Tί μάθαμε από το κείμενο:
Ο συγγραφέας προσπάθησε κι αυτός να "βολευτεί" (εις βάρος του λαού, βέβαια) αλλά δεν τα κατάφερε (δεν έγλειφε αποτελεσματικά ή κάτι παρόμοιο).
Ο Μητσοτάκης δεν έκανε διορισμούς.
Ο Σημίτης δεν έκανε διορισμούς.
Το οτι μας έβαλε με πλαστά στοιχεία στο ευρώ ο Σημίτης, δεν σχολιάζεται καθόλου από τον συγγραφέα.
Όποιος πρωθυπουργός έκανε περικοπές ήταν καλός, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο ο συγγραφέας παραλείπει ν' αναφερθεί στον Καραμανλή, ο οποίος υποσχόταν περικοπές στις εκλογές του 2009. Γενικά ο Καραμανλής για κάποιο λόγο απλώς "παραλείπεται" στο πόνημα του συγγραφέα (ούτε για καλό δεν τον αναφέρει, ούτε για κακό, αφού χαλάει τη σούπα).
Εντάξει, αντικειμενικότατο το πόνημα, δεν μπορώ να πώ.
Σε ποιά ΜΚΟ είπαμε είναι ο συγγραφέας?
Σε ξέρω
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Σε ξέρω
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Kauldron έγραψε:Εμένα που με πειράζουν και οι παρτάκηδες, και ο Σταύρος που όντως τα παίρνει από τον Μπόμπολα, ποιός είμαι, με ξέρει κι εμένα ο συγγραφέας?
Αυτοί που κατάφεραν και την κοπάνησαν εις τας ευρώπας, επί Σημίτη, σε διάφορα διπλωματικά σώματα, κλπ, ενώ πρίν δούλευαν σε ΜΚΟ, και είναι φούλ ευρωπαϊστές, δεν είναι παρτάκηδες?
Οι εν Ελλάδι μνημονιακοί/Ευρωπαϊστές του Μένουμε Ελλάδα, που κατέβαιναν με τις μερσεντές και τα κόκκινα κρασιά, δεν είναι βολεμένοι και ως εκ τούτου παρτάκηδες?
Υπάρχει κάποιος ματσωμένος στην Ελλάδα που ΔΕΝ είναι Ευρωπαϊστής?
1) αν οντως σε ενοχλει οτι ο σταυρος τα πιανει απτον μπομπολα τοτε δεν θα ψηφιζες συριζανελ πολυ απλα γιατι και αυτοι τα πιανουν απτον μπομπολα. Αρα κατι αλλο σενοχλει στον καλησπερα καλησπερα.
2) κανεις δεν ειπε οτι οι παρτακηδες εχουν εργολαβια στους υποστηρικτες ευρω ή στους δραχμη. ο συμψηφισμος κατεργολαβια ειναι δειγμα φασισμου. Στη πραγματικοτητα που ολοι την γνωριζουμε, το νομισμα και η ΕΕ δεν εχουν καμια σχεση με την χρεοκοπια. Ειναι μαθηματικως βεβαιο οτι κι αν δεν μπαιναμε στην ευρωζωνη και παλι θα χρεοκοπουσαμε με δραχμη. Κακα τα ψεμματα το νομισμα ειναι η δικαιολογια για να μην αλλαξει η διεφθαρμενη μεταπολιτευτικη δομη της οικονομιας.
3) Υπαρχουν απειροι ματσωμενοι που δεν ειναι ευρωπαιστες, οι μισοι συριζαιοι που εχω γνωρισει π.χ. με περιουσιες και ακινητα ειναι δραχμολαγνοι, ΙΥ και ΔΥ που εχουν βγαλει πολυ χρημα στο εξωτερικο τα προηγουμενα χρονια κλπ. Το ερωτημα "ευρω ή δραχμη" σαν μεσο εξαγωγης συμπερασματος για το ποιος ειναι βολεμενος, απατεωνας, διεφθαρμενος κλπ. προδιδει απλα πληθος ψυχολογικων συμπλεγματων.
την ημερα του δημοψηφισματος δεν ψηφισα. ειχα τυπωσει το ψηφοδελτιο του κκε, αλλα τελικα δεν περασα να το ριξω. προτιμησα να παω σε εναν γαμο εκτος αθηνας, ενος παλιου καλου φιλου και συμφοιτητη του οποιου κουμπαρος ηταν αλλος παλιος καλος φιλος και συμφοιτητης. Ο κουμπαρος λοιπον που τον ειχα χασει καμποσα χρονια, με το ετερον ημιση (ιδιας επαγγελματικης ειδικοτητας) ελειπαν 3,5 χρονια στην αλλη ακρη της γης για δουλεια ή αλλιως οικονομικοι μεταναστες. γυρισαν ελλαδα πριν μερικους μηνες με το κομποδεμα που μαζεψαν με σκοπο να αγορασουν ενα σπιτι και να στησουν το σπιτικο τους. Ο φιλος ηταν περιλυπος σε ολο τον γαμο, ειδικα οταν μαθευτηκε οτι βγηκε το "οχι", ο,τι χρηματα ειχαν μαζεψει τα ειχαν σε ελληνικη τραπεζα, πλεον δεν μπορουσαν να τα κουνησουν (οπως και τωρα) και ακουγοταν πολυ το κουρεμα ή και η επιστροφη στη δραχμη αρα ο,τι ειχαν μαζεψει θα γινοταν 3-4 φορες μικροτερης αξιας.
παρτακιας ο κουμπαρος ?
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
paralo
- Crazy poster

