κι ομως τα πραγματα μπορουν να ειναι πολυ διαφορετικα πισω απο τη βιτρινα...
ενα εθνικο νομισμα εχει αντικρισμα σε χρυσο η ασημι...
το ευρω ομως για πεστε σε τι εχει αντικρισμα...
το τυπωνει η Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα με αντικρισμα τι;
για σκεφτειτε το λιγακι...
.
Στράτφορ προς Ελλάδα: πληρώστε το χρέος με δραχμές
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Στράτφορ προς Ελλάδα: πληρώστε το χρέος με δραχμές
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Kauldron
- Supreme poster

nik_killthemall έγραψε:Kauldron έγραψε:exomotis έγραψε:Ειδικος σανοπουλητης υποθετω?
Μπά, κάνει προμήθειες για το σπίτι.
Τον σανό που τον ταΐζουν οι δικοί του από τη ΝΔ δεν τον βλέπει.
νννναι ειναι ξεκαθαρο εξαλλου οτι ειμαι ΝΔ και οι δικοι μου ειναι στην ΝΔ ...
αυτο ηταν ξεπουλησα για σημερα. καλοφαγωτο κο(λν)τρον ...
Αυτά που γράφεις, αυτό δείχνουν, αν και βέβαια ντρέπεσαι να το παραδεχτείς (εντάξει, λογικό είναι).
Εκτός αν είσαι τέτοιος μπούφος, που χαίρεσαι στο ενδεχόμενο να "χάσει ο σύριζα" (γιατί όμως, αν δεν είσαι νουδούκος, ούτε κομμουνιστής), μη αντιλαμβανόμενος οτι αν αυτό συμβεί δεν την γλυτώνεις με τίποτα επαγγελματικά.
το ευρω ομως για πεστε σε τι εχει αντικρισμα...
Με το ευρώ μπορείς ν' αγοράσεις πράγματα, και στις χώρες που το έχουν ώς νόμισμα, και σε άλλες.
Με τις δραχμές που προτείνει, όπως τις προτείνει, τί θα μπορείς ν' αγοράσεις και πού?
Υπόψη, κανένα εθνικό νόμισμα πλέον δεν έχει αντίκρυσμα σε χρυσό και ασήμι, απ' όσο ξέρω.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Αρίστος έγραψε:
.
Eίσαι και μερικές δεκαετίες πίσω ρε μπαγάσα και άντε να σε κάνομε update
Ο κανόνας του χρυσού έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολύ, πολύ, πολύ καιρό. Πολλές δεκαετίες για να είμαστε ακριβείς.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Alkiviades έγραψε:Αρίστος έγραψε:
.
Eίσαι και μερικές δεκαετίες πίσω ρε μπαγάσα και άντε να σε κάνομε update![]()
Ο κανόνας του χρυσού έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολύ, πολύ, πολύ καιρό. Πολλές δεκαετίες για να είμαστε ακριβείς.
σε περιμενα, για δεστε λοιπον αυτο...
http://www.blemilo.com/2011/06/blog-post_2964.html
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ksmyrn
- Rookie poster

Το νομισμα εχει διαχειριστικη αξια. Σημασια εχει αν το χρησιμοποιουν στις συναλλαγες, αν οι ανθρωποι πιστευουν οτι εχει αξια ΄η οχι. Επαναληψη: αν ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ οτι εχει αξια.
Σιγουρα αν υποσχεται κανεις οτι το νομισμα του αντιπροσωπευει χρυσο και θεωρειται αξιοπιστος θα το προτιμησουν περισσοτερο ως αποταμιευση. Αλλα προτιμω να εχει διαχειριστικη αξια. Ειναι μεγαλυτερη η προκληση να το διαχειριστει κανεις ετσι
Στο θεμα του νηματος. Το στρατφορ προτεινει ΄η "μαντευει" τι θα γινει; ΄Οτι και να ειναι ειναι οργανο των ΗΠΑ, δηλαδη μη εμπιστοσυνης για να το ακουσουμε τυφλα.
Σιγουρα αν υποσχεται κανεις οτι το νομισμα του αντιπροσωπευει χρυσο και θεωρειται αξιοπιστος θα το προτιμησουν περισσοτερο ως αποταμιευση. Αλλα προτιμω να εχει διαχειριστικη αξια. Ειναι μεγαλυτερη η προκληση να το διαχειριστει κανεις ετσι

Στο θεμα του νηματος. Το στρατφορ προτεινει ΄η "μαντευει" τι θα γινει; ΄Οτι και να ειναι ειναι οργανο των ΗΠΑ, δηλαδη μη εμπιστοσυνης για να το ακουσουμε τυφλα.
0 .
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Αρίστος έγραψε:Alkiviades έγραψε:Αρίστος έγραψε:
.
Eίσαι και μερικές δεκαετίες πίσω ρε μπαγάσα και άντε να σε κάνομε update![]()
σε περιμενα, για δεστε λοιπον αυτο...
http://www.blemilo.com/2011/06/blog-post_2964.html
.
Αρίστο, σοβαρέψου. Αν ακολουθήσεις τις παλαβομάρες των νεοφιλιών, το ευρώ και το μνημόνιο θα σου φαίνονται μετά ευλογία και παράδεισος!
Για ένα εκατομμύριο λόγους που δεν μπορώ να σου εξηγήσω τώρα, επιστροφή στον κανόνα του χρυσού είναι
α) αδύνατη
β) ακόμη κι αν ήταν δυνατή, ΕΝΤΕΛΩΣ ανεπιθύμητη
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

