Νομιζεις οτι εισαι εξυπνος Μητροπουλε σαπακι, λαμογιο.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: Νομιζεις οτι εισαι εξυπνος Μητροπουλε σαπακι, λαμογιο.

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Αύγ 2015, 18:07

Ο αναρχοκομουνιστης σκυλε του Λουκυ Λουκ , δεν ειναι αυτο που περιγραφεις , αλλα εντελως το αντιθετο.
Ασε εμενα που ξεφευγω, δεν ειμαι το καλυτερο παραδειγμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 17 Αύγ 2015, 18:10

Ρεκ_ _μας έγραψε:
exomotis έγραψε:Πιστευω αυτα που γραφω, αλλα με χετε συνηθισει μονο οταν γραφω ασχημα και σκληρα, και δεν σας καθεται καλα το πραγματικο μου ευγενικο στυλ.
Εκει διακρινεις το ηθος και το υφος της γραφης, εαν ξερεις κιολας να το ξεχωριζεις.

έτσι σε έχουμε συνηθίσει. σκληρό και ανελέητο αναρχομηδενιστοκομμουνιστή προς τον ταξικό αντίπαλο.
και μας προκαλεί απορία για το τι σε έπιασε και γλυκομιλάς στην νεαρά ποταμίσια δεξιούλα. :fico:

καλά, οτι εκπροσωπώ την ποταμίσια δεξιά του ελληνικού μποτ-ικου διαδυκτίου , αυτό αποτελεί fact.
:s_crazy

Μονο ενας εμπειρος ξεχωριζει το λογαριασμό μου απο το πανερι των Δεξιών που ξεφυγαν απο το μαντρί της ΝΔουλας και μπηκαν στο αγημα του Καλησπερα Καλησπερα. :s_crazy
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 17 Αύγ 2015, 18:45

nik_killthemall έγραψε:λεγεται αυτο-κριτικη, δεν διατηρει εργολαβιες με αριστερους, δεξιους, και λοιπους οπαδους, και εαν ποτε στη ζωη σου την ειχες συναντησει, θα ειχες παραδωσει τα πολιτικα σου δικαιωματα στο πρωτο καδο ανακυκλωσης που θα συναντουσες.

ξεφτιλισου ελευθερα τωρα με την "κριτικη κατα εναν χαλβα" ...

Με το συμπάθιο, αλλά σε είδαμε κι εσένα, έχεις ξεσκιστεί στην αυτοκριτική...
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 17 Αύγ 2015, 18:54

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:λεγεται αυτο-κριτικη, δεν διατηρει εργολαβιες με αριστερους, δεξιους, και λοιπους οπαδους, και εαν ποτε στη ζωη σου την ειχες συναντησει, θα ειχες παραδωσει τα πολιτικα σου δικαιωματα στο πρωτο καδο ανακυκλωσης που θα συναντουσες.

ξεφτιλισου ελευθερα τωρα με την "κριτικη κατα εναν χαλβα" ...

Με το συμπάθιο, αλλά σε είδαμε κι εσένα, έχεις ξεσκιστεί στην αυτοκριτική...

με το συμπαθειο, αλλα πότε ακριβως καποιο κομμα που υποστηριζω (τζημερος, λεβεντης και κατι ψηλα απο ποταμι) εγινε κυβερνηση αεναης κωλοτουμπας και ανικανοτητας = συριζανελ = νδ-σοκ, ωστε να ξεσκιστω στην αυτοκριτικη ?
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Αύγ 2015, 18:56

Αυτοι ειναι τωρα τα πουλεν σου?

Πεστο ρε ανθρωπα και σε ειχαμε παρεξηγησει.
Τοσο σωστος εισαι δηλαδη.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 17 Αύγ 2015, 19:01

nik_killthemall έγραψε:με το συμπαθειο, αλλα πότε ακριβως καποιο κομμα που υποστηριζω (τζημερος, λεβεντης και κατι ψηλα απο ποταμι) εγινε κυβερνηση αεναης κωλοτουμπας και ανικανοτητας = συριζανελ = νδ-σοκ, ωστε να ξεσκιστω στην αυτοκριτικη ?

Ευθύνες δεν έχεις μόνο για όσα ψηφίζεις, αλλά και για όσα κάνεις ή δεν κάνεις. Ούτε εγώ έχω ψηφίσει ποτέ κόμμα εξουσίας αλλά έχω κάνει άπειρες φορές αυτοκριτική εδώ μέσα. Εσύ το μόνο που πράττεις είναι να προσβάλλεις κοινωνικές ομάδες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2015, 19:01

nik_killthemall έγραψε:με το συμπαθειο, αλλα πότε ακριβως καποιο κομμα που υποστηριζω (τζημερος, λεβεντης και κατι ψηλα απο ποταμι) εγινε κυβερνηση αεναης κωλοτουμπας και ανικανοτητας = συριζανελ = νδ-σοκ, ωστε να ξεσκιστω στην αυτοκριτικη ?

Mαλακα μου,ο Χελωνος σπαμμαρε υπερ του Τσιπρα για μηνες,και σε μια νυχτα ολο αυτο ξεχαστηκε σαν να μη συνεβη ποτε και συνεχιζει το βιολι του.Παλι καλα που υπαρχουν οι παλιοτερες αναρτησεις.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Αύγ 2015, 19:09

ΠΗΞΤΕ έγραψε:

Ευθύνες δεν έχεις μόνο για όσα ψηφίζεις, αλλά και για όσα κάνεις ή δεν κάνεις. Ούτε εγώ έχω ψηφίσει ποτέ κόμμα εξουσίας αλλά έχω κάνει άπειρες φορές αυτοκριτική εδώ μέσα. Εσύ το μόνο που πράττεις είναι να προσβάλλεις κοινωνικές ομάδες.

Το και α και ου δεν ηταν κομμα εξουσιας?
Για τον αντωνακη τοτε γιατι εκλαιγες?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 17 Αύγ 2015, 19:13

exomotis έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:

Το και α και ου δεν ηταν κομμα εξουσιας?
Για τον αντωνακη τοτε γιατι εκλαιγες?

Ναι, γνωστός νεοδημοκράτης εγώ, που θέλω εγχώριο νόμισμα κι εθνικοποίηση τραπεζών.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Αύγ 2015, 19:25

Ε για κουμμουνι δεν σε κοβει καποιος , μονο σαν τρολ που δεν γνωριζει και πολλα απο αυτο.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”