Στις 25 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε στηρίζουμε ουλοι τον πρόεδρο βασίλη....
http://www.sport-fm.gr/article/o-lebedis-ekane-lathos-tin-imerominia-twn-eklogwn/3105375

Kauldron έγραψε:Η ΕΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι που δεν προσφέρουν ήδη τα υπάρχοντα κόμματα στη Βουλή, μόνο μία ψευδαίσθηση ανανέωσης με μια εσάνζ τρολλαρίσματος. Εννοείται ότι καλύτερα να είναι αυτοί τρίτοι παρά η ΧΑ, το ΚΚ ή η ΛΑΕΝ αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο.
Εδώ διαφωνώ. Πολύ καλύτερα να είναι τρίτο κόμμα η ΧΑ.

AZUREUS έγραψε:
Στις 25 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε στηρίζουμε ουλοι τον πρόεδρο βασίλη....
![]()
http://www.sport-fm.gr/article/o-lebedis-ekane-lathos-tin-imerominia-twn-eklogwn/3105375

Rakomelofronas έγραψε:Το να έχει σημαντικό ρόλο ένα νεοναζιστικό κόμμα δεν έχει την παραμικρή χρησιμότητα και μόνο κακό κάνει και στην εικόνα της χώρας και στον πολιτικό διάλογο και τη λειτουργία των θεσμών γενικά. Και μόνο η συμφωνία του σε εκείνη ή την άλλη θέση κάνει κακό στην ίδια τη θέση, ή θα έπρεπε να κάνει αν δεν είχε αρχίσει να αυξάνεται η ανοχή στο φαιοκόκκινο τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, η ΧΑ είναι ο λόγος που δεν υπήρξε επιτροπή του Όχι στο δημοψήφισμα και που ο Λαφαζάνης πήρε την τρίτη διερευνητική εντολή παρότι το καταστατικό της ΛΑΕΝ δεν είχε εγκριθεί ακόμα από το πρωτοδικείο. Ακόμα και αν κάποιος ελπίζει ότι η παρουσία τους και μόνο θα αναγκάσει την όποια κυβέρνηση να δει πιο συστηματικά το πρόβλημα των λαθρομεταναστών (οι πρόσφυγες δεν είναι πρόβλημα), οι τελευταίοι μήνες τον διαψεύδουν πανηγυρικά, για να μην πούμε για τα τελευταία χρόνια γιατί από το 2012 η ΧΑ είναι στη Βουλή.

Kauldron έγραψε:Δεν ξέρω τίποτα για νεοναζιστές, και προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει ποιός λέει κάτι, αλλά τί είναι αυτό που λέει.
Και αυτά που λένε περί αυτάρκειας της χώρας και αύξησης (ή μάλλον δημιουργίας) παραγωγής, με βρίσουν σύμφωνο, και τα λέω κι εγώ εδώ και καιρό.

Kauldron έγραψε:Δεν ξέρω τίποτα για νεοναζιστές
Και αυτά που λένε περί αυτάρκειας της χώρας και αύξησης (ή μάλλον δημιουργίας) παραγωγής, με βρίσουν σύμφωνο, και τα λέω κι εγώ εδώ και καιρό.