Οι προκλητικοί Ελληνες βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό των Ευρωπ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Re: Οι προκλητικοί Ελληνες βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό των Ε

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 21 Μάιος 2015, 23:58

Alkiviades έγραψε:To σουήτι απασφάλισε :D :D :D

Δεν με ενδιαφέρει η κομματική σου τοποθέτηση σουήτι (στ' @@ μου δηλαδή, για να το πω πιο απλά) αλλά αυτές τις κοινηλογικάκηκες πίπες που πετάς με ύφος υπερ-ειδήμονα και 45 καρδιναλίων, τις λένε ΟΛΟΙ οι φιλελέρες στο ποτάμι, το πασοκ και τη νουδούλα. Και μια και αυτή τη στιγμή και τα τρία κόμματα κυριαρχούνται από τον φιλελερόλογο, ο λόγος σου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτός της νουδου, του πασοκ και του ποταμιού.

Τώρα αν εσύ δηλώνεις... λεβεντικός :s_crazy ή οτιδήποτε άλλο... όπως σου είπα, Ι don't give a fuck.

Τι να κάνουμε, άμα μοιάζει με σκύλο, γαβγίζει σαν σκύλος, έχει τέσσερα πόδια και μια ουρά και είναι τριχωτός... ε, μάλλον θα πουμε ότι είναι σκύλος και όχι θαλάσσιος ελέφαντας με κρίση προσωπικότητας :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ως προς το θέμα των συντάξεων, το οποίο το λες και το ξαναλές και το ξαναλές... το 75% των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων στο δημόσιο (γιατί υπάρχουν και στον ιδιωτικό τομέα πρόωρες, ή μάλλον υπήρχαν μέχρι που οι φιλελέρες των κυβερνήσεων νουδουσοκ ξεσκίσουν τους νόμους) είναι μπάτσοι και στρατιωτικοί (και λιμενικοί και πυροσβέστες). Ναι, 3 στους 4 ΔΥ που βγαίνουν πρόωρα σε σύνταξη είναι ένστολοι. Από τους υπόλοιπους, το 90% είναι γυναίκες που βγαίνανε με τις ευεργετικές διατάξεις περί μητρότητας κλπ. Μάλιστα οι ένστολοι βγαίνανε μαζικά με 20κάτι χρόνια υπηρεσία :s_crazy

Αν ήταν στο χέρι μου (δεν είναι) δεν θα υπήρχαν πρόωρες συντάξεις. Ολοι θα έβγαιναν σύνταξη στα 35 χρόνια εργασίας και το 60ο έτος ηλικίας.Με ελάχιστες εξαιρέσεις (αυτοί που εργάζονται σε ορυχεία, εναερίτες, πυροσβέστες, βατραχάνθρωποι, τέτοια πράματα, ίσως και οι εκπαιδευτικοί, γιατί είναι τρομακτικά βάρβαρο να προσπαθείς να κάνεις μάθημα σε τάξη όντας 60ρης...)

Αλλά να δουλεύω μέχρι τα 67 (θα έχω 48 χρόνια ένσημα τότε, αμα κατορθώσω και έχω συνεχώς εργασία) για να τα κονομά το κάθε @ μπιζζζζνεζζζμαν, ε όχι ρε πούστηδες! Ναπαναγαμηθούν. Ασταδιάλα πια, τσόλια. Συγχύστηκα!

ρε προσωποποιηση του "θελω να στην πω απλα για να στην πω, αλλα δεν ξερω πως να στην πω, και στο τελος λεω ακριβως ο,τι κι εσυ, αλλα νομιζω οτι στην ειπα, νια νια νια "

αντιλαμβανεσαι αραγε οτι λες ΑΚΡΙΒΩΣ ο,τι κι εγω, και με την ευνουχισμενη "λογικη" σου ο,τι λεει το ποταμι, νδουσοκ ? αρα εισαι κι εσυ του μπομπολα.

το μονο καλο που εκανες ειναι να νιωσουν λιγο καλυτερα με τα ψυχολογικα τους μερικοι καθυστερες (ονοματα δεν λεμε γιατι εχω και γουορνινκ).

το ολο μου ποιντ που ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΕΙΣ ειναι το "οχι προωρες συνταξιοδοτησεις" και μαλιστα μονο στους μεν ! και οι μεν δεν ειναι τα βαρια επαγγελματα, μονος σου τα ειπες !

35 χρονια, εργασιας συνταξη στα 60, τηρηση ισοζυγιου εισφορων και συνταξιμων ετων, αλλα ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

η συνταξη στα 67 εχει φτασει και θα φτασει ακομη περισσοτερο γιατι

1ον) λογω της κακοδιαχειρισης των ταμειων και της αρνησιδικιας που διατηρει ο κος τσιπρας οποτε κανεις δεν τιμωρειται ουτε καν τωρα, και

2ον) γιατι πρεπει να βρεθουν τα χρηματα για να συνταξιοδοτουνται ολοι αυτοι δημοσιο υπαλληλοι απο τα 45 οπως ειπες παλιοτερα, και απο τα 50, και τα 55 στις προωρες συνταξιοδοτησεις που συμβαινουν μαζικα ακομα μεσα στη 5ετια της κρισης.

