paralo έγραψε:το συνθετικό -φοβικός ειναι λιγο ιδεολογική καρικατουρα.
paralo έγραψε:Πωωω . Τι μαλακία δερνει τον κόσμο (εμενα εννοώ) βραδιατικο...
Κακώς εννοείς εσένα μόνο, γενικά μας δέρνει

paralo έγραψε:το συνθετικό -φοβικός ειναι λιγο ιδεολογική καρικατουρα.
paralo έγραψε:Πωωω . Τι μαλακία δερνει τον κόσμο (εμενα εννοώ) βραδιατικο...

fasistario έγραψε:Ο κάθε Μπόμπολας, Χελώνε, έχει αρκετά ευρώ στην άκρη, που στ' @@ του αν πλέον θα πληρώνεται σε δραχμές. Θα συνεχίσει να ζει μες την γκάβλα, και θα αποκτήσει ακόμα περισσότερη δύναμη.
Ο εξορθολογισμός του κράτους και ο εκσυγχρονισμός της Δημόσιας Διοίκησης είναι αυτά που φοβίζουν όλους αυτούς τους ολιγάρχες.

Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

fasistario έγραψε:Εγώ θέλω να δω τους Μπόμπολες να σπάνε πέτρες μέχρι να ψοφήσουν, μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς τους μέχρι εφηβικής ηλικίας, και αφού πρώτα έχει κατασχεθεί κάθε σεντς περιουσίας τους υπέρ του κράτους.
Αυτό με κάνει ποταμίσιο;
Απλά θέλω την δημιουργία ενός σοβαρού κράτους.
nik_killthemall έγραψε:προφανως οι συριζαιοι & ανελιτες, οι μνημονιακοτεροι ολων, απουσιαζουν απο τις φυλες των μνημονιακων. Και πως να μην απουσιασουν οταν τις φυλες των μνημονιακων τις οριζει η κομματικη προπαγανδα.
το προταγκον π.χ. ειναι το σαητ που εχει φιλοξενησει και αναπαραγει το 90% των συνεντευξεων του βαρουφακη μεχρι το 2014.
δωσε σανο στον ελ, και τον κανεις ο,τι θελεις ... οπως ειχε πει και ο προφητης, ο κοσμας ο αιτωλος.

Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Kauldron έγραψε:Οι ΑΝΕΛ είναι στους λαϊκοδεξιούς, οι συριζαίοι είναι στους πρώην παπανδρεϊκούς (όπως σκούζει ο μοσχοπόντικας). Καλύπτεται.