Northern Spirit έγραψε:Δεν με απασχολει σε ποιον...Αν χρεοκοπησω πχ εγω θα μου δωσει λεφτα το δημοσιο να πληρωσω τα χρεη μου; Οχι βεβαια...
Να κανει το ιδιο και το δημοσιο..Εχουνε περιουσια εκατονταδων δις, εχουνε εκατονταδες χιλιαδες κομματοσκυλα διορισμενα...
Ας βρουνε λεφτα να ξεχρεωσουνε...Κρατανε αχρηστη περιουσια και απο την αλλη βαζουνε χαρατσια στον ανεργο..Μοιραζουνε εφ'απαξ στο δημοσιο και απο την αλλη κοβουνε το επιδοα στους ανεργους..
Το δημοσιο πρεπει να υπαρχει μονο για την ασφαλεια, την αμυνα, ενα κομματι της δικαιοσυνης, και την εξωτερικη πολιτικη. Για τιποτε αλλο..
To σε ποιόν μπορεί να μην σε απασχολεί, το πόσο θα έπρεπε να σε απασχολεί. Δεν γίνεται να χαρίζονται φιλέτα σε ημετερους.
Από τη μιά μεριά χαρίζουμε φιλέτα σε Μπόμπολα και Λάτση, απ' την άλλη κατάσχεση στο φουκαρά που έχασε τη δουλειά του.
Από τη μια μεριά τζαμπατζήδες στο χαράτσι και στον ΕΝΦΙΑ, και στη ΔΕΗ (το ΜΕΓΚΑ έκλεβε ρεύμα), κι από την άλλη εξάντληση της αυστηρότητάς μας στους μεροκαματιάρηδες.
Ε, οχι ρε Σπίριτ, αυτά δεν γίνονται. Αυτά έβλεπε ο κόσμος και ξέσκισε τον κύριο εκφραστή αυτής της ολιγαρχικής νεοφεουδαρχικής αντίληψης, τη βρωμερή νουδούλα.