Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Re: Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 26 Ιαν 2015, 10:28

Kauldron έγραψε:Μου κάνει εντύπωση βρε Σπίριτ, που δηλώνεις νεοφιλ, και ταυτόχρονα είσαι υπέρ της φορολογίας.

Ποιος λεει οτι ειμαι υπερ της φορολογιας....Εχω πει οτι το μπουρδελο το δημοσιο πρεπει να πουλησει περιουσια τους να απολυσει διορισμενους κοπριτες, να βγει το ιδιο στο κλαρι αν θελει να ξεπληρωσει τα χρεη του...Το δημοσιο χρεοκοπησε..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 26 Ιαν 2015, 10:34

Northern Spirit έγραψε:
Kauldron έγραψε:Μου κάνει εντύπωση βρε Σπίριτ, που δηλώνεις νεοφιλ, και ταυτόχρονα είσαι υπέρ της φορολογίας.

Ποιος λεει οτι ειμαι υπερ της φορολογιας....Εχω πει οτι το μπουρδελο το δημοσιο πρεπει να πουλησει περιουσια τους να απολυσει διορισμενους κοπριτες, να βγει το ιδιο στο κλαρι αν θελει να ξεπληρωσει τα χρεη του...Το δημοσιο χρεοκοπησε..

Να πουλήσει σε ποιόν? Στον Μπόμπολα και στον Λάτση?
Φυσικά χρεωκόπησε, αφού τόσες δεκαετίες ό,τι δημόσιο έργο κάναμε, το πληρώναμε δεκαπλάσιο, χάρη στους "επιχειρηματίες" που έχουμε σ' αυτή την χώρα, και τους πολιτικάντηδες κολλητούς τους.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 26 Ιαν 2015, 10:45

Δεν με απασχολει σε ποιον...Αν χρεοκοπησω πχ εγω θα μου δωσει λεφτα το δημοσιο να πληρωσω τα χρεη μου; Οχι βεβαια...

Να κανει το ιδιο και το δημοσιο..Εχουνε περιουσια εκατονταδων δις, εχουνε εκατονταδες χιλιαδες κομματοσκυλα διορισμενα...

Ας βρουνε λεφτα να ξεχρεωσουνε...Κρατανε αχρηστη περιουσια και απο την αλλη βαζουνε χαρατσια στον ανεργο..Μοιραζουνε εφ'απαξ στο δημοσιο και απο την αλλη κοβουνε το επιδοα στους ανεργους..

Το δημοσιο πρεπει να υπαρχει μονο για την ασφαλεια, την αμυνα, ενα κομματι της δικαιοσυνης, και την εξωτερικη πολιτικη. Για τιποτε αλλο..
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 26 Ιαν 2015, 10:57

Έξω κι ο αρβανιτόβλαχος

(προληπτική ) "επιστράτευση" , κλείσιμο ΕΠΑΛ , για τον πούτσο "αξιολόγηση" ,υποχρεωτικές μεταθέσεις κ.λπ

ΌΞΩ πστη ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 26 Ιαν 2015, 11:09

Northern Spirit έγραψε:Δεν με απασχολει σε ποιον...Αν χρεοκοπησω πχ εγω θα μου δωσει λεφτα το δημοσιο να πληρωσω τα χρεη μου; Οχι βεβαια...

Να κανει το ιδιο και το δημοσιο..Εχουνε περιουσια εκατονταδων δις, εχουνε εκατονταδες χιλιαδες κομματοσκυλα διορισμενα...

Ας βρουνε λεφτα να ξεχρεωσουνε...Κρατανε αχρηστη περιουσια και απο την αλλη βαζουνε χαρατσια στον ανεργο..Μοιραζουνε εφ'απαξ στο δημοσιο και απο την αλλη κοβουνε το επιδοα στους ανεργους..

Το δημοσιο πρεπει να υπαρχει μονο για την ασφαλεια, την αμυνα, ενα κομματι της δικαιοσυνης, και την εξωτερικη πολιτικη. Για τιποτε αλλο..

To σε ποιόν μπορεί να μην σε απασχολεί, το πόσο θα έπρεπε να σε απασχολεί. Δεν γίνεται να χαρίζονται φιλέτα σε ημετερους.
Από τη μιά μεριά χαρίζουμε φιλέτα σε Μπόμπολα και Λάτση, απ' την άλλη κατάσχεση στο φουκαρά που έχασε τη δουλειά του.

Από τη μια μεριά τζαμπατζήδες στο χαράτσι και στον ΕΝΦΙΑ, και στη ΔΕΗ (το ΜΕΓΚΑ έκλεβε ρεύμα), κι από την άλλη εξάντληση της αυστηρότητάς μας στους μεροκαματιάρηδες.
Ε, οχι ρε Σπίριτ, αυτά δεν γίνονται. Αυτά έβλεπε ο κόσμος και ξέσκισε τον κύριο εκφραστή αυτής της ολιγαρχικής νεοφεουδαρχικής αντίληψης, τη βρωμερή νουδούλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 26 Ιαν 2015, 11:30

Το οτι ¨χαριζονται" φιλετα το ακουω εδω και δεκαετιες...Αποδειξεις δεν βλεπω....

