Γενικά, όποιος έχει πρόβλημα με Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, ας είχε ο ίδιος τα κότσια και τις ικανότητες να φύγει κι εκείνος έξω, και γενικώς ας πρόσεχε και τ'@@ μας κουνιούνται.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Αύγ 2015, 22:40

Μα δεν μπορεί να στηρίζει ένα σάπιο κόμμα εξ αποστάσεως χωρίς να βιώσει στην μπανανία που ζούσε.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 30 Αύγ 2015, 22:44

paralo έγραψε:@ΓΑΛΗ

bre, ο ΓΑΠ πηρε 46% οχι μόνος του, τη σχολή "ΓΑΠ" εννοούσα. Αυτό το πολιτικό συστημα που στοιχιζόταν πισω απο ενα προσωπο (που όπως λες ΗΤΟ ασχετο, αποδεδειγμενα) και οχι μόνο αυτό, αλλά κιότευε κιόλας να κάνει όσα έπρεπε.
Το τι βρισιδι εχει ακούσει το ΠΑΣΟΚ ολα αυτά τα χρόνια για αποφάσεις που ομως ΠΑΡΘΗΚΑΝ , σε ενα παραλληλο συμπαν θα μπορουσε να πει κάποιος οτι ζουμε τον υπαρκτό σουρεαλισμό εδώ και 5 χρόνια.

(σε καμια περιπτωση δεν υπερασπιζομαι το πασοκ εκ των εσω. Απλώς παρατηρώ οτι το μνημόνιο του '10 ειναι εδώ, ενωμένο δυνατό και ΑΜΑ θέλει ο Ελληνας μισθωτός να ξαναδει ΔΑΝΕΙΟ στη ζωή του θα πρεπει να ξεπουληθεί πτώτα στη Βουλγαρία ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.)

Δλδ, και οι πολιτικοί μας ΠΙΑ εχουν παρει τις αποφάσεις τους οτι ειναι αναλώσιμοι και πρεπει να μαθουν να επικοινωνουν το μνημόνιο στον κόσμο και ο κόσμος να το αντιλαμβάνεται τι εννοειται "ηλεκτρονικό συστημα" και "ο ΟΤΕ ειναι ιδιωτικός". Παλια, εννοιες που δεν νομίζω να ειχαν σκεφτεί οι ψηφοφόροι του κεντρο-αριστερού χώρου.

Γενικώς, το πασοκ ολοι το βριζουν, το πασοκ όλοι το βιώνουμε , το πασοκ και τις επιλογές του υπακούει ολο το πολιτικό συστημα. Εγώ αυτό βλέπω.

εντιτ: οταν λεω "εκ των εσω" εννοώ οτι θα προτημουσα να μην μου κολλησετε τωρα οτι ειμαι πασοκακι - κομματοποιημένη ή ψηφοφόρος.

Εδώ που τα λέμε, είναι όντως κωμικό να διαρρυγνύουν τα ιμάτια τους για το πασόκ όσοι απαιτούν συνέχεια της πολιτικής του υπό την αιγίδα άλλου κόμματος με μνημονιακές/αντιμνημονιακές σημαίες και την αποδοχή έντιμων ή άτιμων συμβιβασμών.

Οπότε, από εμένα τουλάχιστον, δεν μπαίνει θέμα sticker. Η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν απαξιωθεί τόσο πολύ, που η Ραχήλ κολλάει stickers στην πρώην συνοδοιπόρο και νυν ολίγον μνη Θεανώ και απλώς γελάμε. Οπότε, χαλάρωσε και κράτα δυνάμεις για την επόμενη τιτανομαχία μεταξύ Ραχήλ-Ζωής. Τη μητέρα των μαχών.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 30 Αύγ 2015, 22:58

Metranion έγραψε:

:LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL:

Κατινάρες... Αυτά γίνονται όταν δίνεται στις γυναίκες το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Κάτι ήξεραν οι παλιοί.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Αύγ 2015, 23:04

o ΜΟΝΟΣ που έχει συναίσθηση της εννοιας σεξισμός εδω μέσα ειναι ο Πηξτε.
Ολοι οι άλλοι γτπκ.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 30 Αύγ 2015, 23:09

paralo έγραψε:o ΜΟΝΟΣ που έχει συναίσθηση της εννοιας σεξισμός εδω μέσα ειναι ο Πηξτε.
Ολοι οι άλλοι γτπκ.

Δεν είμαι εγώ σεξιστής. Αυτές είναι κότες.

Μόνον η Ζωάρα διαθέτει class. Γυναίκα με αρχiδια. Ρησπέκτ. Σαν την Γαλή (ξαναρησπέκτ).
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”