ΓΑΛΗ έγραψε:ΧιΞιF έγραψε:paralo έγραψε:Εγω το διαβαζα και μου φανηκε γρηγορο, καυστικό και εν μερει αληθες.
Σωστά. Όμως το κείμενο είναι μονόπατο. Δεν αναφέρει κάτι για την "δεξά"
Μα και η "δεξά" ως κακέκτυπο του πασοκ λειτούργησε. Για να προσελκύσει ως ψηφοφόρο τον συγκεκριμένο τύπο. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι πιο φανατικοί αντιμνημονιακοί ψηφοφόροι του σύριζα είναι πρώην νεοδημοκράτες που δεν συγχώρησαν ποτέ στον Σαμαρά αυτά που σήμερα αποδέχονται χωρίς καμμία αντίδραση από τον Τσίπρα.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν αναφέρομαι σε χρήστες του φόρουμ γιατί είναι σαφές ότι εδώ το παιχνιδάκι είναι "αντίδραση για την αντίδραση", οπότε η υποκειμενική/γραμμική προσέγγιση είναι δεδομένη.
Αναφέρομαι σε ανθρώπους εκτός του διαδικτυακού χώρου.
...και πού να πάμε να κανουμε και αυτοκριτική σαν ψηφοφόροι! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΕΝΕΙ!
0 .
#ccc
-
ΧιΞιF
- Basic poster

Η Γάλη και ο Χελώνας έχουν δίκιο.
Επίσης, από γνωστούς μου (επομένως μην περιμένετε link) που διορίστηκαν κατά την διάρκεια του καθεστώτος Σημίτη έμαθα πως γέμιζαν γραφεία της ΔΕΗ μόνο και μόνο επειδή υπήρχαν άδειες καρέκλες, "άρα ήταν υποστελεχωμένες οι υπηρεσίες της ΔΕΗ" (λίγο πολύ σαν αυτά που αναφέρει ο Αρχέλαος στο http://free.bbfοrum.co/topic2700-10.html#p41335)
Επίσης, από γνωστούς μου (επομένως μην περιμένετε link) που διορίστηκαν κατά την διάρκεια του καθεστώτος Σημίτη έμαθα πως γέμιζαν γραφεία της ΔΕΗ μόνο και μόνο επειδή υπήρχαν άδειες καρέκλες, "άρα ήταν υποστελεχωμένες οι υπηρεσίες της ΔΕΗ" (λίγο πολύ σαν αυτά που αναφέρει ο Αρχέλαος στο http://free.bbfοrum.co/topic2700-10.html#p41335)
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg
'For assassinations I charge 500 Ryo.'
-
Kauldron
- Supreme poster

ΧιΞιF έγραψε:Η Γάλη και ο Χελώνας έχουν δίκιο.
Όπως κάθε απολυταρχικό καθεστώς, έτσι και ο Σημίτης λειτουργούσε με αθρόους διορισμούς (ημετέρων, φυσικά) προκειμένου να δημιουργήσει λαϊκά ερείσματα. Μ' αυτόν τον τρόπο "εξαγόρασε" τις ψήφους πολλών "Προεδρικών" (δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι υπήρχαν εξ' αρχής διάφορες υπο-συμμορίες στο ΠΑΣΟΚ) και δημιούργησε ισχυρό πυρήνα "Σημιτικών". Είναι γνωστά αυτά.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Και μεις ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ αλλά δεν τα καταφέρναμε να ξεκολλήσουμε απ τα χωράφια.
Είχατε τον τρόπο σας είσασταν πιο καπάτσοι.
έτσι είναι αγόρι μου. ας δούλευες κι εσύ τη γλώσσα λίγο παραπάνω. τι φοβήθηκες; μην τους σαλιώσεις;
τώρα όμως που έμαθες τα κόλπα κόλλα από δίπλα σε κανα μεταλλαγμένο σε συριζαίο πασόκο να δεις κι εσύ θεού πρόσωπο.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΑΛΗ έγραψε:Μα και η "δεξά" ως κακέκτυπο του πασοκ λειτούργησε. Για να προσελκύσει ως ψηφοφόρο τον συγκεκριμένο τύπο. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι πιο φανατικοί αντιμνημονιακοί ψηφοφόροι του σύριζα είναι πρώην νεοδημοκράτες που δεν συγχώρησαν ποτέ στον Σαμαρά αυτά που σήμερα αποδέχονται χωρίς καμμία αντίδραση από τον Τσίπρα.
Kατα τη γνωμη μου εγινε το αναποδο,γιατι πρωτα κυβερνησε η δεξια και μετα το πασοκ.Η διαφορα ειναι οτι το ΠΑΣΟΚ,επειδη κυβερνησε σε πιο ευνοικες συνθηκες σε σχεση με τη μεταδικτατορικη δεξια,μπορεσε και εκανε ευρυτερα και μεγαλυτερα ρουσφετια.
ΥΓ Για καποιο λογο χαθηκε αυτο το ποστ οταν το πρωτοεκανα.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Και μεις ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ αλλά δεν τα καταφέρναμε να ξεκολλήσουμε απ τα χωράφια.
Είχατε τον τρόπο σας είσασταν πιο καπάτσοι.
έτσι είναι αγόρι μου. ας δούλευες κι εσύ τη γλώσσα λίγο παραπάνω. τι φοβήθηκες; μην τους σαλιώσεις;
τώρα όμως που έμαθες τα κόλπα κόλλα από δίπλα σε κανα μεταλλαγμένο σε συριζαίο πασόκο να δεις κι εσύ θεού πρόσωπο.
Στο ποτάμι πήγε το παιδί.
0 .