Σε οσες ιδιωτικοποιησεις εχω δει το δημοσιο εχει εισπραξει καλα λεφτα..σε καποιες δε περιπτωσεις εχει κερδοσκοπησει σε βαρος των πολιτων του..
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 26 Ιαν 2015, 11:54

Αν δεν σου φτάνουν όλες οι αποδείξεις που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς (πχ για το Ελληνικό) αν δεν σου φαίνεται ύποπτο το οτι γίνονται διαγωνισμοί για φιλέτο και στο τέλος μένει μόνο ένας, επειδή το δημόσιο άλλαζε συνεχώς τους όρους για να διώξει τους άλλους υποψήφιους, τότε τί να σου πώ εγώ παραπάνω.
Φυσικά, για τους ΔΥ, είσαι πολύ γρήγορος στο να τους χαρακτηρίσεις "κοπρόσκυλα" και "βύσματα". Εκεί δεν χρειάζεται καμία απόδειξη.
Λοιπόν, εγώ θεωρώ κοπρόσκυλα τους πλούσιους. Οχι οτι δεν υπάρχουν κοπρόσκυλα και αλήτες ανάμεσα στους φτωχούς, αλλά οι πλούσιοι είναι οι κατεξοχής τέτοιοι. Πιστεύεις εσύ ειλικρινά οτι κάποιος γίνεται πλούσιος μέσω σκληρής δουλειάς?
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 26 Ιαν 2015, 12:34

Exουν αρχισει και δεν ξερουν τι γραφουν τα ρεταλια μετα την αποδοχη παγκοσμια της νεας αντιμνη κυβερνησης που α προσπαθησει σκληρα για μια αντιυφεσιακη αναπτυξιακη πολιτικη εναντιον της λιτοτητας.
Θα το συνηθισουν ομως, αυτο το τελος ηταν αναμενομενο.
Και κυβερνηση δυνατη θα υπαρξει, και προεδρο με πλειοψηφια μεγαλη θα βγαλει, και ολα εν ταξει θα γενουν σε πεισμα των ηλιθιων που νομιζαν οτι τρομοκρατωντας τον πολιτη θα κερδισουν ποντακια τρομου.
Την αρπαξαν λοιπον την σφαλιαρα, και ειναι βαρεια και ασηκωτη, αλλα δεν αξιζει και να ασχοληθει κανενας πλεον μαζι τους.
Υπαρχει πολυ πιο σοβαρο εργο απο αυτη την κυβερνηση που πρεπει να ευοδωθει.
Και θα ευοδωθει.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 26 Ιαν 2015, 14:07

Ποτάμι και ΚΚΕ: Ούτε στήριξη, ούτε ανοχή στον ΣΥΡΙΖΑ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=64129799

Εικόνα

για το Ποτάμι

Εικόνα

για το ΚΚΕ
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 26 Ιαν 2015, 14:40

Kauldron έγραψε:Αν δεν σου φτάνουν όλες οι αποδείξεις που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς (πχ για το Ελληνικό) αν δεν σου φαίνεται ύποπτο το οτι γίνονται διαγωνισμοί για φιλέτο και στο τέλος μένει μόνο ένας, επειδή το δημόσιο άλλαζε συνεχώς τους όρους για να διώξει τους άλλους υποψήφιους, τότε τί να σου πώ εγώ παραπάνω.
Φυσικά, για τους ΔΥ, είσαι πολύ γρήγορος στο να τους χαρακτηρίσεις "κοπρόσκυλα" και "βύσματα". Εκεί δεν χρειάζεται καμία απόδειξη.
Λοιπόν, εγώ θεωρώ κοπρόσκυλα τους πλούσιους. Οχι οτι δεν υπάρχουν κοπρόσκυλα και αλήτες ανάμεσα στους φτωχούς, αλλά οι πλούσιοι είναι οι κατεξοχής τέτοιοι. Πιστεύεις εσύ ειλικρινά οτι κάποιος γίνεται πλούσιος μέσω σκληρής δουλειάς?

Για το ελληνικο στα εχω πει και στο αλλο φορουμ...Μετρησε τα δισεκατομυρια που ειχε το δημοσιο σε διαφυγοντες φορους απο το γεγονος οτι εδω και 20 χρονια δεν εχει αξιοποιηθει σε καμια περιπτωση.

Για τις κολλητιλικια με μεγαλοιδιωτες επισης εχω πει οτι στην Ελλαδα υπαρχει μια σειρα παραγοντων που δεν επιτρεπουνε ξενους επενδυτες να ελθουνε..Και δεν ειναι μονο η διαφθορα...Ειναι η γραφειοκρατια, οι απεργιες της αντιπολιτευσης, η εχθρικη σταση μεγαλου κομματιου της κοινωνιας σε οτιδηποτε αποκαλειται 'επενδυτης".

Οποτε σοβαρος επενδυτης δεν προκειται να ελθει...

Οσο για τους πλουσιους ειναι μεγαλη κουβεντα...Υπαρχουνε και πλουσιοι κοπροσκυλα υπαρχουνε και πλουσιοι που γινανε τετοιοι με την αξια τους..
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”