Ξεκίνησε η κατασκευή του ρώσικου αγωγού

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ξεκίνησε η κατασκευή του ρώσικου αγωγού

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 10 Μάιος 2015, 12:48

Alkiviades έγραψε:
nik_killthemall έγραψε: α) οτι αντι για σαπιοκοιλια εχω φετες κοιλιακους, ειμαι 1,76 και 65 κιλα και οτι κανω τα 5km σε 26 λεπτα

Ακούς πόντικα, το σουήτι έβγαλε τον εαυτό του στο σφυρί, μια και εδώ μέσα δεν έχεις να προσφέρεις τίποτε άλλο πέρα από τις κουραστικές ατέρμονες αντισυριζαϊκές τρολιές σου, μπορείς τουλάχιστον να βρεις γκόμενο :s_cool

οπα οπα τα πουστριλικια, τις σαπιοκοιλιες σας και το φυσικο αεριο κρατηστε τα για τη παρτη σας.

Εγω ανηκω στα βυζια, στα αιδοια και τους τουρλωτους κωλους.

ξηγημενα πραματα.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 10 Μάιος 2015, 12:51

nik_killthemall έγραψε:
Alkiviades έγραψε:
nik_killthemall έγραψε: α) οτι αντι για σαπιοκοιλια εχω φετες κοιλιακους, ειμαι 1,76 και 65 κιλα και οτι κανω τα 5km σε 26 λεπτα

Ακούς πόντικα, το σουήτι έβγαλε τον εαυτό του στο σφυρί, μια και εδώ μέσα δεν έχεις να προσφέρεις τίποτε άλλο πέρα από τις κουραστικές ατέρμονες αντισυριζαϊκές τρολιές σου, μπορείς τουλάχιστον να βρεις γκόμενο :s_cool

οπα οπα τα πουστριλικια, τις σαπιοκοιλιες σας και το φυσικο αεριο κρατηστε τα για τη παρτη σας.

Εγω ανηκω στα βυζια, στα αιδοια και τους τουρλωτους κωλους.

ξηγημενα πραματα.

Αστα αυτά, είμαστε ένα all boyz φόρουμ, κανονικό ψωλόμπαρο, κι εσύ διαφημίζεις τους κοιλιακούς σου και την αντοχή σου - ε, δεν θέλει πολύ μυαλό.

Ακόμη κι αν δεν το ξέρεις, κάνεις κρα για την Σατανικιά νοικοκυρά :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 10 Μάιος 2015, 12:57

αχαχααχχα ε το μλκα τον αλκη χαχαχααχα.

μλκα αυτο δεν το χα σκεφτει ολοι πουλοι εδω μεσα ε ? καλα ειμαστε και πολυ ανωμαλοι.

κατσε ρε υπαρχει θυληκο ρε μλκα η παραλο δεν ειναι γυναικα ?
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 10 Μάιος 2015, 13:01

Ακόμη κι αν είναι, είναι και μόνη και την έχει ήδη κοζάρει το λαμόγιο.

Οπότε, εσύ βολέψου με την σατανικιά και άσε τις κόνξες :haka:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2015, 13:22

ΥΓ. το προβλημα που εχουμε στην πραγματικοτητα, δεν ειναι αλλο απο το προβλημα του δημοκρατικου πολιτευματος κατα το οποιο η ψηφος ολων εχει την ιδια ακριβως βαρυτητα αψηφωντας με ειρωνικο τροπο τις τεραστιες ανισοτητες εγκεφαλικης βλακειας του καθενος

Σωστος
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Μάιος 2015, 13:47

Αρίστος έγραψε:τα 150 εκατομμυρια ετησιως ειναι απο τα δικαιωματα εκμεταλευσης του αγωγου...

στα οφελη ομως απο το ολο προτζεκτ πρεπει να προστεθουν:

πριν προσθέσεις, αφαίρεσε λίγο το κόστος κατασκευής του ελληνικού αγωγού, μερικά δις (2 νομίζω ακούστηκε).

Γι αυτό το κόστος θα σε δώσει προκαταβολή ο Πούτιν, όχι για να πληρώνεις χουβαρντάδικα το 0,5% των μισθών και των συντάξεων.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Μάιος 2015, 13:51

όντως ξεκίνησε μετά από τη σύμφωνη γνώμη των συμμάχων και φίλων μας αμερκάνων. :s_crazy

Εικόνα

και εδώ η πρώτη προκαταβολή γύρω στα 3 τρις.

Εικόνα
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”