Ρεκ_ _μας έγραψε:επειδή δε γουστάρω τις μεσοβέζικες φάσεις ταξικά ψηφίζω κκε και εθνικά χρυσή αυγή.
spinning φοβερό για Χρυσαυγίτης!

Ρεκ_ _μας έγραψε:επειδή δε γουστάρω τις μεσοβέζικες φάσεις ταξικά ψηφίζω κκε και εθνικά χρυσή αυγή.

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Green Dragon έγραψε:Σκεφτόμουν άκυρο με βρισίδια αλλά μάλλον δεν θα τους κάνω την χάρη.
Δες τι σου έχω γράψει αλλούΕπιλογές υπάρχουν, και θα υπάρξουν, μην εγκαταλείπεις τον ιδεολογικό προσανατολισμό σου

Green Dragon έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Green Dragon έγραψε:Σκεφτόμουν άκυρο με βρισίδια αλλά μάλλον δεν θα τους κάνω την χάρη.
Δες τι σου έχω γράψει αλλούΕπιλογές υπάρχουν, και θα υπάρξουν, μην εγκαταλείπεις τον ιδεολογικό προσανατολισμό σου
Δεν έχω ιδεολογικό προσανατολισμό, είμαι πολιτικά άθεος.

Green Dragon έγραψε:
Δεν έχω ιδεολογικό προσανατολισμό, είμαι πολιτικά άθεος.

Λαχουρένιος έγραψε:ΚΚΕδαρα

exomotis έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:ΚΚΕδαρα
Εαν το κομμα ενσωματωσει την Νεα σπορα ,και παρει και απο Ανταρσυα και πλευροκοπησει και τον Παναγιωτη , τοτε φτανει το 7% ανετα.
Νομιζω οτι ο Παναγιωτης εκει θα εχει το προβλημα εχρι τελος γατι αυτα που λεει τωρα , ειναι μισα σε σχεση με αυτα του ΚΚΕ.
Δεν δινει δηλαδη ολοκληρωμενη εικονα για το ποιος θα ελεγχει τς παραγωγικες δυναμεις στο εγχειρημα του ΛΑΕ.
Δεν μπορει δηλαδη να απαντησει στο θεμα νομισμα ξεκαρφωτα , λες και το νμισμα θα του λυσει το προβλημα.
Εκει καθε μερα θα χανει γιατι το ΚΚΕ λεει τυλαχιστο οτι θελει αλλαγη πλαισιου , στο λεβεντικο ετσι , ο Παναγιωτης ομως ουτε καν αυτο δεν λεει.
Γενικα και αοριστα λεει οτι το κεφαλαιο θα του κανει παραχωρησεις.

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Green Dragon έγραψε:Δεν έχω ιδεολογικό προσανατολισμό, είμαι πολιτικά άθεος.
Δραχμή δε θέλεις;