ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ
-
paralo
- Crazy poster

Re: ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ
exomotis έγραψε:Το εγω μπορει να ειναι παντα ενα προβλημα της, αυτο ειναι αληθεια θανατερη θα εγραφα.
Απο την αλλη ομως αυτο ακριβως δεν εχει να κανει με τους πραγματικους δολοφονους της αρχουσας αστικης ελιτ , που εσεις η κυριαρχη ταξη στηριζετε.
Οταν (με) αποκαλεις "ελιτ" και "αρχουσα ταξη", πραγματικά μειδιαζω εως νιώθω συμπονια.
Στο τσακ ειμαι να ρωτησω, αν δεν γινομαι αγενης, για ειδικο λογαριασμό σε καποια τραπεζα για στηριξη του Ιδρυ(μα)τικου κορμου.
Οχι τπτ αλλο, μετά τα μεγαλοαστικά (μου) τραπεζια, καθε κυριακη εχει εκκλησία κ μετα παλι μεγαλοαστικό τσάι με κουλουρακια.

0 .
#ccc
-
Diego
- Crazy poster

paralo έγραψε:Στο τσακ ειμαι να ρωτησω, αν δεν γινομαι αγενης, για ειδικο λογαριασμό σε καποια τραπεζα για στηριξη του Ιδρυ(μα)τικου κορμου.
Οχι τπτ αλλο, μετά τα μεγαλοαστικά (μου) τραπεζια, καθε κυριακη εχει εκκλησία κ μετα παλι μεγαλοαστικό τσάι με κουλουρακια.
Μην τους γραφεις τετοια εδω μεσα, πες τους πως καθε κυριακη πρωι ξυπνας σε αλλο σπιτι διπλα σε νεαρα τεκνα που γνωρισες στο γκαζι,για να αρχισουν να σου στελνουν πμ
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Kauldron
- Supreme poster

Και για να επιστρέψουμε λίγο στο θέμα:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 82&catID=1
Παπαριές της καφρημερινής.
Λαφαζάνης στην Bild: Ανοησίες τα περί «εισβολής» στην ΤτΕ
15/7/2015 6:55:30 μμ | Πολιτική
«Ανοησίες» χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έτοιμο να «εισβάλει» στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο υπουργός Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, με δήλωσή του στην εφημερίδα Bild.
«Όλα αυτά τα σενάρια, όπου για παράδειγμα καταλαμβάνω την Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ανοησίες. Δεν είμαι τρομοκράτης. Αλλά αυτά τα 22 δισεκατομμύρια υπάρχουν - και μάλιστα μοιρασμένα σε διάφορα σημεία της χώρας. Σε μετρητά. Και τα χρήματα θα έπρεπε να δοθούν στον κόσμο», δηλώνει ο κ. Λαφαζάνης.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 82&catID=1
Παπαριές της καφρημερινής.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
paralo
- Crazy poster

-
paralo
- Crazy poster

-
Diego
- Crazy poster

paralo έγραψε:τα 22 δις ειναι ομολογα. ειναι χαρτια.ειναι πετσετακιααα
paralo έγραψε:α, ναι. Ειναι και "κρυμμενα" σε καθε γωνια της χώρα. Μη το ξεχναμε αυτό...
Ε οκ, αφου αυτα ειναι τα μονα προβληματακια στο προηγουμενο σχεδιο, ας τους το συγχωρεσουμε.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
paralo
- Crazy poster

Diego έγραψε:paralo έγραψε:τα 22 δις ειναι ομολογα. ειναι χαρτια.ειναι πετσετακιαααparalo έγραψε:α, ναι. Ειναι και "κρυμμενα" σε καθε γωνια της χώρα. Μη το ξεχναμε αυτό...
Ε οκ, αφου αυτα ειναι τα μονα προβληματακια στο προηγουμενο σχεδιο, ας τους το συγχωρεσουμε.
Η εκκλησια ειπε Πρωτα η μετανοια και μετα η συγχωρεση, παντως.
Δεν ειμαι σιγουρη οτι αυτο που γραφεις με μεταλικ γραμματοσειρα στεκει.
0 .
#ccc
-
Kauldron
- Supreme poster

paralo έγραψε:α, ναι. Ειναι και "κρυμμενα" σε καθε γωνια της χώρα. Μη το ξεχναμε αυτό...
Πάντως δεν ισχύει το οτι "θα μπουκάρουμε στο Χολαργό και θα τα πάρουμε" και λοιπές μπούρδες. Νομίζω οτι άλλο αυτό που λέει ο Λαφαζάνης άλλο αυτό που είπε η Καφρημερινή.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
paralo
- Crazy poster

Kauldron έγραψε:paralo έγραψε:α, ναι. Ειναι και "κρυμμενα" σε καθε γωνια της χώρα. Μη το ξεχναμε αυτό...
Πάντως δεν ισχύει το οτι "θα μπουκάρουμε στο Χολαργό και θα τα πάρουμε" και λοιπές μπούρδες. Νομίζω οτι άλλο αυτό που λέει ο Λαφαζάνης άλλο αυτό που είπε η Καφρημερινή.
εψαχνα το βιντεο να πω την αμαρτια μου.δεν το βρηκα.
Αμα ομως θες να επιβεβαιωσεις οτι ΟΝΤΩΣ αυτο ειπωθηκε (περι μπουκαρουμε και παιρνουμε χρηματα κτλ) αυτό στο λεω εγω που το ακουσα χτες απο εκπροσωπο Αριστερης πλατφορμας στον ΣΚΑΙ.
ΗΤΑΝ οντως εναλλακτικη. Δεν ηταν τρελος ο ανθρωπος στο καναλι, λογικος μου φανηκε.
Αλλά το ειπε για τα αποθεματικα. Αμα βγει βιντεο θα το ποσταρω.
0 .
#ccc