XAXAXAXAXAXA
Oi συμβουλοι ειναι Αποκλειστικής Επιλογης Κουρουπλή.
(βγαζουμε εξω της τασκ )
Υποχρεωτικό τσεκαπ αλλιώς πρόστιμο
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Re: Υποχρεωτικό τσεκαπ αλλιώς πρόστιμο
Ο Κουρουμπλής προτείνει λύσεις που κάνουν μεγαλύτερο το πρόβλημα.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

ο κουρουμπλης ειναι της παλιας σχολης
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
paralo
- Crazy poster

Metranion έγραψε:ο κουρουμπλης ειναι της παλιας σχολης
Μάγοι της Φυλής, Εξορκιστές και Ξεματιάστρες.
Λογω Τουριστικής σεζον δεν εχει ξαμολύσει την νεοσυστατη προσωπική του ΤασκΦορς.
0 .
#ccc
-
Freisinniger
- Maître des anions

δεν το έπιασες, την επόμενη φορά
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
exomotis
- Chiprleader

-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

ΓΑΛΗ έγραψε:Ο Κουρουμπλής προτείνει λύσεις που κάνουν μεγαλύτερο το πρόβλημα.
δεν πειραζει...
ας γιγαντωθουν τα προβληματα μηπως και βαλουν μυαλο

0 .
-
paralo
- Crazy poster

Metranion έγραψε:δεν το έπιασες, την επόμενη φορά
Τώρα, ρίχνω μια πασχιέτζα να μου έρθει Θεία Φώτιση.
0 .
#ccc
-
paralo
- Crazy poster

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=42428
Μου ήρθε!
Ε, αμα το κάνει ετσι και ο Καπιταλ Ομπαμα, παω πασο.
Μου ήρθε!
Μία συντριπτικά συγκλονιστική προσωπική του εμπειρία μετέφερε στο protagon ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μία προσωπική του εμπειρία η οποία τον έπεισε τελεσίδικα για την αξία και τη σημασία των υποχρεωτικών προληπτικών εξετάσεων για ορισμένους τύπους καρκίνου.
Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρει στο protagon τα εξής συγκλονιστικά:
"Μία ημέρα επισκέφθηκα τη 17χρονη κόρη ενός φίλου μου στο αντικαρκινικό νοσοκομείο της Αθήνας «Άγιος Σάββας» και λύγισα. Όμως, το σοκ με περίμενε παρακάτω. Ο θεράπων ογκολόγος της μικρής κοπέλας μού εξήγησε ότι, εάν η 17χρονη είχε υποβληθεί πριν από δύο χρόνια σε μία απλή προληπτική εξέταση, τότε όλα θα ήταν διαφορετικά. Θα είχε κερδίσει τη ζωή της! Κόπηκαν τα γόνατά μου και από τότε δεν με αγγίζει καμία υποκριτική κραυγή εκείνων οι οποίοι έχουν γνώμη για όλα".
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, πράγματι, επεχείρησε να ανοίξει τον δημόσιο διάλογο για μία πρακτική στην πρόληψη και στις υποχρεωτικές προληπτικές εξετάσεις, πρακτική η οποία εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά από τον Γκόρντον Μπράουν στο βρετανικό ΕΣΥ και συνεχίζεται στις ημέρες μας από τον Μπάρακ Ομπάμα στο θέμα της πρόληψης των καρκίνων.
Χαλάει μεγάλα χρηματικά ποσά στην προαγωγή της πρόληψης και της προαγωγής της υγείας η χώρα μας, παρά το γεγονός ότι αυτά τα κονδύλια μειώθηκαν κατά 40% κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, και πρόληψη δεν έχουμε στην Ελλάδα. Κυρίως, επειδή η πρόληψη απουσιάζει παντελώς από την κουλτούρα και την καθημερινή πρακτική ζωή των Ελλήνων πολιτών.
Μεγάλα λόγια να βαφτίζεται νεοφιλελευθερισμός η αγωνιώδης προσπάθεια για εμπέδωση της πρόληψης στον γενικό πληθυσμό, και μάλιστα κατεπειγόντως, η προσωπική εμπειρία την οποία μετέφερε στο protagon ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, όμως, δύναται να αποστομώσει πλείστους όσους από τους επικριτές του, ιδιαιτέρως τους κακεντρεχείς μεταξύ τους...
Ε, αμα το κάνει ετσι και ο Καπιταλ Ομπαμα, παω πασο.
0 .
#ccc
-
Γιάννης
- Rookie poster

Alejandro έγραψε:Αυτά που λένε είναι ένα μάτσο μαλακίες.
Απαγορεύεται από το Σύνταγμα να σε υποχρεώσουν να κάνεις εξετάσεις. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να είναι υποχρεωτικές οι εξετάσεις και αυτό όταν είναι απολύτως αναγκαίο. Η γενική υποχρέωση εξετάσεων για όλο τον πληθυσμό είναι μια σαχλαμάρα και μισή.
Επίσης, με την ίδια λογική, αν δηλαδή καθιερώσουμε το σύστημα της "ευθύνης λόγω διακινδύνευσης" ή λόγω "επικίνδυνης ζωής", θα έπρεπε πχ και οι καπνιστές να πληρώνουν για την θεραπεία από τις ασθένειες που προκαλεί το κάπνισμα.
Σωστό αυτό. Να το καθιερώσουμε. Στηρίζω. Δεν χρωστάμε τίποτα εμείς οι υπόλοιποι να πληρώνουμε για τον εθισμό του κάθε ανεγκέφαλου.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."