@arxelaos
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=42612
O Τσίπρας στην Αντιπολίτευση!
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Re: O Τσίπρας στην Αντιπολίτευση!
Έχω φάει το εξής κόλλημα: ποιο ενδεχόμενο έχει μεγαλύτερο comedy value: συγκυβέρνηση τσίπρα με λάφα ή με νδ; Έχω σκαλώσει, πραγματικά.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Kauldron
- Supreme poster

Τη συγκυβέρνηση ΝΔΣΟΚ δεν την ξεπερνάει τίποτα.
Απολαυστικός ο Χοντρός με τα "απολύτως" του.
Απολαυστικός ο Χοντρός με τα "απολύτως" του.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
paralo
- Crazy poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Έχω φάει το εξής κόλλημα: ποιο ενδεχόμενο έχει μεγαλύτερο comedy value: συγκυβέρνηση τσίπρα με λάφα ή με νδ; Έχω σκαλώσει, πραγματικά.
Σημερα το απογευμα, μια απο τις βουλευτινες του Συριζα (νμζ η Καρακωστα) ελεγε αυτολεξη τα εξής:
"Ναι, ειναι δυνατόν να υπαρξει συγκυβερνηση με τη ΛΕ . Αυτοί εφυγαν, αρα αυτοί πρεπει να γυρισουν. Αυτό θα σημανει οτι εχουν αλλάξει".
Περιττό να πώ οτι καραφλιασαν όλοι...Γυρναει ο ΝΔιτης στον Ποταμίσιο και του κάνει: "Τι ; Εδώ νόμιζες οτι τελειώνει το ανέκδοτο;"
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Προσωπικά δεν με νοιάζει.
Σε θέμα χρόνου συμφαίνει η ΝΔίτσα να τελειώνουμε. Οι Τράπεζες ειναι μεχρι τελος Δεκέβρη να περασουν την αξιολογηση . Αν δεν τα καταφερουν, εκεί θα ψιλο κλάψουν μερικοί. (οχι οι καταθέτες).
Σε θεμα τώρα σουρεαλισμού, τι να πώ. Απο τους ΛαΛα, ο Λαπαβίτσας ΘΕΛΕι όντως να επαληθευσει τη θεωρία του. Ο Λαφαζανης αμεσως μετά τη συμφωνία ειχε δηλώσει στα μουλωχτά (κάπου τώρα, δεν θυμάμαι) "Δεν ειμαστε τρελοι να θέλουμε τη ρήξη". Αρα?
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
exomotis
- Chiprleader

Δεν ειμαι μαντης, αλλοι εχουν το ταλαντο , αλλα τους πεφτει λιγο βαρυ....στην κεφαλα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρχέλαος έγραψε:Πολύ περίεργη τοποθέτηση Παππά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον βγεί πρώτο κόμμα αλλά πιθανώς ακόμα και αν βγεί δεύτερο,θα πρέπει είτε να συγκυβερνήσει και μαζί με τους ΑΝΕΛ-αν και θεωρώ δύσκολο να πετύχουν έστω το όριο εισόδου στη βουλή-δεν θα φτάνει ο αριθμός των εδρών.
Θα πρέπει να υπάρξουν και άλλοι κυβερνητικοί εταίροι με ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή σίγουρα εκτός.
Οπότε,βλέπω τρείς επιλογές.
Η πρώτη αφορά την εκδοχή που απορρίπτει ο Παππάς,δηλαδή συνεργασία με ΠΑΣΟΚ,Ποτάμι ή και ΝΔ αν χρειαστεί.
Η δεύτερη αφορά πιθανή παραίτηση Τσίπρα και τη σύμπραξη σε μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων ή κάτι τέτοιο
Η τρίτη αφορά συνεργασία με τη ΛΑΕΝ,αλλά υπερβαίνει τα όρια και ακόμα και του τρολαρίσματος.
Τώρα,αν ο Παππάς εκτιμάει ότι είτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αυτοδυναμία είτε ότι θα μπορεί να ξανασχηματίσει κυβέρνηση μόνον με τους αλλούς,κάνει μεγάλο λάθος.
Kανεις δε θελει να συγκυβερνησει με κανενα πριν τις εκλογες για να αυξηθει η πολωση.Μετα τις εκλογες ολα θα παρουν τον δρομο τους.
0 .