και με αυτες τις προωρες συνταξιοδοτησεις που οπως ο ιδιος λες εσυ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ, και το πασοκ και η ΝΔ και τωρα ο συριζα ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟς ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ !

αρα τι ακριβως μου ειπες και σε τι ακριβως με διορθωσες μικρε ψευτοκουμουνιστη και κρυφομπομπολα, ε ?
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 22 Μάιος 2015, 00:05

chillαρετε όλοι.
Δεν μπορειτε να κανετε πολυτισμενο διαλογο για τα ορια συνταξιοδοτησης διχως να βριζεστε οι μεν με τους δε; Δλδ οι διαφορετικες αποψεις σημαινουν υποχρεωτικα ταγματασφαλιτης/τσιφτετΕλ;
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 22 Μάιος 2015, 00:06

Kauldron έγραψε:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Εντελώς.
Και αφού του αρέσει να κατηγορεί όλους τους άλλους, ας μας πεί ο ίδιος τί δουλειά κάνει τελικά (εκτός από το να γράφει στα φόρουμ και στα διάφορα σάιτ).
Κατηγορεί τους άλλους για τεμπέληδες και κοπρόσκυλα, ας μας πεί ο ίδιος τί είναι κι από πού έχει ένσημα.

εχεις φαει τετοια κομπλα που προσωποποιεις, καπου ελεγες οτι αυτο απαγορευεται ... δεν εχω προβλημα μικρε.

Ναυπηγος ΕΜΠ ειμαι και το χω ξαναγραψει. Σαν ναυπηγος εργαζομαι 11 χρονια εννοειται στον ιδιωτικο τομεα και οι πελατες μας ειναι κυριως αραβες.

και για να σας προλαβω, το που και αν εργαζεσαι εσυ κι ο ψευτοκουμουνιστης ο τρολιαδης και τι ενσημα εχετε κοψει και αν εχετε ΣΤΗ ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ ! δεν δινω δεκαρα δεν εχω τοσα κομπλεξ οσα εσεις, για να προσωποποιω και να κρινω τα οποια σας επιχειρηματα απο τις ζωες σας.

παμε παρακατω τωρα, σε τι ακριβως αυτα αποδυναμωσαν ή ενισχυσαν ο,τι επιχειρηματα καταφερνουν καποιοι απο εμας να αρθρωσουν ?? μηπως σε τιποτα ?

(αν εξαιρεσουμε τα κομπλεξ που σας δερνουν παντα).
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 22 Μάιος 2015, 00:10

Παίδες χαλαρώσε όλοι σας.Και σταματήστε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς (προς πάσα κατεύθυνση).Διαφωνείτε,οκ, στη ζωή δεν συμφωνούμε με όλους.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 22 Μάιος 2015, 00:31

nik_killthemall έγραψε:
Kauldron έγραψε:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Εντελώς.
Και αφού του αρέσει να κατηγορεί όλους τους άλλους, ας μας πεί ο ίδιος τί δουλειά κάνει τελικά (εκτός από το να γράφει στα φόρουμ και στα διάφορα σάιτ).
Κατηγορεί τους άλλους για τεμπέληδες και κοπρόσκυλα, ας μας πεί ο ίδιος τί είναι κι από πού έχει ένσημα.

εχεις φαει τετοια κομπλα που προσωποποιεις, καπου ελεγες οτι αυτο απαγορευεται ... δεν εχω προβλημα μικρε.

Ναυπηγος ΕΜΠ ειμαι και το χω ξαναγραψει. Σαν ναυπηγος εργαζομαι 11 χρονια εννοειται στον ιδιωτικο τομεα και οι πελατες μας ειναι κυριως αραβες.

και για να σας προλαβω, το που και αν εργαζεσαι εσυ κι ο ψευτοκουμουνιστης ο τρολιαδης και τι ενσημα εχετε κοψει και αν εχετε ΣΤΗ ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ ! δεν εχω τοσα κομπλεξ για να προσωποποιω.

παμε παρακατω τωρα, σε τι ακριβως αυτα αποδυναμωσαν ή ενισχυσαν ο,τι επιχειρηματα καταφερνουν καποιοι απο εμας να αρθρωσουν ?? μηπως σε τιποτα ?

(αν εξαιρεσουμε τα κομπλεξ που σας δερνουν παντα).

Εσένα σε θυμάμαι πιο διαλλακτικό στο πρόταγκον.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 22 Μάιος 2015, 00:44

αυτο δεν επρεπε να το πεις namrail. εδω μεσα αν πεις οτι γραφεις ή διαβαζεις σχολια στο προταγκον σε εξισωνουν με τσιρακι του μπομπολα.

λες οτι με θυμασαι διαλακτικο πολυ απλα γιατι ετυχε να διαβασεις μονο τα ολιγα που δεν κοβονταν.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”