ναι κολντρον ειμαι ή μπουφος ή νδ ...
ας συζητησουμε τωρα για την πρωτη επαναφορα του κανονα του χρυσου μετα απο τοσες δεκαετιες απο την υπερδυναμη στο χρυσο και το ασημι που λεγεται ελλαδα ...
πιο σοβαρο θα ηταν να φτιαχναμε νομισμα που θα στηριζοταν στον κανονα της παραλιας.
μλκα μου ειμαι σκατοψυχος φιλελε που μισει παθολογικα τους νεοελ και τα παραγωγα τους, γιατι εχουν καταστρεψει την χωρα με την εθιστικη διαφθορα τους και την αναμφισβητητη βλακεια τους που την διαχεουν παντου, τα τελευταια 40 χρονια, και δεν εχω προβλημα να θυσιαστω επαγγελματικα αρκει να τους δω να εξαθλιωνονται μεχρι θανατου. εξυπακουεται οτι μεταξυ ΝΔ και κκε διαλεγω κκε δαγκωτο.
Εσυ αντιθετα ειναι ξακαθαρο οτι για τον ιδιο λογο με τον δικο μου, αγαπας τους νεοελ και τα παραγωγα τους και αγωνιζεσαι για να διασωσεις με καθε κοστος (ακαταπαυστο μασημα σανου) τις παθογενειες τους και τη λαμογια τους γιατι "αυτοι ειμαστε".
ας συζητησουμε τωρα για την πρωτη επαναφορα του κανονα του χρυσου μετα απο τοσες δεκαετιες απο την υπερδυναμη στο χρυσο και το ασημι που λεγεται ελλαδα ...
πιο σοβαρο θα ηταν να φτιαχναμε νομισμα που θα στηριζοταν στον κανονα της παραλιας.
μλκα μου ειμαι σκατοψυχος φιλελε που μισει παθολογικα τους νεοελ και τα παραγωγα τους, γιατι εχουν καταστρεψει την χωρα με την εθιστικη διαφθορα τους και την αναμφισβητητη βλακεια τους που την διαχεουν παντου, τα τελευταια 40 χρονια, και δεν εχω προβλημα να θυσιαστω επαγγελματικα αρκει να τους δω να εξαθλιωνονται μεχρι θανατου. εξυπακουεται οτι μεταξυ ΝΔ και κκε διαλεγω κκε δαγκωτο.
Εσυ αντιθετα ειναι ξακαθαρο οτι για τον ιδιο λογο με τον δικο μου, αγαπας τους νεοελ και τα παραγωγα τους και αγωνιζεσαι για να διασωσεις με καθε κοστος (ακαταπαυστο μασημα σανου) τις παθογενειες τους και τη λαμογια τους γιατι "αυτοι ειμαστε".
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
ksmyrn
- Rookie poster

Ουτε αδυνατη ειναι (εκτος αν δεν μας δωσουν τον χρυσο) ουτε καταστροφικη, αν αυτο εννοεις. Το θεμα ειναι η θεληση του επικεφαλης. Αν δεν ειναι προδοτης δηλαδη....
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

nik_killthemall έγραψε:ναι κολντρον ειμαι ή μπουφος ή νδ ...
Κοίτα, δεν ξέρω με τί είδους ανθρώπους έχεις επαφές εσύ, αλλά εγώ και ο ίδιος ούτε διεφθαρμένος είμαι, ούτε έχω επαφές με τέτοιους ανθρώπους.
ΑΝ πραγματικά γνωρίζεις τί γίνεται εκεί έξω, θα ξέρεις οτι αυτοί που έχουν καταστραφεί και κλείσει τις επιχειρήσεις τους, είναι κατά κανόνα οι συνεπείς άνθρωποι, που προσπαθούν, με πεσμένο τζίρο να καλύψουν φόρους επιτηδεύματος, εισφορές, και κανονικούς φόρους. Τα λαμόγια έτσι κι αλλιώς ούτε πληρώνανε ούτε πληρώνουνε φόρους.
Μ' αυτά που έχεις πεί μέχρι τώρα, έχεις πρακτικά καταγγείλει τα μικρολαμόγια. Για του Μπόμπολες και τους Λάτσηδες, δεν έχεις πεί κουβέντα.
Ως εκ τούτου σε κατέταξα στη συνωμοταξία της ΝΔΣΟΚ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

ksmyrn έγραψε:Ουτε αδυνατη ειναι (εκτος αν δεν μας δωσουν τον χρυσο) ουτε καταστροφικη, αν αυτο εννοεις. Το θεμα ειναι η θεληση του επικεφαλης. Αν δεν ειναι προδοτης δηλαδη....
Γνωρίζεις για ποιον λόγο εγκαταλείφθηκε ο κανόνας του χρυσού? Γνωρίζεις τον μηχανισμό της υποτίμησης πριν επιβληθεί το fiat currency; Γνωρίζεις τις δυσκολίες νομισματικής πολιτικής που βασίζεται στον χρυσό σε έναν κόσμο που λειτουργεί με fiat currency?
Και last but no least ποιος ακριβώς θα μας δώσει τον χρυσό για να χρηματοδοτήσουμε μια οικονομία του μεγέθους που είναι σήμερα η ελληνική? Ο χρυσός που θα βγει απ' τις Σκουριές τα επόμενα 30 χρόνια μπορεί και να φθάσει... αν τον είχαμε αύριο

0 .